Λαϊκή Ενότητα και Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Λαϊκή Ενότητα και Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 01 Σεπ 2015, 09:35

Ο kostasrose το έθεσε άψογα. Αυτή είναι η κατάσταση. Το αν τα Λαφαζάνια είναι ότι είναι, αυτό είναι δικός τους λογαριασμός. Στην ισχνή περίπτωση να κατέβουμε με το ΛΑ.Ε. έτσι όπως το περιέγραψε ο Κώστας και φυσικά ΜΟΝΟ με την έγκριση του ΣτΜ, εμείς θα κρατούσαμε την αυτοτέλεια μας. Χλωμό να το δεχτούν (εκτός εάν καίγονται πολύ) και σίγουρα θα σκαλώσουν σε κάποιο από τα προαπαιτούμενά μας.

Ως Πειρατές δεν έχουμε “παλιακές” αντιλήψεις τύπου “έκανες εκλογική συνεργασία ΑΡΑ είσαι και συ όπως αυτός που συνεργάστηκες”, ανταπαντώ γιατί να μην γίνει ο άλλος όπως εγώ και πρέπει σώνει και καλά να γίνω εγώ σαν τον άλλον;

Το πανάθλιο εκλογικό μας σύστημα και η τρισάθλια δημοκρατία μας δεν επιτρέπουν φωνές σαν τους Πειρατές να ακουστούν ή/και να επιπλεύσουν πάνω από τους τόνους πολιτικής λαμογιάς και παπαριάς που έχει επιβληθεί στην πολιτική σκηνή στα 40 χρόνια “δημοκρατικής” μεταπολίτευσης.

Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο και απαράλλαχτο όπως ήταν και τότε που γινόταν προσπάθεια για τον Δούρειο Ίππο.

Τέλος, πολιτικό κόμμα χωρίς συμμετοχή στις εκλογές ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ (έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα), αν δεν καταγράψεις ποσοστό απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. Στραβό; Ναι. Απαράδεκτο; Ναι. Μη Δημοκρατικό; Βεβαιότατα. Αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Η “παίζεις μπάλα” με τους σκατοκανόνες που υπάρχουν στο παιχνίδι ή κάθεσαι στον πάγκο/κερκίδα και χαζεύεις τους άλλους να παίζουν μπάλα πάνω και στην δική σου πλάτη.

Μαλακίες τύπου δεν συνεργάζομαι εκλογικά γιατί θα στιγματιστώ ΔΕΝ παίζουν σε αυτόν τον ψευτοδημοκρατικό αχταρμά που λέγεται πολιτική στην Ελλάδα (τελεία και παύλα) και όλα τα άλλα είναι παπαρίτσες.
здравствуйте

alexgkain

Δημοσίευσηαπό alexgkain » 01 Σεπ 2015, 10:57

+1

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 01 Σεπ 2015, 17:57

Κομπειλάδας έγραψε:Ως Πειρατές δεν έχουμε “παλιακές” αντιλήψεις τύπου “έκανες εκλογική συνεργασία ΑΡΑ είσαι και συ όπως αυτός που συνεργάστηκες”, ανταπαντώ γιατί να μην γίνει ο άλλος όπως εγώ και πρέπει σώνει και καλά να γίνω εγώ σαν τον άλλον;

γιατί εσύ είσαι άφθαρτος κι ο άλλος ξεσκισμένος...

κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα ή ηθικό φραγμό για συνεργασία με άτομα ή σχηματισμούς που δεν είναι (ή δεν αποτελούνται από) λαμόγια και έχουν σχηματισμένη εικόνα στο μυαλό τους τι είναι ο κόσμος γύρω μας.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 01 Σεπ 2015, 21:02

Κομπειλάδας έγραψε:Ο kostasrose το έθεσε άψογα. Αυτή είναι η κατάσταση. Το αν τα Λαφαζάνια είναι ότι είναι, αυτό είναι δικός τους λογαριασμός. Στην ισχνή περίπτωση να κατέβουμε με το ΛΑ.Ε. έτσι όπως το περιέγραψε ο Κώστας και φυσικά ΜΟΝΟ με την έγκριση του ΣτΜ, εμείς θα κρατούσαμε την αυτοτέλεια μας. Χλωμό να το δεχτούν (εκτός εάν καίγονται πολύ) και σίγουρα θα σκαλώσουν σε κάποιο από τα προαπαιτούμενά μας.

Ως Πειρατές δεν έχουμε “παλιακές” αντιλήψεις τύπου “έκανες εκλογική συνεργασία ΑΡΑ είσαι και συ όπως αυτός που συνεργάστηκες”, ανταπαντώ γιατί να μην γίνει ο άλλος όπως εγώ και πρέπει σώνει και καλά να γίνω εγώ σαν τον άλλον;

Το πανάθλιο εκλογικό μας σύστημα και η τρισάθλια δημοκρατία μας δεν επιτρέπουν φωνές σαν τους Πειρατές να ακουστούν ή/και να επιπλεύσουν πάνω από τους τόνους πολιτικής λαμογιάς και παπαριάς που έχει επιβληθεί στην πολιτική σκηνή στα 40 χρόνια “δημοκρατικής” μεταπολίτευσης.

Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο και απαράλλαχτο όπως ήταν και τότε που γινόταν προσπάθεια για τον Δούρειο Ίππο.

Τέλος, πολιτικό κόμμα χωρίς συμμετοχή στις εκλογές ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ (έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα), αν δεν καταγράψεις ποσοστό απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. Στραβό; Ναι. Απαράδεκτο; Ναι. Μη Δημοκρατικό; Βεβαιότατα. Αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Η “παίζεις μπάλα” με τους σκατοκανόνες που υπάρχουν στο παιχνίδι ή κάθεσαι στον πάγκο/κερκίδα και χαζεύεις τους άλλους να παίζουν μπάλα πάνω και στην δική σου πλάτη.

Μαλακίες τύπου δεν συνεργάζομαι εκλογικά γιατί θα στιγματιστώ ΔΕΝ παίζουν σε αυτόν τον ψευτοδημοκρατικό αχταρμά που λέγεται πολιτική στην Ελλάδα (τελεία και παύλα) και όλα τα άλλα είναι παπαρίτσες.

+1000
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 02 Σεπ 2015, 08:26

"Η “παίζεις μπάλα” με τους σκατοκανόνες που υπάρχουν στο παιχνίδι ή κάθεσαι στον πάγκο/κερκίδα και χαζεύεις τους άλλους να παίζουν μπάλα πάνω και στην δική σου πλάτη."

+1
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 02 Σεπ 2015, 14:20

«Μέχρι βράδυ Κυριακής» δεν μας έλεγαν;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 21 Σεπ 2015, 12:27

Ενός λεπτού σιγή γι αυτούς που σήμερα κλαίνε επειδή ήταν αρκετά υπερήφανοι για να δεχθούν να μπει το σήμα μας δίπλα στο δικό τους και να παραχωρήσουν μια εκλόγιμη θέση

και τελικά να πάρουν ένα ακόμα 0,15% (ήτοι 8350 ψήφους). Ένα ποσό μικρό μεν, αναγκαίο δε... :(

Έχω βάλει την γάτα μου (την μονόφθαλμη) να κλαίει...

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 21 Σεπ 2015, 12:33

Εγώ θα ψήφιζα τέτοια συμμαχία για έναν και μόνο λόγο. Για να μπει η Ζωή στην βουλή. :lol: :lol: :lol:
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Σεπ 2015, 12:35

Κάποιοι κατέκριναν τότε γιατί ανταποκριθήκαμε στην πρόσκλησή ΤΟΥΣ. Δεν ήθελαν ούτε να μιλήσουμε μαζί τους.
Τώρα κλάψτε επειδή είμασταν σκληροί και ζητήσαμε τα αυτονόητα α) έμβλημα β) όνομα γ) εκλόγιμη θέση (που όπως αποδείχτηκε χάρη σε εμάς θα έπαιρναν 8-9)
Χάσαμε και εμείς και αυτοί (αυτοί πχιότερο)
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 21 Σεπ 2015, 12:39

Vassilis Perantzakis έγραψε:Για να μπει η Ζωή στην βουλή.

Αν και διαφωνούσα με πολλά που άκουσα από την ανακαταμετάδοση από εκεί μέσα. Για τον ίδιο λόγο κι εγώ. Άνετα! :mrgreen:

Αλλά τι να κάνουμε... Κάποιοι είναι αρκετά περήφανοι για να πάνε με «απολιτίκ» πειρατές στις εκλογές... :twisted:

@Voyager για μένα, χάνουμε «πιότερο» όσο δεν έχουμε θέσεις και πρόγραμμα και συμμετέχουμε άνευ προϋποθέσεων σε εκλογές...

FYI: Όπως είπα και στη συνεδρίαση της ΔΕ, εγώ δεν στράβωσα για την ανταπόκριση στο αίτημά τους, αλλά για την μη εσωτερική ενημέρωση...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες