@κοτσος
α . συνδικαλισμος σε ρωτω ? ποιος νεος ανθρωπος τον εμπιστευετε ?
β. μεσω των πειρατων φτιαχνεις το προφιλ σου ? ( η πορεια σου στο χωρο σου, η αξιοπρεπεια σου, η προσωπικη σταση ζωης φτιαχνει το προφιλ σου .)
γ. εχουμε αν δεν ξερεις και αλλους πειρατες που εχουν διεθνεις επιτυχιες.
δ. ποσους νεους πειρατες κατω των 25 εχουμε ?
ε. ειμαστε το κομμα με νεες ιδεες και τεχνολογιες με παλιους (ηλικιακα) ανθρωπους ?
ζ. χτιζουμε κομμα π.χ (φωτοπουλος) αρχισυνδικαλιστης.πρωτη μουρη μεγαλες διεθνης γνωριμιες ??
η. χτιζεις κομμα χωρις νεολαια ???
θ. τι θελεις ?
Ερωτήσεις προς την ΔΕ.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ερωτήσεις προς την ΔΕ.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@κοτσος
β. μεσω των πειρατων φτιαχνεις το προφιλ σου ? ( η πορεια σου στο χωρο σου, η αξιοπρεπεια σου, η προσωπικη σταση ζωης φτιαχνει το προφιλ σου .)
γ. εχουμε αν δεν ξερεις και αλλους πειρατες που εχουν διεθνεις επιτυχιες.
δ. ποσους νεους πειρατες κατω των 25 εχουμε ?
ε. ειμαστε το κομμα με νεες ιδεες και τεχνολογιες με παλιους (ηλικιακα) ανθρωπους ?
ζ. χτιζουμε κομμα π.χ (φωτοπουλος) αρχισυνδικαλιστης.πρωτη μουρη μεγαλες διεθνης γνωριμιες ??
η. χτιζεις κομμα χωρις νεολαια ???
θ. τι θελεις ?
καλά το θέμα από ερωτήσεις προς την ΔΕ έγινε ερωτήσεις προς τον @κότσος

Γεια σου μεγάλε @κότσος άντε και σ ανώτερα

Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@κοτσος
α) Ουδείς, γι' αυτό δεν έχει πατήσει κανένας νέος στους πειρατές βλέποντας να συμπεριφέρονται κάποιοι σαν παράγοντες ποδοσφαιρικής ομάδας τελευταίας ερασιτεχνικής.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@β. μεσω των πειρατων φτιαχνεις το προφιλ σου ? ( η πορεια σου στο χωρο σου, η αξιοπρεπεια σου, η προσωπικη σταση ζωης φτιαχνει το προφιλ σου .)
β) πιστεύεις ότι στα 45 μου περιμένω να φτιάξω το προφίλ μου μέσω των πειρατών;;;;;; Σε ποιούς στα 20 άτομα του φόρουμ;;;; Υπάρχει και ζωή εκτός Διαδικτύου you know.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@γ. εχουμε αν δεν ξερεις και αλλους πειρατες που εχουν διεθνεις επιτυχιες.
γ) αμφισβήτησα κάτι τέτοιο;;;;;;; Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς σιγά σιγά την κάνουν λόγω των παραγόντων που αναφέρω παραπάνω. Γνωρίζω δύο και κάποιους άλλους που δεν γραφθήκαν ποτέ. Και προχθές στο αεροδρόμιο τρία παλικάρια γελούσαν με αυτά που διάβαζαν στο φόρουμ από τους παραγοντίσκους.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@δ. ποσους νεους πειρατες κατω των 25 εχουμε ?
δ) ελάχιστους εν αντιθέσει μέ άλλα κόμματα πχ ΧΑ. Τους λόγους τους εξηγώντας στο α) και στην υπογραφή μου.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@ε. ειμαστε το κομμα με νεες ιδεες και τεχνολογιες με παλιους (ηλικιακα) ανθρωπους ?
ε) δεν ήξερα ότι οι Έλληνες είμαστε και ηλικιακοί ρατσιστές. Στον υπόλοιπο κόσμο που δεν έχουν ρατσιστικές ανησυχίες, ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 45.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@ζ. χτιζουμε κομμα π.χ (φωτοπουλος) αρχισυνδικαλιστης.πρωτη μουρη μεγαλες διεθνης γνωριμιες ??
ζ) Τι θέλει να πει ο ποιητής;;;; Σε ένα κόμμα όλοι μπορούν να βρούν τη θέση τους και να γίνουν αλληλοσυμπληρούμενη ομάδα. Το θέμα είναι θέλεις να κάνεις ομάδα ή απλά ο καθένας να σηκώνει το μπαϊράκι του; Γιατί τότε δεν έχεις ομάδα αλλά μια σύναξη από ντιβες.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@η. χτιζεις κομμα χωρις νεολαια ???
Αν δεν έχεις νέους πως θα κάνεις νεολαία;;;;;
Μελετάς αυτό που έχω στην υπογραφή μου και έρχονται μόνοι τους. Αν πιστεύεις ότι τα πιτσιρίκια είναι μαλάκες να τσιμπήσουν επειδή ίδρυσες νεολαία ( ανοίξαμε και σας περιμένουμε) είσαι βαθειά νυχτωμένος. Τα χαζοχαρούμενα πιτσιρίκια έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα κοματόσκυλα στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Εσύ θέλεις πιτσιρίκια με κρίση, πάθος, δυναμισμό και ιδανικά. Πιστεύεις θα τα μαζέψεις με χαζοχαρουμενιές του ΣΥΡΙΖΑ;
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@θ. τι θελεις ?
Ονειρεύομαι να δώ τους έλληνες πειρατές έτσι
http://m.youtube.com/watch?v=bvFLKyAGzzI
Ο καθένας να προσφέρει την ιδιαίτερή του διαφορετική κουλτούρα και το ιδιαίτερό του μοναδικό ταλέντο και να συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο δημιουργώντας μία πρωτόγνωρη μελωδία.
Στην οργάνωση που ανήκω και ήμουν από τα αρχικά μέλη το πετύχαμε
http://m.youtube.com/watch?feature=rela ... BdaBYVJlUQ
http://m.youtube.com/watch?v=GEFlG7Q5nTI
Και εμπνεύσαμε και άλλους να ενταχθούν στο κίνημά μας και να γίνουν δυναμικά μέλη.
http://m.youtube.com/watch?v=zFQYHIDUjJU
Αυτή την εμπειρία μου θέλω να προσφέρω για να δημιουργήσουμε ένα πετυχημένο Πειρατικό κίνημα, τόσο κοινωνικό όσο πολιτικό.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Για τους παραγοντίσκους και τους μικρό πολιτικούς δελφίνους, με την παράκληση να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια εξουσίας και να βοηθήσουν πραγματικά να δημιουργήσουμε κάτι χωρίς να γίνουμε ο πύργος της Βαβέλ,
Αφιερωμένο το παρακάτω.
http://m.youtube.com/watch?feature=fvwrel&v=ZE15IDSkDeE
Υστερόγραφο. Στον baskin θα του προσφέρω το bokken μου μιας και επιθυμώ να σταματήσω το iaido. Είναι λίγο παλαιό, τελευταία φορά το χρησιμοποιήσα το 1998 αλλά ελπίζω να το εκτιμήσει.
Αφιερωμένο το παρακάτω.
Υστερόγραφο. Στον baskin θα του προσφέρω το bokken μου μιας και επιθυμώ να σταματήσω το iaido. Είναι λίγο παλαιό, τελευταία φορά το χρησιμοποιήσα το 1998 αλλά ελπίζω να το εκτιμήσει.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Kotsos έγραψε:Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@κοτσος
α) Ουδείς, γι' αυτό δεν έχει πατήσει κανένας νέος στους πειρατές βλέποντας να συμπεριφέρονται κάποιοι σαν παράγοντες ποδοσφαιρικής ομάδας τελευταίας ερασιτεχνικής.Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@β. μεσω των πειρατων φτιαχνεις το προφιλ σου ? ( η πορεια σου στο χωρο σου, η αξιοπρεπεια σου, η προσωπικη σταση ζωης φτιαχνει το προφιλ σου .)
β) πιστεύεις ότι στα 45 μου περιμένω να φτιάξω το προφίλ μου μέσω των πειρατών;;;;;; Σε ποιούς στα 20 άτομα του φόρουμ;;;; Υπάρχει και ζωή εκτός Διαδικτύου you know.Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@γ. εχουμε αν δεν ξερεις και αλλους πειρατες που εχουν διεθνεις επιτυχιες.
γ) αμφισβήτησα κάτι τέτοιο;;;;;;; Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς σιγά σιγά την κάνουν λόγω των παραγόντων που αναφέρω παραπάνω. Γνωρίζω δύο και κάποιους άλλους που δεν γραφθήκαν ποτέ. Και προχθές στο αεροδρόμιο τρία παλικάρια γελούσαν με αυτά που διάβαζαν στο φόρουμ από τους παραγοντίσκους.Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@δ. ποσους νεους πειρατες κατω των 25 εχουμε ?
