Brainstorm - για το χρέος μας.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Brainstorm - για το χρέος μας.

Δημοσίευσηαπό adrian » 08 Φεβ 2013, 20:05

τα bold ειναι δικα μου, τα μη bold δικα σου
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 08 Φεβ 2013, 20:13

-καθαρο, συγκεκριμενο ιδεολογικο υποβαθρο......3+1 αρχές να είναι καλά οι άλλοι να πάνε να γαμ..θούν (όπως λέγανε παλιότερα σε ποδοσφαιρική κουβέντα)....τα άλλα δεν με νοιάζουν (οικονομία,παιδεία,υγεία,εργασία...κ.λ.π)

οχι δεν με νοιαζουν, για τα κλασσικα θεματα υπαρχουν τα κλασσικα κομματα
ωραία και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε.......εμείς οι υπόλοιποι που "λερώνουμε" την "καθαρότητα" της ιδεολογίας σου (τι μου θυμίζει,σπάω το κεφάλι μου !) να φεύγουμε ?

τα bold δικά σου.....τα μη ....δικά μου ,είπαμε
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Φεβ 2013, 20:18

..... εμείς οι υπόλοιποι που "λερώνουμε" την "καθαρότητα" της ιδεολογίας σου (τι μου θυμίζει,σπάω το κεφάλι μου !) να φεύγουμε ?

Ξαναπές το βρε mesitiko! Μου αρέσει να το ακούω!! (και να κάνω τους συνειρμούς μου, φυσικά)!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 08 Φεβ 2013, 20:19

-mesitiko- έγραψε:
pappasadrian έγραψε:restart -> φευγουν αγανακτισμενοι και πολιτικαντζηδες -> καθαρο, συγκεκριμενο ιδεολογικο υποβαθρο -> επανερχονται μελη που απεχουν, και ερχονται νεα μελη απο τους χωρους που απτονται των αρχων (opensource, internet, τεχνες), που πριν δεν τους αρεσε ο αχταρμας και εστριψαν -> περισσοτερες συνδρομες, αλλα και ιδεες απο τον κοσμο που ερχεται -> λεφτα

να δω αν έχω καταλάβει τι λες (τα παραθέτω όπως τα έχεις χωρίς τόνους)

-φευγουν αγανακτισμενοι και πολιτικαντζηδες........μένουν μόνο Ζούκεμπεργκ,Γκέιτς,Ανάκατα,Ασάνζ+....και πάνω

-καθαρο, συγκεκριμενο ιδεολογικο υποβαθρο......3+1 αρχές να είναι καλά οι άλλοι να πάνε να γαμ..θούν (όπως λέγανε παλιότερα σε ποδοσφαιρική κουβέντα)....τα άλλα δεν με νοιάζουν (οικονομία,παιδεία,υγεία,εργασία...κ.λ.π)

-επανερχονται μελη που απεχουν, ....δηλαδή ΕΓΩ που μετάνιωσα που έφυγα (αν και υποψιάζομαι ότι έχεις επανέλθει με "άλλο"πρόσωπο)

-και ερχονται νεα μελη απο τους χωρους που απτονται των αρχων (opensource, internet, τεχνες),....προγραμματιστές,ηλεκτρονικοί,χακεράδες,ανώνυμους,ακτιβιστές του internet...όποιος τέλος πάντων είναι του χώρου

-που πριν δεν τους αρεσε ο αχταρμας και εστριψαν.....(την πολυφωνία και τις διαφορετικές απόψεις εννοείς αχταρμά ? ρατσιστικό ! και μένα δεν μ'αρέσουν οι φορτηγατζήδες και οι λιμανίσιοι ...δεν έχουν το πνευματικό μου επίπεδο !)

-περισσοτερες συνδρομες, ......από paypal ? ...

-αλλα και ιδεες ....αρκεί να σου "κάνουν" με τις δικές σου 3+1

-απο τον κοσμο που ερχεται ......που τους βλέπεις να βγω να τους προϋπαντήσω ?

-λεφτα.....(υπάρχουν ?) τα ίδια μας είπε και κάποιος άλλος !

ΣΗΜ. τα γραφόμενά σου διαβάζονται σαν ακροστιχίδα....και δεν έχω προσθέσει ή παραλείψει ούτε σημεία στίξης ή τόνους

Νομιζω το mesitiko με καλυψε αλλα να πω εδω οτι η ιδεολογικη καθαροτητα που προμοταρεται απο μια μικρη μεριδα δεν θα φερει την ανοιξη που ευαγγελιζονται. :)
Ειναι αλλο οι 3+1 αρχες σε πρωτο πλανο και αλλο το <<ξεκαθαρισμα>> στελεχων με προσχηματικο λογο την προσηλωση στις αρχες αυτες.
Χιλιοι καλοι χωρανε αρκει να μην θελουν να καταστησουν φεουδο τους το κομμα και αφου ξεμπερδεψουν με τους εσωκομματικους πολιτικους αντιπαλους τους αρχισουν και μας λενε αυτοι για το πως θα λυσουν τα προβληματα του τοπου 8-)

Αλλωστε αν θυμαμε καλα ο ΨΥΡΙΖΑ δεν εχει ακομα Πειρατικη συνιστωσα....προλαβαινετε συντροφοι(sic)

Y.Γ. Εγω ουτε Σουηδος ειμαι ουτε Γερμανος ,καλη τυχη στους αλλοδαπους :lol:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 08 Φεβ 2013, 20:22

Αυτό σας λέει κάτι;
Συνημμένα
apodexomai.png
http://www.pirateparty.gr/idrytiki-diakiriksi/
apodexomai.png (3.56 KiB) 3830 προβολές
https://twitter.com/e_kastrinakis

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 08 Φεβ 2013, 20:25

Η παρακάτω ιδρυτική διακήρυξη είναι το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας των Ελλήνων Πειρατών, με βάση τις ιδέες που αναπτύχθηκαν και ωρίμασαν σε όλη την Ευρώπη την τελευταία δεκαετία, την τρέχουσα πραγματικότητα και τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας.

Ζούμε ήδη την εποχή της ψηφιακής επανάστασης, η οποία πλέον εκτείνεται σχεδόν σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Τα πλεονεκτήματά της είναι πολλαπλά για τη κοινωνία, την επιστήμη, τον πολιτισμό, την οικονομία. Η ψηφιακή επανάσταση συνοδεύεται από πολλές προκλήσεις, οι οποίες δημιουργούνται σε ρυθμούς που η κοινωνία και κυρίως το πολιτικό σύστημα αδυνατούν να προσαρμοστούν. Καθημερινά, ανθρώπινα δικαιώματα όπως η ελευθερία της έκφρασης, η προστασία της προσωπικότητας, το προσωπικό απόρρητο, η πρόσβαση στη γνώση και τον πολιτισμό πλήττονται στο όνομα της καταπολέμησης της πειρατείας, του κέρδους και της εξυπηρέτησης ισχυρών μονοπωλίων.

Στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας πιστεύουμε πως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της Κοινωνίας της Πληροφορίας πρέπει να είναι:

Η ελεύθερη πρόσβαση του προσώπου στην ανθρώπινη Γνώση και τον Πολιτισμό.
Ο σεβασμός της προσωπικής ελευθερίας, της ελευθερίας της έκφρασης, της ιδιωτικής ζωής και του απορρήτου των επικοινωνιών.
Η προστασία του προσώπου απέναντι στην απεριόριστη συλλογή, αποθήκευση, χρήση και παραχώρηση των προσωπικών του δεδομένων. (πληροφοριακός αυτοκαθορισμός)

Μόνο με αυτές τις βάσεις μπορεί να λειτουργήσει μια κοινωνικά δίκαιη, ελεύθερη, δημοκρατική κοινωνία.

Στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας ξεκινάμε από αυτές τις Αρχές, ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα ενσωματωθούν στην Κοινωνία μας. Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι αυτά τα θέματα αξίζουν την υποστήριξη όλων των πολιτών, χωρίς τοποθέτηση στον ξεπερασμένο άξονα αριστερά-κέντρο-δεξιά, αγωνιζόμενοι απλά για ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, των ελευθεριών, της γνώσης και του πολιτισμού μας.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 08 Φεβ 2013, 20:26

mankasp έγραψε:Αυτό σας λέει κάτι;

αυτό μας λέει μάλλον εσάς δεν λέει...

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 08 Φεβ 2013, 20:29

Κατι ακομα δεν υπαρχει εμεις και εσεις.

Οπως μπορει πολυ ευκολα να καταλαβει καποιος αναλογα με το θεμα μονο μπορει να γινει κατι τετοιο και οχι σε συστημα φατριων.

Οκ Καμια φορα μπερδευομαι και το χρησιμοποιω και εγω αλλα για να υποδηλωσω τα ατομα που για το συγκεκριμενο θεμα εχουν αντιθετη αποψη και μονο.
Μην ψαχνουμε για δρακους ,εχει στα παραμυθια
Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 8 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 08 Φεβ 2013, 20:34

SilindeElendil έγραψε:Κατι ακομα δεν υπαρχει εμεις και εσεις.
Οπως μπορει πολυ ευκολα να καταλαβει καποιος αναλογα με το θεμα μονο μπορει να γινει κατι τετοιο και οχι σε συστημα φατριων.

True story.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 08 Φεβ 2013, 20:36

pav έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Κατι ακομα δεν υπαρχει εμεις και εσεις.

True story.

Ευχαριστω πολυ που καποιος επιτελους ειναι στην ιδια σελιδα με εμενα και καταλαβαινει οτι δεν υπαρχουν μυστικες συμφωνιες ή συνομωσιες , απλα πολλες διαφορετικες γνωμες που συγκρουονται ελπιζω στο τελος εποικοδομητικα
Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 8 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 11 και 0 επισκέπτες