Γιατί δεν θα ψηφίσω πειρατές

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Γιατί δεν θα ψηφίσω πειρατές

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Σεπ 2015, 15:00

Κομπειλάδας έγραψε:Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος (χωρίς κλάψες[χλωμό] και χωρίς τρολλάρισμα[ακόμα πιο χλωμό]):
Ο Πειρατής Έκανε Το Πειρατικό ή Το Πειρατικό Τον Πειρατή;
:|

Το ένα χέρι νίβει τ`άλλο, μήπως;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 08 Σεπ 2015, 15:01

Vassilis Perantzakis έγραψε:Είναι πιο κοντά σε εμάς από τους τεχνοφοβικούς της αριστεράς και από τους φιλελεύθερους.

Το «τεχνοφοβικός» είναι σχετικό.

Και για τους πειρατές ξέρεις πόσοι μου έχουν πει ότι είμαστε τεχνοφοβικοί που λέμε όχι πχ στα windows και τελικά τους εξήγησα την διαφορά;
Ένας χρήστης windows πχ δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Σεπ 2015, 15:03

Το πειρατικό είναι μια ιδέα......

Ανάγκη θα το έλεγα!!
edit:
Και αν κάποιος "φτιάχνεται", "για την δική μου ανέλιξη", θα προσέθετα :oops:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 8 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

kostasrose

Δημοσίευσηαπό kostasrose » 08 Σεπ 2015, 15:05

laskaris_vasilis έγραψε:
Το πειρατικό είναι μια ιδέα......

Ανάγκη θα το έλεγα!!

το έγραψα παρακάτω στην ίδια ανάρτηση
Κάποιος έκατσε και σκέφτηκε μια ανθρώπινη ανάγκη και πως θα την επιλύσει

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 08 Σεπ 2015, 15:09

Petros έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Είναι πιο κοντά σε εμάς από τους τεχνοφοβικούς της αριστεράς και από τους φιλελεύθερους.

Το «τεχνοφοβικός» είναι σχετικό.

Και για τους πειρατές ξέρεις πόσοι μου έχουν πει ότι είμαστε τεχνοφοβικοί που λέμε όχι πχ στα windows και τελικά τους εξήγησα την διαφορά;
Ένας χρήστης windows πχ δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό...

Όλα σχετικά είναι. Αλλά όταν κάποιος είναι τεχνοφοβικός από συμφέρον (να διορίσει περισσότερους στο πρωτόκολλο να κάνουν το i++) τότε είναι πρόβλημα.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 08 Σεπ 2015, 15:16

Vassilis Perantzakis έγραψε: είναι τεχνοφοβικός από συμφέρον (να διορίσει περισσότερους στο πρωτόκολλο να κάνουν το i++) τότε είναι πρόβλημα.

εχμ...

Ξέρεις πως είναι οι θειάδες (οι κοτούλες που λέω εγώ) και οι μπάρμπες που δουλεύουν στις υπηρεσίες με απολυτήριο λυκείου...
Είναι πιο φθηνό (με έναν ορίζοντα 10 χρόνων που θα πάρουν σύνταξη) να υπάρχει κάποιος να πρωτοκολλεί, ενώ παράλληλα θα στηθεί σε κάθε ΟΤΑ (κι εποπτευόμενα ΝΠΔΔ) και λοιπά ΝΠΔΔ (ταμεία, νοσοκομεία, ΔΟΥ, ΑΕΙ τοπικό ηλεκτρονικό πρωτόκολλο) το οποίο εν συνεχεία θα εποπτεύεται μόνο από την διεύθυνση μηχανογράφησης, χωρίς να απασχολεί υπάλληλο, παρά να εκπαιδεύσεις όλους τους μπαρμπάδες και τις κοτούλες που υπάρχουν σήμερα στις υπηρεσίες.

Στη ΔΟΥ Λαμίας στην οποία πήγα προχθές για τα παράβολα που μου ζήτησες, είχε δυο κοτούλες που ισχυριζόντουσαν ότι τα POS δεν δουλεύουν Κυριακές και πήγα μέχρι την τράπεζα (ευτυχώς βρήκα ένα φίλο με σκουτεράκι), Άντε ΕΣΥ να τις μάθεις αυτές να καταχωρούν στο πρωτόκολλο να δεις την γλύκα.

Και όχι, να τους πετάξεις στο δρόμο δεν είναι λύση, ούτε η σύνταξη λόγω ανηλίκου τέκνου -όπως είχε κάνει ο μπαμπάς της Ντόρας και έδωσε συντάξεις σε νέους και ικανούς για εργασία ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να αφήσει στο δημόσιο τους δικούς του ανθρώπους- εσωτερική μετακίνηση και στη χειρότερη συνταξιοδότηση...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Σεπ 2015, 15:23

παρά να εκπαιδεύσεις όλους τους μπαρμπάδες και τις κοτούλες

Φιλική πρόταση από έναν "γέρο":
Ποτέ δεν λες σε κάποιον: "μαλάκα, κότα, βοήθα με.........."
Είσαι καμμένος από χέρι επικοινωνιακά!!
Βέβαια...... εμείς έχουμε άλλους "κανόνες" και "λογική"!!

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 08 Σεπ 2015, 15:24

Petros έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε: είναι τεχνοφοβικός από συμφέρον (να διορίσει περισσότερους στο πρωτόκολλο να κάνουν το i++) τότε είναι πρόβλημα.

εχμ...

Ξέρεις πως είναι οι θειάδες (οι κοτούλες που λέω εγώ) και οι μπάρμπες που δουλεύουν στις υπηρεσίες με απολυτήριο λυκείου...
Είναι πιο φθηνό (με έναν ορίζοντα 10 χρόνων που θα πάρουν σύνταξη) να υπάρχει κάποιος να πρωτοκολλεί, ενώ παράλληλα θα στηθεί σε κάθε ΟΤΑ (κι εποπτευόμενα ΝΠΔΔ) και λοιπά ΝΠΔΔ (ταμεία, νοσοκομεία, ΔΟΥ, ΑΕΙ τοπικό ηλεκτρονικό πρωτόκολλο) το οποίο εν συνεχεία θα εποπτεύεται μόνο από την διεύθυνση μηχανογράφησης, χωρίς να απασχολεί υπάλληλο, παρά να εκπαιδεύσεις όλους τους μπαρμπάδες και τις κοτούλες που υπάρχουν σήμερα στις υπηρεσίες.

Στη ΔΟΥ Λαμίας στην οποία πήγα προχθές για τα παράβολα που μου ζήτησες, είχε δυο κοτούλες που ισχυριζόντουσαν ότι τα POS δεν δουλεύουν Κυριακές και πήγα μέχρι την τράπεζα (ευτυχώς βρήκα ένα φίλο με σκουτεράκι), Άντε ΕΣΥ να τις μάθεις αυτές να καταχωρούν στο πρωτόκολλο να δεις την γλύκα.

Και όχι, να τους πετάξεις στο δρόμο δεν είναι λύση, ούτε η σύνταξη λόγω ανηλίκου τέκνου -όπως είχε κάνει ο μπαμπάς της Ντόρας και έδωσε συντάξεις σε νέους και ικανούς για εργασία ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να αφήσει στο δημόσιο τους δικούς του ανθρώπους- εσωτερική μετακίνηση και στη χειρότερη συνταξιοδότηση...

Δεν θα τους πετάξω στο δρόμο. Θα του βάζω να σκουπίζουν γιατί η καθαριότητα πάντα χρειάζεται και θα πάρω υπαλλήλους που ξέρουν τι κάνουν.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 08 Σεπ 2015, 15:24

laskaris_vasilis έγραψε:
παρά να εκπαιδεύσεις όλους τους μπαρμπάδες και τις κοτούλες

Φιλική πρόταση από έναν "γέρο":
Είσαι καμμένος από χέρι επικοινωνιακά!!
Βέβαια...... εμείς έχουμε άλλους "κανόνες" και "λογική"!!

Δεν έγραψα αυτό...

GOTO $

Vassilis Perantzakis έγραψε:Δεν θα τους πετάξω στο δρόμο. Θα του βάζω να σκουπίζουν γιατί η καθαριότητα πάντα χρειάζεται και θα πάρω υπαλλήλους που ξέρουν τι κάνουν.

Σιγά μην χαλάσει το νύχι η κοτούλα...

Πως φαίνεται ότι δεν νταραβερίζεσαι με δημόσιο... :mrgreen:

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Σεπ 2015, 15:27

Είνα το ίδιο με το "έλα κωλόπαιδο να σου μάθω να μην κάνεις μαλακίες" από τον τωρινό ή μελλοντικό εκαπαιδευτή/δάσκαλό σου!
Σε έχει "χάσει", σαν δάσκαλος, εγγυημένα!!!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες