Διαγραφή Μηνυμάτων

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
LouisaT
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Διαγραφή Μηνυμάτων

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 11 Απρ 2012, 11:19

Με αφορμή την συζήτηση εδώ viewtopic.php?f=105&t=932&start=60#p12219
θέτω το ερώτημα: Θα έπρεπε να διαγράφονται μηνύματα στο φόρουμ; Συνάδει η πρακτική με τις αρχές μας;

Και εάν αποφασιστεί πως συνάδει, μήπως θα έπρεπε να αντικαθίσταται το επίμαχο μήνυμα με ένα σημείωμα που να λέει πως το συγκεκριμένο μήνυμα διαγράφτηκε ύστερα από αναφορά (ίσως και αναφορά από ποιόν), αντί απλώς να εξαφανίζονται ολόκληρα κομμάτια μιας συζήτησης; Γιατί αυτό μου φαίνεται πως δεν συνάδει με αυτό που είμαστε.

Τα παραπάνω είναι ειλικρινείς ερωτήσεις που θεωρώ σημαντικό να συζητηθούν.

agelos

Re: Διαγραφή Μηνυμάτων

Δημοσίευσηαπό agelos » 11 Απρ 2012, 11:28

νομιζω πως εχεις δικιο. ας μπαίνουν σε καποιο αρχει που να ειναι προσπελασιμο απο ολους αλλα να μην γινεται spam απο καθε εναν που δεν εχει τι αλλο να κανει. να ανοιγεται ενα θεμα και να μπαινουν εκει για να μπορουν να διαβαζονται αλλα να απομακρυνονται οταν ειναι εκτος θεματος.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Οδυσσεας

Δημοσίευσηαπό Οδυσσεας » 11 Απρ 2012, 13:29

Για μένα δε θα έπρεπε να διαγράφετε τίποτα πέραν του spam.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 11 Απρ 2012, 14:00

Οδυσσεας έγραψε:Για μένα δε θα έπρεπε να διαγράφετε τίποτα πέραν του spam.

Μπορεί να σας εξηγήσει ο Ανέστης τι διαγράφηκε και γιατί.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 11 Απρ 2012, 14:58

Δεν έχει σβηστεί τίποτα. Υπάρχουν σε μη προσβάσιμο forum και μπορούν να επανέλθουν.
Το πρόβλημα με το ψυχικά άρρωστο troll είναι ότι όταν του απαντάμε και του δίνουμε βήμα έρχεται ξανά και ξανά και ξανά.
Σας "τσιγκλάει" και τσιμπάτε. Οπως κάναμε κι όλοι μας επί μήνες.
Μετά θα "τσιγκλάει" άλλους για άλλο θέμα. Μέχρι να μαζέψει το υλικό που θέλει για να μας "χτυπήσει".
Πρέπει να ψάξουμε όλοι μαζί για αποδεκτή ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ λύση σύντομα...

Η απάντησή μου δημοσιεύτηκε στο παρακάτω link από το πρωί και υπήρξε και μια μικρή συζήτηση.

viewtopic.php?f=105&t=932&start=70#p12226

Spam δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει η σκόπιμη προσπάθεια να βρει κάτι να μας προσάπτει εκμεταλευόμενος τις αρχές μας και την ανοχή μας.
Δεν υπάρχει άλλο forum τόσο ελεύθερο πουθενά στο Ελληνικό internet, πόσο μάλλον να ανήκει σε κόμμα!

Μην ξεχνάτε ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα PPI wiki-Wordpress-Forum -έχετε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου-
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ RESOURCES ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ που αλλιώς θα είχε επενδυθεί θετικά.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντα κάνει ζημιά, και τώρα που πληκτρολογώ αυτός έχει πάει για Πάσχα
κι εγώ χάνω χρόνο από κάτι άλλο πολυτιμότερο.

Αλλά μπορούμε να περηφανευόμαστε για σχεδόν 12.000 δημόσια posts και μια συζήτηση που διεξάγεται ΔΗΜΟΣΙΑ και με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 11 Απρ 2012, 17:25

Δυστυχώς η διαγραφή flame συνήθως προκαλεί άλλα flame. Δεν υπάρχει forum στον κόσμο που να έχει λύσει το θέμα. Προσωπικά συμφωνώ με ότι διαλέξει ο εκάστοτε διαχειριστής για τα flame καθώς λίγο έχουν να προσφέρουν στην συζήτηση (εκτός αν είναι κάποιο μεγαλοφυές κείμενο που έχω γράψει εγώ και μου το έσβησε ο admin... :mrgreen: :lol: :lol: ).
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Οδυσσεας

Δημοσίευσηαπό Οδυσσεας » 11 Απρ 2012, 17:30

Σέβομαι και εκτιμώ τον χρόνο που αφιερώνουν οι admin και οι mods. Σίγουρα ο εν λόγω χρήστης έκανε κατάχρηση της ανεκτικότητας του forum. Πιθανώς ένα ban να ήταν προτιμότερη λύση.

spkostas

Re: ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό spkostas » 12 Απρ 2012, 02:57

Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το τι διαγράφεται, μεταφέρεται ή αποσιωπείται σε αυτό το φόρουμ αλλά και γενικότερα.
Η ψηφιακή δημοκρατία δεν είναι άμεση δημοκρατία. Η πολιτική επικοινωνία μπορεί να είναι τυπικά ελεύθερη για όλους αλλά στην ουσία τα ποια θέματα προωθούνται ή απομονώνονται ή απορρίπτονται εξαρτάται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Αυτούς που κατέχουν τις θέσεις κλειδιά στη δομή του συστήματος, κρίνουν με βάση τις δική τους πολιτικό-ιδεολογική οπτική και επηρεάζουν τους άλλους προβάλλοντας την ηγεμονική τους θέση στο σύστημα.

Μερικές παρατηρήσεις για τον «ξεπερασμένο» άξονα δεξιά-αριστερά και τα άλλα «ψευδοδιλλήματα». Η δημοκρατία που ευαγγελίζονται οι πειρατές εγγράφεται σαφώς στην φιλελεύθερη ιδεολογία στην οποία γίνεται αντιληπτή ως η έκφραση και η συνάθροιση ατομικών συμφερόντων που ανταγωνίζονται για εκπροσώπηση. Το ιδανικό είναι μια «αγορά ιδεών». Στα πλαίσια μια τέτοιας αντίληψης, το «δικαίωμα» της ελεύθερη πρόσβασης στην πληροφορία και την γνώση προωθείται για να επιτρέψει την καταγραφή και τη σύνθεση των ατομικών συμφερόντων. Αυτή η «από τα κάτω» ατομική συμμετοχή στη ψηφιακή δημοκρατία αποσιωπά το γεγονός ότι οι δομικές ανισότητες αναπαράγονται τόσο στο επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας του κόμματος όσο και στην κοινωνία της πληροφορίας γενικότερα. Βέβαια η υπεράσπιση του ατομικού δικαιώματος αφήνει χώρο και για μια γενικότερη διάθεση υπεράσπισης των δικαιωμάτων των άλλων. Το δε «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» είναι κάτι που έταξαν ένα σωρό κόμματα, αριστερά και δεξιά, όσο ήταν στην αντιπολίτευση και δεν διαχειρίζονταν δημόσιο χρήμα.

Όσο για την πανθομολογούμενη ανάγκη για «νέα», «άφθαρτα», «φρέσκα» πρόσωπα, δεν υπάρχει τίποτα που να εξασφαλίζει ότι θα είναι καλύτερα από τα παλιά. Ειδικά όταν αναδεικνύονται με διαδικασίες αυτού του τύπου:

baskin έγραψε:Μαριάνθη καλωσόρισες.

Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία.

Θέλω επίσης να σε ενημερώσω ότι ψάχνουμε γυναίκες υποψήφιους για τις εκλογές και αν θα ήθελες θα χαρούμε να συμμετάσχεις.

Παρόλα είμαι μαζί σας σε ότι αφορά το ελεύθερο λογισμικό και τις ελευθερίες του διαδικτύου. (εκτός βέβαια αν πρόκειται για την ελευθερία του πρώτου πειρατή βουλευτή στη Γερμανία να κάνει ότι έκανε)

Ο κ.καθηγητής

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες