Η ουσία είναι ότι τα έχετε κάνει σκατά.
Το καταστατικό ενάντια στον προσωρινό κανονισμό, ο προσωρινός κανονισμός ενάντια στο λικουιντ, το λικουιντ ενάντια στο καταστατικό.
Και όλα αυτά ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΗΓΟΥΝ και επειδή βλέπετε τις ψηφοφορίες ως ένα γραμμικό πράγμα και ανεξάρτηττες μεταξύ τους, ενώ οι ψηφοφορίες πρέπει να είναι αλληλοεξαρτώμενες μεταξύ τους , σαν δέντρο με κλαδιά και παρακλάδια.
από Πρώτη ψηφοφορία Λικουιντ επανάληψη της 7ης ψηφοφορίας
Re: Πρώτη ψηφοφορία Λικουιντ επανάληψη της 7ης ψηφοφορίας
Τελευταία επεξεργασία από 1 και enros, έχει επεξεργασθεί 20 φορά/ες συνολικά
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Γιατί δεν δίνεις και εσύ την ολοκληρωμένη σου πρόταση σε ένα μέλος να την καταθέσει;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Γιατί δεν δίνεις και εσύ την ολοκληρωμένη σου πρόταση σε ένα μέλος να την καταθέσει;
Την έδωσα και την διέγραψες. Στο Pirategov1.
-
Να την καταθέσεις για ψήφιση λέω.
Υ.Γ. Disable έγινε όχι delete, άσε που την δώσαμε για download.
Δυστυχώς η δημοκρατία χρειάζεται λογικούς, ειλικρινείς και έξυπνους ανθρώπους, και εδώ μέσα υπάρχει μόνο ένας!

-
enros έγραψε:Δυστυχώς η δημοκρατία χρειάζεται λογικούς, ειλικρινείς και έξυπνους ανθρώπους, και εδώ μέσα υπάρχει μόνο ένας!
Πρόσεξες τι ψήφισε ε;

baskin έγραψε:Να την καταθέσεις για ψήφιση λέω.
@enros καλά σου λέει κάνε μια ολοκληρωμένη πρόταση και την καταθέτω εγώ...
baskin έγραψε:Kotsos έγραψε:Απλά έχουμε μία ξερολίαση πεφωτισμένων.
Μπουαχαχα!!!
Που ήταν η εναλλακτική σου πρόταση ή η συμμετοχή σου στην διαμόρφωση των προτάσεων;
Μπουααχαχα!!!
Έτσι και κάνεις κάνα μαγικό και ξεχρεώσουμε άμεσα, θα γλυτώσεις από την αφεντιά μου, αλλιώς υπομονή...
Κάτσε ρε φίλε τί πρόταση ακριβώς θέλεις;;;;;;;
Εγώ έχω δηλώσει σύστημα χωρίς ψηφοφορία με crowd sourcing και wisdom of the crowd. 35 σελίδες ´εγραψα να το αναλύσω.
Ο ίζνο επαναλαμβάνει συνεχώς αντίστοιχο σύστημα με ψηφοφορία με την διαδικασία του δένδρου.
Μπήκε κανένα από αυτα στην ψηφοφορία υπ´αριθμ 7. Όχι.
Γιατί;
Η ΔΕ δεν τα περιέλαβε σαν εναλλακτικά;;;
Ή μήπως γιατί την ψηφοφορία δεν την έβαλε η ΔΕ όπως ορίζει το καταστατικό αλλά εσύ;;;;;; (Λόγος ακύρωσης της ψηφοφορίας Α)
Τελικά δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείται κανένας.
Κάποτε θα αποκτήσουμε πολιτική συνείδηση σαν κόμμα. Μέχρι τότε θα δρούμε σαν τα παληκάρια του καραμπελιά.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
-
Kotsos έγραψε:Κάτσε ρε φίλε τί πρόταση ακριβώς θέλεις;;;;;;;
Εγώ έχω δηλώσει σύστημα χωρίς ψηφοφορία με crowd sourcing και wisdom of the crowd. 35 σελίδες ´εγραψα να το αναλύσω.
Ο ίζνο επαναλαμβάνει συνεχώς αντίστοιχο σύστημα με ψηφοφορία με την διαδικασία του δένδρου.
Μπήκε κανένα από αυτα στην ψηφοφορία υπ´αριθμ 7. Όχι.
Γιατί;
Η ΔΕ δεν τα περιέλαβε σαν εναλλακτικά;;;
Ή μήπως γιατί την ψηφοφορία δεν την έβαλε η ΔΕ όπως ορίζει το καταστατικό αλλά εσύ;;;;;; (Λόγος ακύρωσης της ψηφοφορίας Α)
Τελικά δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείται κανένας.
Κάποτε θα αποκτήσουμε πολιτική συνείδηση σαν κόμμα. Μέχρι τότε θα δρούμε σαν τα παληκάρια του καραμπελιά.
Τουρίστας είσαι; Τι αποφασίζει η Δ.Ε. στις συνεδριάσεις διαβάζεις; Για τον κανονισμό και την κατάθεση προτάσεων διάβασες;
Εγώ δεν είδα κανένας να καταθέτει μία πρόταση πέραν των τριών (και του status quo) ποτέ κατά την διαδικασία; Μήπως διαβάζεις άλλο forum;
Εγώ ρε παντογνώστη δεν έχω σχέση με τις ψηφοφορίες. Άλλοι είναι διαχειριστές.
baskin έγραψε:Να την καταθέσεις για ψήφιση λέω.
Εμένα με νοιάζουν οι προδιαγραφές του συστήματος, δεν κολλάω απαραίτητα στο πειραγμένο wiki που κατασκευάστηκε και κρύφτηκε.
Θέλω ένα σύστημα με προδιαγραφές που να λύνουν ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, για τα οποία θεωρώ το λικουιντ απαράδεκτο.
Στα παραπάνω προβλήματα, προσθέστε και αυτό που ξέχασα να πω εκεί αλλά το λέω εδώ, το ότι δεν μπορούμε να έχουμε αλληλοεξαρτώμενες ψηφοφορίες που το αποτέλεσμα της μιας να επηρεάζει την άλλη (τις ψηφοφορίες δέντρο δηλαδή)
Τελευταία επεξεργασία από 4 και enros, έχει επεξεργασθεί 20 φορά/ες συνολικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες