Σχετικά με την Άμεση Δημοκρατία!

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
aiwniosadmin

Re: Σχετικά με την Άμεση Δημοκρατία!

Δημοσίευσηαπό aiwniosadmin » 14 Ιούλ 2013, 02:40

Δεν κοτεύω.

Απλά ως πειρατής από την μια πλευρά, και ως ανώνυμος από την άλλη, τηρώ τους βασικούς κανόνες των ανωνύμων και των πειρατών. Δεν συγχρωτίζομαι με άτομα που δεν κρατάνε τον λόγο τους, γιατί όποιος δεν κρατάει τον λόγο του προδίδει, και τελικά καταλήγει προδότης.

Φυλάω τον εαυτό μου από τις λουκρητίες, από άτομα που δεν είναι σε θέση απλά πράγματα να τηρήσουν και να μην προδώσουν, όπως για παράδειγμα να μην προδώσουν την υπογραφή τους (δηλαδή τον ίδιο τους τον εαυτό). Πόσο μάλλον δε, φανταστείτε τι θα κάνουν αυτά τα άτομα, αν τους ζητηθεί να τηρήσουν κάτι πιο δύσκολο. Με τέτοια άτομα, δεν αξίζει να συγχρωτίζεσαι, και καλύτερα να αποφεύγεις κάθε επαφή μαζί τους.

Αυτός είναι ο λόγος που ούτε μυρουδιά δεν θέλω να έχω από το κόμμα σας και από τα μέλη σας. Φερθείτε με μπέσα, αποκτήστε λόγο και τιμή, και μετά θα έρθω, και εγώ και πολλοί άλλοι.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και aiwniosadmin, έχει επεξεργασθεί 14 φορά/ες συνολικά

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 14 Ιούλ 2013, 02:56

aiwniosadmin έγραψε:Δεν κοτεύω.
Απλά ως πειρατής από την μια πλευρά, και ως ανώνυμος από την άλλη, τηρώ τους κανόνες των ανωνύμων και των πειρατών.
Δεν συγχρωτίζομαι με άτομα που δεν κρατάνε τον λόγο τους. Φυλάω τον εαυτό μου από τις λουκρητίες, από άτομα που δεν είναι σε θέση απλά πράγματα να τηρήσουν και να μην προδώσουν, όπως για παράδειγμα να μην προδώσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και την υπογραφή τους. Πόσο μάλλον δε, φανταστείτε τι θα κάνουν αυτά τα άτομα, αν τους ζητηθεί να τηρήσουν κάτι πιο δύσκολο. Με τέτοια άτομα, δεν αξίζει να συγχρωτίζεσαι, και καλύτερα να αποφεύγεις κάθε επαφή μαζί τους.

πειρατής είσαι αφού, θα το καταλάβεις: OP is a fag.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 14 Ιούλ 2013, 02:59

Και αν θες έξυπνη συζήτηση και όχι απλά ζώα να βαράνε παλαμάκια, ξέρεις που να έρθεις. Αν κάποτε πάψεις να είσαι fag και γίνεις άνθρωπος (που αμφιβάλλω).
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες