Έχω έναν γλύπτη φίλο... κάνει;manos_ έγραψε:Αν δεν σμιλευτεί σε wiki το όραμα δεν ξεκολλάτε με τίποτα.
Θα τρώγεστε επ' άπειρον.
Βάλτε στο wiki wysiwug editor.
Έχω δώσει τα links, οι IT πέρα βρέχει.
Έχεις μείνει πίσω... Κοίτα πριν μιλάς...
Έχω έναν γλύπτη φίλο... κάνει;manos_ έγραψε:Αν δεν σμιλευτεί σε wiki το όραμα δεν ξεκολλάτε με τίποτα.
Θα τρώγεστε επ' άπειρον.
Ρε μάστορα, εγώ δεν βλέπω ούτε ανθρώπινο editor ούτε να συνδιαμορφώνεται το όραμα.baskin έγραψε:Έχω έναν γλύπτη φίλο... κάνει;manos_ έγραψε:Αν δεν σμιλευτεί σε wiki το όραμα δεν ξεκολλάτε με τίποτα.
Θα τρώγεστε επ' άπειρον.
Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Να σε αναλάβει ο kailor.manos_ έγραψε:1. Δεν μπορώ να δω αν είναι wysiwyg.
Αν δεν έχει βυζιά και κώλους, έτσι κι αλλιώς με τον Σολομώντα στο χέρι θα μείνουμε.manos_ έγραψε:2. Όσο δεν φτιάχνετε το όραμα, εδώ θα μείνετε περιμένοντας τον Σολομώντα.
Για να συμφωνήσουν τα 4/5 μάλλον στο τέλος θα έχουν μείνει 10 άτομα. Ο τζέφρυ, ο αντώνης, η αλέκα και οι παρέες τους. Αν είναι αυτό το πειρατικό κόμμα που θέλεις, να το χαίρεσαι.manos_ έγραψε:Αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν τα 4/5 στη διατύπωση δύο γραμμών,
θα ψάχνετε δικηγορίστικα τους όρους. Θα ερμηνεύουν κατά το δοκούν όλοι.
Το μόνο που ενώνει είναι μια ανυπόστατη ηθική της λέξης "πειρατές".
Κοιτάξτε να την αυγατίσετε σε κάτι λιτό και συμπυκνωμένο ώστε να βουλώνουν τα παραθυράκια.
Στις ενωτικές δημοκρατικές μεθόδους, προσωπικά συμπεριλαμβάνω και την αρνητική ψήφο (ή την αρνητική ανάθεση). Γιατί αν δεν δίνεις στον άλλο το δικαίωμα να εκφράσει επακριβώς τι ΔΕΝ θέλει, αν τον εξαναγκάζεις να είναι μόνο yesmen, τότε πως περιμένεις να είναι ενωτικός;nerfe έγραψε: Το χρονοδιάγραμμα, ο μέσος όρος, αυτές είναι δημοκρατικές μέθοδοι που ίσως να είναι σε θέση να ενώσουν.
Mano, έχει μπει editor, και είναι αρκετά πιο εύκολο τώρα... εντάξει δεν είναι όλα με ένα κλικ. αλλά βοηθάει στο να φτιάξεις ένα κείμενο απλό κλπ.manos_ έγραψε:Ρε μάστορα, εγώ δεν βλέπω ούτε ανθρώπινο editor ούτε να συνδιαμορφώνεται το όραμα.baskin έγραψε:Έχω έναν γλύπτη φίλο... κάνει;manos_ έγραψε:Αν δεν σμιλευτεί σε wiki το όραμα δεν ξεκολλάτε με τίποτα.
Θα τρώγεστε επ' άπειρον.
Και λέω πως χωρίς αυτά είστε καταδικασμένοι.