FYI: Ψηφοδέλτια

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: FYI: Ψηφοδέλτια

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Σεπ 2015, 01:59

Μου έδωσες έναν ακόμη λόγο να μην φύγω.....για να μην έρθεις εσύ, θα παραμείνω :evil:
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 21 Σεπ 2015, 02:01

Voyager-1 έγραψε:Μου έδωσες έναν ακόμη λόγο να μην φύγω.....για να μην έρθεις εσύ, θα παραμείνω :evil:

Ναι θα παραμείνεις, μαζί με τα λεφτά σου, με τον χαρτοπόλεμο και τις αφίσες σου, και με το πειρατικό καράβι στον πάτο της θάλασσας.

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Σεπ 2015, 02:06

Τι σε νοιάζει εσένα που θα πάει το πειρατικό; Δικό μου είναι, λάδωσα και με έκαναν "καπετάνιο" ομόφωνα στο συνέδριο για να έχω το δικαίωμα να πετάω την σαλαμούρα σαν και του λόγου σου. Εσύ ξανακλάσε, μπορείς !
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 21 Σεπ 2015, 02:09

Voyager-1 έγραψε:Τι σε νοιάζει εσένα που θα πάει το πειρατικό; Δικό μου είναι, λάδωσα και με έκαναν "καπετάνιο" ομόφωνα στο συνέδριο για να έχω το δικαίωμα να πετάω την σαλαμούρα σαν και του λόγου σου. Εσύ ξανακλάσε, μπορείς !

Έτσι...Έτσι... Βγάλε προς τα έξω τον πραγματικό σου εαυτό. Να βλέπουν και οι άλλοι, να ξέρουν σε τι κόμμα έρχονται.

ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;

ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΕΣΥ, ΟΣΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΒΥΣΜΑ ΣΟΥ, Ο ΜΠΑΣΚΙΝΟ-ADMIN!!!!

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Σεπ 2015, 02:19

newpamelina έγραψε:
Voyager-1 έγραψε:Τι σε νοιάζει εσένα που θα πάει το πειρατικό; Δικό μου είναι, λάδωσα και με έκαναν "καπετάνιο" ομόφωνα στο συνέδριο για να έχω το δικαίωμα να πετάω την σαλαμούρα σαν και του λόγου σου. Εσύ ξανακλάσε, μπορείς !

Έτσι...Έτσι... Βγάλε προς τα έξω τον πραγματικό σου εαυτό. Να βλέπουν και οι άλλοι, να ξέρουν σε τι κόμμα έρχονται.

ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;

ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΕΣΥ, ΟΣΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΒΥΣΜΑ ΣΟΥ, Ο ΜΠΑΣΚΙΝΟ-ADMIN!!!!

Οι άλλοι με ξέρουν όλοι τι καπνό φουμάρω και ξέρουν και εσένα τι τρολ είσαι.
Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό; αφού ένας είσαι ! Μπας και είσαι πολλές ; Μιχάληηηηη τρέξε !! περίπτωση....Δρ. Τζέκυλ και Μίστερ Χάϋντ !
(πρώην -mesitiko-)

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 21 Σεπ 2015, 02:25

Voyager-1 έγραψε:
newpamelina έγραψε:

ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Οι άλλοι με ξέρουν όλοι τι καπνό φουμάρω και ξέρουν και εσένα τι τρολ είσαι.
Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό; αφού ένας είσαι ! Μπας και είσαι πολλές ; Μιχάληηηηη τρέξε !! περίπτωση....Δρ. Τζέκυλ και Μίστερ Χάϋντ !

NAI ΡΕ... ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

Τι είμαστε;
ΕΙΜΑΣΤΕ 15000 ΑΤΟΜΑ, και δεν έχουμε καράβι για να χωρέσουμε, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ (εσένα και του μπασκινο-admin)!!!

Και είσαι εσύ εδώ μονάχος σου, με τον μπασκινο-admin σου αγκαλιά, και με το καρυδότσουφλό σου αραγμένο στην άμμο στον αφρό της θάλασσας, να κάνεις κουπί στο αέρα, και να φαντασιώνεσαι ότι είσαι καπετάνιος-πειρατής και ότι πλέεις μεσοπέλαγα.

adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό adrian » 21 Σεπ 2015, 02:33

τελος παντων, εκανα μια παρατηρηση που ισως επωφελησει οικονομικα το κομμα, αν κυνηγηθει σωστα. ολα τα αλλα (πχ ιστοριες 3 χρονια πριν) ειναι να'χαμε να λεγαμε.

και τελικα, εφταιγε ο τυπογραφος ή η συμμαχια (οποιοι ειχαν αναλαβει τα ψηφοδελτια)?
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Σεπ 2015, 02:36

Ότι θέλω κάνω ρε, είμαι μέλος ενήμερο και φαντασιώνομαι ότι θέλω. Πάρε τους 15.000 και άντε σε άλλο καράβι να χωράτε, εδώ δεν σας θέλουμε (εγώ έχω πληθυντικό και το ξέρεις).
Άλλος με την βάρκα ΜΑΣ ; https://www.youtube.com/watch?v=10YROfHRWbs
(πρώην -mesitiko-)

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 21 Σεπ 2015, 02:40

Voyager-1 έγραψε:Ότι θέλω κάνω ρε, είμαι μέλος ενήμερο και φαντασιώνομαι ότι θέλω.

:lol: :lol: :lol:
Δεν υπάρχουν μέλη ενήμερα, και μέλη μη ενήμερα.

Μόνο μέλη ανήμερα υπάρχουν, και τέτοιο μέλος είσαι εσύ!!! :|

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Σεπ 2015, 02:43

adrian έγραψε:τελος παντων, εκανα μια παρατηρηση που ισως επωφελησει οικονομικα το κομμα, αν κυνηγηθει σωστα. ολα τα αλλα (πχ ιστοριες 3 χρονια πριν) ειναι να'χαμε να λεγαμε.

και τελικα, εφταιγε ο τυπογραφος ή η συμμαχια (οποιοι ειχαν αναλαβει τα ψηφοδελτια)?

Δεν θέλουμε οφέλη από εσένα, χορτάσαμε. Εγώ έφταιγα, κάνε μου μήνυση.
Και παρατηρήσεις μόλις ενηλικιωθείς. Και το τέλος πάντων θα το πω εγώ. Στις μεταξύ μας κουβέντες εγώ θα έχω τον τελευταίο λόγο. Γκέγκε; μερικοί-μερικοί.....
(πρώην -mesitiko-)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 13 και 0 επισκέπτες