Rainmaker έγραψε:mankasp έγραψε:
Ξανακάνουμε Συνέδριο στο καπάκι και συγχρόνως ιντερνετική εκστρατεία με βάση μόνο τα παραπάνω[b] και ελπίζουμε πως θα έρθουν στο κόμμα σοβαροί άνθρωποι που συμμετέχουν ήδη σε διάφορες κοινότητες σχετικές με την πειρατική ιδεολογία.
Εσύ τώρα θεωρήσε σοβαρός άνθρωπος που τα γράφεις αυτά
Τι έγινε αρχίσαμε και να προσβάλουμε τον κόσμο και περιμένεις μ αυτόν τον χαρακτήρα που παρουσιάζεις να πείσεις τον κόσμο για το αγαθό τον προθέσεών σου για τις τρεις αρχές.
λυπάμαι αλλά μ αυτούς τους χαρακτήρες που δείχνεται ούτε στην κόλαση δεν μπορείτε να φέρεται κόσμο και όχι σοβαρό ούτε και εγκεφαλικά νεκρό δεν μπορείτε να φέρεται.
Εγώ σας αντιλαμβάνομαι ως κακομαθημένα παιδάκια που έχετε λυμένα τα οικονομικά σας προβλήματα και το μόνο που σας απασχολεί είναι οι τρεις αρχές εδώ τα ποσοστά φτώχιας έχουν φτάσει σε επίπεδα του '60 και σεις ασχολείστε για τις τρεις αρχές ο κόσμος πουλάει τα Pc για ένα πιάτο φαϊ αλλά οι τρεις αρχές
πουλείστε τον ένα από τους 10 υπολογιστές σας και βγήκε το χρέος.
Άντε δείξτε όλοι σας τον πραγματικό εαυτό σας μην αργήσετε φουλ επίθεση σ όλα τα μέτωπα...
1. Το προσωπικό μου χρέος είναι μεγαλύτερο του κόμματος.
2. Τα ποσοστά φτώχειας δεν μπορεί να τα μειώσει η πειρατική ιδεολογία άμεσα παρά μόνο μακροπρόθεσμα εφόσον και αν υιοθετηθεί και από άλλους.
3. Δεν είμαι εδώ για να βγάλω την Ελλάδα από την κρίση (αν είναι κρίση και όχι προσγείωση στην πραγματικότητα)
Είμαι εκτός θέματος, μεταφέρεται το post μου.