Τι συμβαίνει με το Πειρατικό κόμμα;
-
Re: Τι συμβαίνει με το Πειρατικό κόμμα;
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας... Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως η δημοσίευση αυτή δεν είχε σκοπό να προσβάλει κάποιον, δεν ήλπιζα να ακούσω/διαβάσω "λόγους υπεράσπισης", ούτε ήθελα να πάρω κάποια συγκεκριμένη θέση στο ζήτημα - μιας και δεν γνωρίζω ούτε τους εμπλεκόμενους, ούτε τα πραγματικά γεγονότα. Αυτό που ήθελα (και θέλω) είναι να μοιραστώ μαζί σας το πως φαίνεται όλο αυτό σε κάποιον "τρίτο" (γιατί κάπως έτσι το είδα έχοντας απουσιάσει τόσο καιρό) και τι αντίκτυπο έχει αυτό στην πορεία του κόμματος. Ελπίζω να ξεκαθαριστεί σύντομα η κατάσταση και να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε όλοι σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις... Σας ευχαριστώ και πάλι!
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
You welcome.Any time 

Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
- Επικοινωνία:
koulaxizis έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας... Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως η δημοσίευση αυτή δεν είχε σκοπό να προσβάλει κάποιον, δεν ήλπιζα να ακούσω/διαβάσω "λόγους υπεράσπισης", ούτε ήθελα να πάρω κάποια συγκεκριμένη θέση στο ζήτημα - μιας και δεν γνωρίζω ούτε τους εμπλεκόμενους, ούτε τα πραγματικά γεγονότα. Αυτό που ήθελα (και θέλω) είναι να μοιραστώ μαζί σας το πως φαίνεται όλο αυτό σε κάποιον "τρίτο" (γιατί κάπως έτσι το είδα έχοντας απουσιάσει τόσο καιρό) και τι αντίκτυπο έχει αυτό στην πορεία του κόμματος. Ελπίζω να ξεκαθαριστεί σύντομα η κατάσταση και να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε όλοι σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις... Σας ευχαριστώ και πάλι!
Εμείς ευχαριστούμε...
Ο σκοπός της δημοσίευσης δυστυχώς είναι να ακυρώσει ότι λίγη δουλειά έχουμε κάνει ως Κόμμα Πειρατών. Είναι καθαρά εκδικητική μανία ενός ανθρώπου που κάναμε το λάθος και εμπιστευτήκαμε για θέση στην Δ.Ε.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
koulaxizis έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας... Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως η δημοσίευση αυτή δεν είχε σκοπό να προσβάλει κάποιον, δεν ήλπιζα να ακούσω/διαβάσω "λόγους υπεράσπισης", ούτε ήθελα να πάρω κάποια συγκεκριμένη θέση στο ζήτημα - μιας και δεν γνωρίζω ούτε τους εμπλεκόμενους, ούτε τα πραγματικά γεγονότα. Αυτό που ήθελα (και θέλω) είναι να μοιραστώ μαζί σας το πως φαίνεται όλο αυτό σε κάποιον "τρίτο" (γιατί κάπως έτσι το είδα έχοντας απουσιάσει τόσο καιρό) και τι αντίκτυπο έχει αυτό στην πορεία του κόμματος. Ελπίζω να ξεκαθαριστεί σύντομα η κατάσταση και να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε όλοι σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις... Σας ευχαριστώ και πάλι!
Το κομμα με η χωρις αυτα προχωρα κανονικα .
Η κεντρικη ομαδα που ασχολειται σε καθημερινη βαση ειναι ενωμενη και η διαχυση μας στην κοινωνια μεγαλωνει .
Σημερα στη Κορινθο που ημουν για δουλειες και συναντησα φιλους μπορω να πω οτι ειμαστε ενα βημα πριν την ιδρυση τοπικου γραφειου
Επισης παγωμενες εγγραφες μετα την ηρεμια και συμπνοια που υπαρχει εδω και λιγες μερες πιστευω θα ολοκληρωθουν .
Οποτε η κατασταση ειναι ξεκαθαρη και εχουμε αρχισει να ασχολουμαστε με πιο ουσιαστικα πραγματα
Περιμενουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
Είναι όπως τα είπαν κι άλλοι πριν από εμένα, το κείμενο γράφτηκε για να τρολάρει τον Γ.Μα. Το ότι αυτός όχι μόνο το δημοσίευσε στο blog της συμφοράς αλλά το σπάμαρε σε τόσα μέλη είναι πραγματικά ατυχές.
Εγώ ήμουν ένας από αυτούς που συμμετείχαν στην φτιαχτή αυτή "συνομιλία", καμιά εβδομάδα πριν. Μπήκαμε δυο-τρεις φορές ο καθένας με διαφορετικά ψευδώνυμα στο IRC και λέγαμε ότι να 'ναι.
Εγώ ήμουν ένας από αυτούς που συμμετείχαν στην φτιαχτή αυτή "συνομιλία", καμιά εβδομάδα πριν. Μπήκαμε δυο-τρεις φορές ο καθένας με διαφορετικά ψευδώνυμα στο IRC και λέγαμε ότι να 'ναι.
-
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες