Vassilis Perantzakis έγραψε:marmara έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:
Δώσε μας σε παρακαλώ 25000 ευρώ για να πάρουμε μέρος στις εκλογές και να πάρουμε τα @@ μας...!!! ΑΧΑΧΑΧΑ![]()
![]()
![]()
Εμείς οι ανώνυμοι, σας δώσαμε.
Αν είχατε μυαλό (για την ακρίβεια όχι εσείς, η ΔΕ σας, και συγκεκριμένα η ιέρεια του σουηδικού λόμπυ) και δεν πουλάγατε τα μισά bitcoin νύχτα και αντί πινακίου φακής, θα είχατε και για να ξοφλήσετε τα χρέη σας και για τις ευρωεκλογές.
Γιατί δεν έρχεσαι εσύ να βάλεις υποψηφιότητα του χρόνου αφού εμείς, ή η ΔΕ μας "δεν έχει μυαλό";
Τι υποψηφιότητα μου τσαμπουνάς;
Εγώ είμαι οπαδός της άμεσης δημοκρατίας! Δεν αντιπροσωπεύομαι από κανένα, και κανένα δεν αντιπροσωπεύω.
Υποψηφιότητες και άλλες τέτοιες αηδίες δεν έχουν καμιά σχέση με την ιδεολογία μου. Σας ζητήσαμε όμως να φτιάξετε ένα δούρειο ίππο με τον οποίο θα μπούμε στον κοινοβουλευτισμό και θα τον αλώσουμε, κάτι σαν το Pirategov, και ακόμα τίποτα.
Το σουηδικό λόμπι αντέδρασε οργισμένα σε κάθε τι που θα μπορούσε να πλήξει τον κοινοβουλευτισμό. Γνήσιο δεκανίκι του συστήματος οι σουηδοί λομπίστες, σαν τους κουκουέδες που προστατεύουν την βουλή με τους κρανοφόρους τους.