δ) ελάχιστους εν αντιθέσει μέ άλλα κόμματα πχ ΧΑ. Τους λόγους τους εξηγώντας στο α) και στην υπογραφή μου.Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@ε. ειμαστε το κομμα με νεες ιδεες και τεχνολογιες με παλιους (ηλικιακα) ανθρωπους ?
ε) δεν ήξερα ότι οι Έλληνες είμαστε και ηλικιακοί ρατσιστές. Στον υπόλοιπο κόσμο που δεν έχουν ρατσιστικές ανησυχίες, ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 45.Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@ζ. χτιζουμε κομμα π.χ (φωτοπουλος) αρχισυνδικαλιστης.πρωτη μουρη μεγαλες διεθνης γνωριμιες ??
ζ) Τι θέλει να πει ο ποιητής;;;; Σε ένα κόμμα όλοι μπορούν να βρούν τη θέση τους και να γίνουν αλληλοσυμπληρούμενη ομάδα. Το θέμα είναι θέλεις να κάνεις ομάδα ή απλά ο καθένας να σηκώνει το μπαϊράκι του; Γιατί τότε δεν έχεις ομάδα αλλά μια σύναξη από ντιβες.Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@η. χτιζεις κομμα χωρις νεολαια ???
Αν δεν έχεις νέους πως θα κάνεις νεολαία;;;;;
Μελετάς αυτό που έχω στην υπογραφή μου και έρχονται μόνοι τους. Αν πιστεύεις ότι τα πιτσιρίκια είναι μαλάκες να τσιμπήσουν επειδή ίδρυσες νεολαία ( ανοίξαμε και σας περιμένουμε) είσαι βαθειά νυχτωμένος. Τα χαζοχαρούμενα πιτσιρίκια έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα κοματόσκυλα στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Εσύ θέλεις πιτσιρίκια με κρίση, πάθος, δυναμισμό και ιδανικά. Πιστεύεις θα τα μαζέψεις με χαζοχαρουμενιές του ΣΥΡΙΖΑ;Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@θ. τι θελεις ?
Ονειρεύομαι να δώ τους έλληνες πειρατές έτσι
http://m.youtube.com/watch?v=bvFLKyAGzzI
Ο καθένας να προσφέρει την ιδιαίτερή του διαφορετική κουλτούρα και το ιδιαίτερό του μοναδικό ταλέντο και να συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο δημιουργώντας μία πρωτόγνωρη μελωδία.
Στην οργάνωση που ανήκω και ήμουν από τα αρχικά μέλη το πετύχαμε
http://m.youtube.com/watch?feature=rela ... BdaBYVJlUQ
http://m.youtube.com/watch?v=GEFlG7Q5nTI
Και εμπνεύσαμε και άλλους να ενταχθούν στο κίνημά μας και να γίνουν δυναμικά μέλη.
http://m.youtube.com/watch?v=zFQYHIDUjJU
Αυτή την εμπειρία μου θέλω να προσφέρω για να δημιουργήσουμε ένα πετυχημένο Πειρατικό κίνημα, τόσο κοινωνικό όσο πολιτικό.
+1
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
Kotsos έγραψε:Για τους παραγοντίσκους και τους μικρό πολιτικούς δελφίνους, με την παράκληση να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια εξουσίας και να βοηθήσουν πραγματικά να δημιουργήσουμε κάτι χωρίς να γίνουμε ο πύργος της Βαβέλ,
Αφιερωμένο το παρακάτω.
+1
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
-
Kotsos έγραψε:Υστερόγραφο. Στον baskin θα του προσφέρω το bokken μου μιας και επιθυμώ να σταματήσω το iaido. Είναι λίγο παλαιό, τελευταία φορά το χρησιμοποιήσα το 1998 αλλά ελπίζω να το εκτιμήσει.
Οποιοδήποτε σπαθί, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Είναι θέμα αρχής. Arigatou gozaimasu
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
@κοτσος +γουναρ = ειστε λιαν επιοικως μπουφοι.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@κοτσος +γουναρ = ειστε λιαν επιοικως μπουφοι.
Κατσιρης + Διαμαντης Σας Ζαλισε και τους 2 το λεωφορειο
την αλλη εβδομαδα που θα κατεβω θα με πας βολτα αργα

Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
-
gounara έγραψε:Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:@κοτσος +γουναρ = ειστε λιαν επιοικως μπουφοι.
Κατσιρης + Διαμαντης Σας Ζαλισε και τους 2 το λεωφορειο
την αλλη εβδομαδα που θα κατεβω θα με πας βολτα αργα
εγω ειμαι οδηγος και δεν ζαλιζομαι
εσυ ζαλιστηκες απο το λεωφορειο της δε
ακομα δεν παραιτηθηκες για να ξεζαλιστης ???
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες