Dimitris Zappas έγραψε:μη πιάνεσαι απ'τα μαλλιά, και το τραβάς, είναι πάρα πολύ σαφές το κείμενο, χωρίς να απομονώνουμε αποσπάσματα.
Ναι, δεν έχω αντίρρηση αλλά ανέφερετε κάποια παραδείγματα όταν το λέτε αυτό γιατί έτσι γίνεται πολύ γενικό.
Dimitris Zappas έγραψε:μη πιάνεσαι απ'τα μαλλιά, και το τραβάς, είναι πάρα πολύ σαφές το κείμενο, χωρίς να απομονώνουμε αποσπάσματα.
pelinio έγραψε:Dimitris Zappas έγραψε:γιατί έγινα πειρατής.
promo video youtube
http://www.youtube.com/watch?v=EsWu5X_b ... e=youtu.be
Έφτιαξα αυτό το video με κείμενο από το μέλος μας jake langster.
Περιμενω και τα δικά σας, αν έχετε άλλες ιδέες πείτε μου.
Δηλαδή ο πειρατής (Έλλην στην καταγωγή) Μπαρμπαρόσα που κατέσφαξε την Ελλάδα και ζούσε με στην χλιδή ήταν εναντίον της αριστοκρατίας;
και τι εννοείς στο 1:47 όταν λες "στην άπληστη εκκλησιαστική εξουσία". Εννοείς μόνο της Ευρώπης ή και της Ελλάδος (δηλαδή γενικά όλων των εκκλησιών) και ανέφερε συγκεκριμένα γιατί είσαι κατά τούτης της εκκλησίας;
Jake Lankster έγραψε:pelinio έγραψε:Dimitris Zappas έγραψε:γιατί έγινα πειρατής.
promo video youtube
http://www.youtube.com/watch?v=EsWu5X_b ... e=youtu.be
Έφτιαξα αυτό το video με κείμενο από το μέλος μας jake langster.
Περιμενω και τα δικά σας, αν έχετε άλλες ιδέες πείτε μου.
Δηλαδή ο πειρατής (Έλλην στην καταγωγή) Μπαρμπαρόσα που κατέσφαξε την Ελλάδα και ζούσε με στην χλιδή ήταν εναντίον της αριστοκρατίας;
και τι εννοείς στο 1:47 όταν λες "στην άπληστη εκκλησιαστική εξουσία". Εννοείς μόνο της Ευρώπης ή και της Ελλάδος (δηλαδή γενικά όλων των εκκλησιών) και ανέφερε συγκεκριμένα γιατί είσαι κατά τούτης της εκκλησίας;
Pelinio, το κείμενο δεν είναι κατά καμιάς εκκλησίας και αναφέρετε στην εποχή του 16ου αιώνα και κυρίως στην Παπική εξουσία που με μοχλό την Ιερά Εξέταση ασκούσε στυγνή καταπίεση... Ο Μπαρμπαρόσα δεν ήταν πειρατής, μην τα μπερδεύεις, ήταν κουρσάρος και αυτό έχει τεράστια διαφορά. Γι' αυτό και οι ανταμοιβή των αδελφών Μπαρμπαρόσα ήταν να γίνουν ναύαρχοι του Οθωμανικού στόλου...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες