1) το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος ναι μεν ζήτησε να διαγραφεί, αλλα αυτο δεν έγινε. Αυτο είναι πρόβλημα που χρήζει αντιμετώπισης και λύσης;
2) ας μην μείνουν ασχολιαστα. Σχολίασε τα.
Ελληνικό πειρατικό κίνημα (ε αμέ...)
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ελληνικό πειρατικό κίνημα (ε αμέ...)
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
Επι πλέον, αναρωτιέμαι: Το συγκεκριμένο (πρώην) μέλος της ΔΕ (και της προηγούμενης επίσης), γιατί δεν δημοσιοποίησε όλα αυτά, τόσο καιρό που τα γνώριζε;;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
pappasadrian έγραψε:1) το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος ναι μεν ζήτησε να διαγραφεί, αλλα αυτο δεν έγινε. Αυτο είναι πρόβλημα που χρήζει αντιμετώπισης και λύσης;
Όταν ο άνθρωπος αυτός ζήτησε να παραιτηθεί, ήσουν ή όχι μέλος της ΔΕ;
Γιατί δεν κίνησες, τότε, τις διαδικασίες;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
laskaris_vasilis έγραψε:Επι πλέον, αναρωτιέμαι: Το συγκεκριμένο (πρώην) μέλος της ΔΕ (και της προηγούμενης επίσης), γιατί δεν δημοσιοποίησε όλα αυτά, τόσο καιρό που τα γνώριζε;;
Τώρα ανέκυψε το ζήτημα, τώρα ξεθαψα. Δεν θυμομουν ακριβώς τι είχε ειπωθεί 9 μήνες πριν.
laskaris_vasilis έγραψε:pappasadrian έγραψε:1) το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος ναι μεν ζήτησε να διαγραφεί, αλλα αυτο δεν έγινε. Αυτο είναι πρόβλημα που χρήζει αντιμετώπισης και λύσης;
Όταν ο άνθρωπος αυτός ζήτησε να παραιτηθεί, ήσουν ή όχι μέλος της ΔΕ;
Γιατί δεν κίνησες, τότε, τις διαδικασίες;
Θεώρησα ότι, ειδικά μετα το τελευταίο του εμαιλ, ότι ήταν ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να διαγραφεί, και ότι α το έκανε ο διαχειριστής της βάσης. Αλλα προφανώς ακόμα και τώρα είναι ασαφές το τι εννοούσε ο ποιητής. (βλ σχόλιο Σερέτη)
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
-
Τώρα ανέκυψε το ζήτημα, τώρα ξεθαψα. Δεν θυμομουν ακριβώς τι είχε ειπωθεί 9 μήνες πριν.
Δηλαδή, τα μέλη της ΔΕ, δρουν όταν και αν ανακύψει ζήτημα;
Προσωπικά, ήλπιζα να "προλαμβάνουν"!!!!
Και προφανώς, δεν στηρίζομαι στην "αδύναμη, επιλεκτικά" μνήμη τους!!!!
Ωραία... αφού λύθηκε το μυστήριο, ας διαγραφεί να τελειώνει το θέμα!!! Υπάρχει πτυχή του θέματος που χρήζει ακόμα συζήτησης;
Verba volant, scripta manent
-
- Επικοινωνία:
όχι μόνο η άμεση διαγραφή του και να βγουν τα στοιχεία του μέσα από το πιοί είμαστε , καθώς και ανακοίνωση μέσα στην σελίδα του κόμματος που να ανακοινώνει οτι δεν είναι μέλος μας η ότι ήταν πρώην μέλος μας για να είμαστε κατοχυρωμένοι απο διάφορα απο οτι προβλέπω
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
-
Μην σας πιάνει μανία καταδίωξης. Αρκεί η διαγραφή του, εφόσον είναι μέλος σε άλλο κόμμα και εφόσον είναι ο ίδιος. Η Δ.Ε. θα πρέπει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για τα παραπάνω.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
Είδατε πόσο χρήσιμη ήταν η ηχογράφηση της συζήτησης στο mumble τότε? χαρτί και καλαμάρι τα έγραψε στο μύνημα του.
Γιά να μη ξεχνάτε τι αγώνα έδιναν κάποιοι γιά να μπορέσουμε να κατέβουμε στις εκλογές και να χρωστάμε τώρα...
Τουλάχιστον η ψολί του κόκορα δεν είχε το θάρρος να τα πει δημόσια τότε, αλλά και το τότε ιερατείο τα κράταγε κρυφά.
Ακου θράσος η ψ..ότριχα να απαιτεί ή εγώ ή αυτός.
Αλλά δε μας έγραψε γιατί επέμεινα τότε να παραιτηθεί άμεσα, γιατί ήθελε να περιμένει τον πνευματικό του να γυρίσει από το ταξίδι.
Κατάλαβες μαιντανέ γιατί ο Ζάππας δε βγήκε στην ΕΡΤ ???
Νομίζω όμως ότι κακώς συζητάμε γιά κάποιον που θέλει να κάνει ακόμα ένα πειρατικό κίνημα στην Ελλάδα, μακάρι να φτιαχτούν και άλλα πέντε έξη , καλό κάνει.
Αυτο που θα έπρεπε να μας προβληματίζει είναι γιατί στη λίστα που έχει ζητήσει ο Pav γιά κατάθεση 20€ έχουν προσφερθεί μόνο 12 άτομα έως τώρα?
Γιά να μη ξεχνάτε τι αγώνα έδιναν κάποιοι γιά να μπορέσουμε να κατέβουμε στις εκλογές και να χρωστάμε τώρα...
Τουλάχιστον η ψολί του κόκορα δεν είχε το θάρρος να τα πει δημόσια τότε, αλλά και το τότε ιερατείο τα κράταγε κρυφά.
Ακου θράσος η ψ..ότριχα να απαιτεί ή εγώ ή αυτός.
Αλλά δε μας έγραψε γιατί επέμεινα τότε να παραιτηθεί άμεσα, γιατί ήθελε να περιμένει τον πνευματικό του να γυρίσει από το ταξίδι.
Κατάλαβες μαιντανέ γιατί ο Ζάππας δε βγήκε στην ΕΡΤ ???
Νομίζω όμως ότι κακώς συζητάμε γιά κάποιον που θέλει να κάνει ακόμα ένα πειρατικό κίνημα στην Ελλάδα, μακάρι να φτιαχτούν και άλλα πέντε έξη , καλό κάνει.
Αυτο που θα έπρεπε να μας προβληματίζει είναι γιατί στη λίστα που έχει ζητήσει ο Pav γιά κατάθεση 20€ έχουν προσφερθεί μόνο 12 άτομα έως τώρα?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
James έγραψε:Αυτο που θα έπρεπε να μας προβληματίζει είναι γιατί στη λίστα που έχει ζητήσει ο Pav γιά κατάθεση 20€ έχουν προσφερθεί μόνο 12 άτομα έως τώρα?
Bingo.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες