Ανώνυμοι εθελοντές

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
kailor

Re: Ανώνυμοι εθελοντές

Δημοσίευσηαπό kailor » 23 Ιουν 2012, 19:40

ergoil έγραψε:
agelos έγραψε:συν αν εχεις ιδεες για το κατασταικο ευχαριστως να τις διαβασω και αν ειναι λογικες συμφωνα με μενα πάντα να τις ενστερνιστω. δεν με εμποδιζει οτι δεν εισαι μελος. είδες?

θέλεις να σου πω το πιο αισχρό του εκτρώματος;
Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι ανεξάρτητη από τα μέλη!!!!

11.2 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα υλοποιεί την πολιτική του κόμματος στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, δρα και αποφασίζει με βάση τις αρχές του κόμματος και τις κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής που διαμορφώνονται από τα κομματικά όργανα. Λειτουργεί σύμφωνα με τον Κανονισμό της, τον οποίον καταρτίζει και ψηφίζει η ίδια. Ο Κανονισμός της Κοινοβουλευτικής ομάδας τίθεται προς έγκριση στο επόμενο τακτικό Συνέδριο.

Θα σας πουλήσουνε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
ξυπνάτε επιτέλους!

Μάλλον δεν διάβασες καλα. Αφού το λέει ψηφίζεται απο το επόμενο συνέδριο. Σου είπε κανείς πως έτσι και είναι μαλακία θα περάσει ποτέ.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Ιουν 2012, 19:41

kailor έγραψε:
ergoil έγραψε:
agelos έγραψε:συν αν εχεις ιδεες για το κατασταικο ευχαριστως να τις διαβασω και αν ειναι λογικες συμφωνα με μενα πάντα να τις ενστερνιστω. δεν με εμποδιζει οτι δεν εισαι μελος. είδες?

θέλεις να σου πω το πιο αισχρό του εκτρώματος;
Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι ανεξάρτητη από τα μέλη!!!!

11.2 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα υλοποιεί την πολιτική του κόμματος στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, δρα και αποφασίζει με βάση τις αρχές του κόμματος και τις κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής που διαμορφώνονται από τα κομματικά όργανα. Λειτουργεί σύμφωνα με τον Κανονισμό της, τον οποίον καταρτίζει και ψηφίζει η ίδια. Ο Κανονισμός της Κοινοβουλευτικής ομάδας τίθεται προς έγκριση στο επόμενο τακτικό Συνέδριο.

Θα σας πουλήσουνε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
ξυπνάτε επιτέλους!

Μάλλον δεν διάβασες καλα. Αφού το λέει ψηφίζεται απο το επόμενο συνέδριο. Σου είπε πως έτσι και είναι μαλακία θα περάσει ποτέ.

Ναι αλλά είναι μια πονηράδα που πέρασε κάποιος στο καταστατικό, την οποία αν δεν την είχε επισημάνει ο mankasp, θα την είχατε φάει την μπανανόφλουδα, όλοι εσείς που αγοράζετε γουρούνι καταστατικό στο σακί. Και αν είχατε βγάλει βουλευτή σε αυτές τις εκλογές, πριν το συνέδριο, ο βουλευτής θα μπορούσε να σας πουλήσει!

Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σβηστεί αυτή η παράγραφος στο συνέδριο, αυτός που την έβαλε ίσως φροντίσει να την διατηρήσει, με έλεγχο και χειραγώγηση των μελών, και με αποκλεισμούς ανωνύμων και μη μελών, στους οποίους δεν θα επιτραπεί η είσοδος ούτε η ψηφοφορία δια ζώσης, πριν γίνουν μέλη. Ελπίζω και εύχομαι να μην τα δούμε αυτά, θα πρέπει όμως οι υγιείς πειρατικές δυνάμεις να προετοιμαζόμαστε για την καθεστωτική αυτή αντίδραση.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, είναι να έχει πολύ κόσμο στο συνέδριο. Πολλούς πειρατές, που πραγματικά να πιστεύουν στο άρθρο 2 του καταστατικού. Αλλιώς, ένα συνέδριο με λίγο κόσμο, είναι πολύ εύκολα χειραγωγήσιμο. Είτε απο καθεστωτικους που θα θελήσουν να διατηρήσουν το καταστατικό ως έχει, είτε κάποιοι να κατεβάσουν τα κνατ, ή μια χρυσαυγίτικη φάλαγγα, και αμέσως να άλλαξουν τον χαρακτήρα του κόμματος. Ανάμεσα στους καθεστωτικούς , τα κνατ και τους χρυσαυγίτες, οι πραγματικοί πειρατές πρέπει να είναι πολλοί, έτσι ώστε να διαφυλαχτεί το πνεύμα του άρθρου 2 του καταστατικού.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 23 Ιουν 2012, 20:25

ελα λοιπόν εσυ που είδες την μπανανόφλουδα να μας βοηθήσεις να μας βοηθήσεις να μην πέσουμε. και δεν το λέω ειρωνικα σε αντίθεση με σενα που ειρωνευεσαι και εδω αλλά και σε άλλα σου ποστ.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Ιουν 2012, 20:54

kdev έγραψε:εισαι και ψευτης τελικα !!!!
ειπες οτι θα φυγεις να πας για ψαρεμα, δεν σε ρωτησε κανενας που θα πας οπως ειδες, μη νομιζεις οτι θα σε ψαξουμε να σε βρουμε και οτι θα γυρισεις σε μια βδομαδα.
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
και προσοχη εκει που θα πας για ψαρεμα το ψαρι λεγεται ΛΟΥΤΣΟΣ και οχι ΠΟΥ.... ΜΗΝ ΤΟ ..............
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!

agelos έγραψε:ελα λοιπόν εσυ που είδες την μπανανόφλουδα να μας βοηθήσεις να μας βοηθήσεις να μην πέσουμε. και δεν το λέω ειρωνικα σε αντίθεση με σενα που ειρωνευεσαι και εδω αλλά και σε άλλα σου ποστ.

ότι έχω να πω, το έχω καταθέσει γραπτώς.

δεν έχω σκοπό να φωνάξω, στο συνέδριο περιμένω να έρθω, να μπω χωρίς πορτιέρη, και πριν γίνω μέλος να έχω ψηφίσει το καταστατικό που θέλω.
Αν η παρούσα πλειοψηφία του συνεδρίου αποφασίσει άλλο καταστατικό από αυτό που εγώ θεωρώ σωστό, απλά δεν θα γίνω μέλος, και θα φύγω ανώνυμος όπως ήρθα.

Ούτε κατίνα, ούτε κοκοράκι θέλω να το παίξω στο συνέδριο. Σε αντίθεση με τον kdev παραπάνω, που ο καθένας διακρίνει το ....ήθος του , και μας προετοιμάζει για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

ΥΓ για ψάρεμα φεύγω αύριο.

kdev
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό kdev » 23 Ιουν 2012, 21:07

αν δεν σου αρεσει η γλωσσα που μιλαω τοτε μπορεις να εμφανιστεις και να αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα αλλιως θα μιλας με ανωνυμες γλωσσες οπως η κακη ανωνυμη γλωσσα του kdev. γιατι σε πειραξε η αισχροτητα ; εμενα μου αρεσει οταν μιλω και μου μιλανε να δειχνω το προσωπο μου οχι να κρυβομαι

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Ιουν 2012, 21:16

kdev έγραψε:αν δεν σου αρεσει η γλωσσα που μιλαω τοτε μπορεις να εμφανιστεις και να αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα αλλιως θα μιλας με ανωνυμες γλωσσες οπως η κακη ανωνυμη γλωσσα του kdev. γιατι σε πειραξε η αισχροτητα ; εμενα μου αρεσει οταν μιλω και μου μιλανε να δειχνω το προσωπο μου οχι να κρυβομαι

Εδώ λέγε ότι θες. Πολύ φοβάμαι όμως ότι τα ίδια θα λές και στο συνέδριο. Αν αρχίσει ο καθένας να λέει το ψιλό του και το κοντό του, και ειδικά αν αρχίσουμε τους λουτσους, τότε ζήτω που καήκαμε.

Στο συνέδριο πρέπει να έρθουμε, να ψηφίσουμε σιωπηλοί τις διακριτές γραπτές προτάσεις που θα έχουν κατατεθεί (ασχέτως ποιός τις πρότεινε, επώνυμος ή ανώνυμος, η επιτροπή του συνεδρίου πρέπει να κάνει αυτή την δουλειά, να ξεχωρίσει ποσες προτάσεις υπάρχουν) και στην συνέχεια να αποχωρήσουμε από το συνέδριο και να πάμε στο πάρτυ. Ακόμα καλύτερα, να έρθουμε, να πάρουμε μόνο μια πιστοποιημένη (λογω της φυσικής μας παρουσίας) αλλά ανώνυμη (χωρίς δηλαδη να δώσουμε ταυτότητα) ηλεκτρονική ψήφο, για να μπορούμε να ψηφίζουμε-συζητάμε στο ιντερνετ πιστοποιημένα (ένας άνθρωπος-μια ψήφος). Και στην συνέχεια πάρτυ τάιμ.

Την έχω βαρεθεί πια αυτή την συζήτηση, να προσπαθούν οι επώνυμοι να πείσουν τους ανώνυμους να γίνουν σαν και αυτούς. Δεν υπάρχει περίπτωση, ας το ξεχάσουν , και ας βρούμε κάτι καλύτερο να λέμε.

manos_

Δημοσίευσηαπό manos_ » 24 Ιουν 2012, 02:50

Να έρθω κι εγώ με 20 φίλους που δεν τους νοιάζουν οι πειρατές να πάρουμε τις κάρτες μου.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 24 Ιουν 2012, 08:06

@ergoil

Ευτυχως μόνο εγγεγραμμενα μέλη θα ψηφίσουν στο συνέδριο. Και σε κάθε ψηφοφορία λαμβάνουν και θα λαμβάνουν μέρος ΜΟΝΟ εγγεγραμμένα μέλη.

manos_

Δημοσίευσηαπό manos_ » 24 Ιουν 2012, 11:41

Να ρωτήσω, με τη σειρά μου, νιώθω φίλος και δεν επιζητώ γενικά να είμαι μέλος.
Ενδεχομένως και άλλοι να αισθάνονται σαν κι εμένα και πολλοί θα επιθυμούσαν
να μην προσδιορίζονται ως μέλη κάποιου κόμματος, για πολλούς λόγους.

Θα μπορούσαν οι εγγεγραμμένοι φίλοι των πειρατών να έχουν δικαιώματα ψήφου εκτός συνεδρίου;

Θα άνοιγε πολύ η αγκαλιά των πειρατών έτσι. Στο PirateGov πχ θα είχαν επιπλέον το δικαίωμα της ψήφου,
πέραν της ενημέρωσης (για τα topics που τους ενδιαφέρουν στη νομοθεσία της βουλής) και της επιχειρηματολόγησης
που θα ισχύουν και για μη εγγεγραμμένους, με στοιχεία, φίλους.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 24 Ιουν 2012, 11:53

manos_ έγραψε:Να ρωτήσω, με τη σειρά μου, νιώθω φίλος και δεν επιζητώ γενικά να είμαι μέλος.
Ενδεχομένως και άλλοι να αισθάνονται σαν κι εμένα και πολλοί θα επιθυμούσαν
να μην προσδιορίζονται ως μέλη κάποιου κόμματος, για πολλούς λόγους.

Αυτή είναι μια λάθος νοοτροπία που εξισώνει το ΠΕΙΡ με το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και το ΚΚΕ. Αν δεν την αποβάλλετε, δεν θα υπάρξει πρόοδος. Οι λόγοι σου σεβαστοί αλλά αφορούν τα κόμματα που ήξερες. Αν θέλεις να φτιαχτεί κάτι καινούργιο δεν "συμμετέχεις" σε στυλ Γιωργάκη με τους "φίλους του ΠΑΣΟΚ", αλλά γίνεσαι μέλος με δικαιώματα και υποχρεώσεις για να κάνεις το κόμμα όπως εσύ θέλεις.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες