Ιδεολογικος προσανατολισμος και οχι μονο

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Οδυσσεας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ιδεολογικος προσανατολισμος και οχι μονο

Δημοσίευσηαπό Οδυσσεας » 04 Απρ 2012, 10:53

Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε επειγόντως μια πλατφόρμα όπου θα τίθενται προς συζήτηση τα διάφορα θέματα και θα παίρνονται αποφάσεις για το ποιες είναι οι θέσεις το κόμματος. Το forum σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη πλατφόρμα και δεν ξέρω αν υπάρχουν εναλλακτικές ή αν θα πρέπει να φτιαχτεί μία custom web εφαρμογή γι'αυτό τον σκοπό. Το Liquid Feedback ίσως είναι μια λύση.

Μάλλον θα πρέπει να κάνω καινούριο thread γι'αυτό το θέμα και να τεθεί και στην ομάδα IT.

spkostas

Δημοσίευσηαπό spkostas » 10 Απρ 2012, 11:05

anestis έγραψε:Οι Αρχές μας στο σύνολό τους είναι μπούσουλας και καταλήγουν:

Το μέλλον μας είναι η ψηφιακή Άμεση Δημοκρατία, η οποία ασκείται από πλήρως ενημερωμένους πολίτες, σε ένα διαφανές κράτος, όπου πραγματικά ισχύουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι Συνταγματικές Ελευθερίες, προς όφελος όλης της ελληνικής Κοινωνίας.

spkostas έγραψε:πρέπει να υπάρχει ένας μπούσουλας για το που θέλουμε να πάμε ως κοινωνία, αν όχι σε κάποιο μακρινό μέλλον τουλάχιστον στο επόμενο βήμα.

Εγώ πάντως θα περιοριστώ στο εξής σε αυτό που έγγραψες παραπάνω για να με επαναφέρεις στην τάξη. Αλλά για να μαζευτεί το όλο πράγμα θα πρέπει να το βάλετε σε ένα καλούπι. Οχι εκατό επιτροπές για κάθε θέμα λές και είμαστε στο ψηφιακό κοινοβούλιο και θα καταθέσουμε νομοσχέδια, αλλά μόνο προτάσεις που μπορεί να κάνει το κόμμα πάνω σε αυτούς του τρείς άξονες (ψηφιακή άμεση δημοκρατία-Διαφάνεια- Ανθρώπινα δικαιώματα/ελευθερίες). Εγώ θα κάνω ένα διάλλειμα από την προσπάθεια να σώσουμε την Ελλάδα, γιατί μπριζώνομαι με τις συζητήσεις ,δεν με παίρνει ο ύπνος, και έχω και τον πιτσιρικά και με ξυπνάει κάθε πρωί με το ζόρι.

Τα λέμε
Υ.Γ. Να δείς που αύριο σε αυτή τη σειρά συζήτησης το θέμα θα είναι η μετενσάρκωση ή το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Φιλικά και ελπίζω στο μέλλον πειρατικά
Κ.Σ.

waste

Δημοσίευσηαπό waste » 16 Απρ 2012, 16:45

Οδυσσεας έγραψε:Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε επειγόντως μια πλατφόρμα όπου θα τίθενται προς συζήτηση τα διάφορα θέματα και θα παίρνονται αποφάσεις για το ποιες είναι οι θέσεις το κόμματος. Το forum σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη πλατφόρμα και δεν ξέρω αν υπάρχουν εναλλακτικές ή αν θα πρέπει να φτιαχτεί μία custom web εφαρμογή γι'αυτό τον σκοπό. Το Liquid Feedback ίσως είναι μια λύση.

Μάλλον θα πρέπει να κάνω καινούριο thread γι'αυτό το θέμα και να τεθεί και στην ομάδα IT.

πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά νομίζω πως το παραπάνω θα πρέπει να γίνει το πρώτο μας μέλημα αυτή τη στιγμή. με ποιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε μια πλατφορμα για να συζητάμε και να διαμορφώνουμε τις αποψεις μας διοτι πραγματικά τα φόρουμ έχουν τους περιορισμούς τους :)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 18 και 0 επισκέπτες