Brainstorm - για το χρέος μας.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Brainstorm - για το χρέος μας.

Δημοσίευσηαπό mankasp » 08 Φεβ 2013, 17:19

Rainmaker έγραψε:
mankasp έγραψε:

Ξανακάνουμε Συνέδριο στο καπάκι και συγχρόνως ιντερνετική εκστρατεία με βάση μόνο τα παραπάνω[b] και ελπίζουμε πως θα έρθουν στο κόμμα σοβαροί άνθρωποι
που συμμετέχουν ήδη σε διάφορες κοινότητες σχετικές με την πειρατική ιδεολογία.

Εσύ τώρα θεωρήσε σοβαρός άνθρωπος που τα γράφεις αυτά
Τι έγινε αρχίσαμε και να προσβάλουμε τον κόσμο και περιμένεις μ αυτόν τον χαρακτήρα που παρουσιάζεις να πείσεις τον κόσμο για το αγαθό τον προθέσεών σου για τις τρεις αρχές.
λυπάμαι αλλά μ αυτούς τους χαρακτήρες που δείχνεται ούτε στην κόλαση δεν μπορείτε να φέρεται κόσμο και όχι σοβαρό ούτε και εγκεφαλικά νεκρό δεν μπορείτε να φέρεται.

Εγώ σας αντιλαμβάνομαι ως κακομαθημένα παιδάκια που έχετε λυμένα τα οικονομικά σας προβλήματα και το μόνο που σας απασχολεί είναι οι τρεις αρχές εδώ τα ποσοστά φτώχιας έχουν φτάσει σε επίπεδα του '60 και σεις ασχολείστε για τις τρεις αρχές ο κόσμος πουλάει τα Pc για ένα πιάτο φαϊ αλλά οι τρεις αρχές
πουλείστε τον ένα από τους 10 υπολογιστές σας και βγήκε το χρέος.
Άντε δείξτε όλοι σας τον πραγματικό εαυτό σας μην αργήσετε φουλ επίθεση σ όλα τα μέτωπα...

1. Το προσωπικό μου χρέος είναι μεγαλύτερο του κόμματος.
2. Τα ποσοστά φτώχειας δεν μπορεί να τα μειώσει η πειρατική ιδεολογία άμεσα παρά μόνο μακροπρόθεσμα εφόσον και αν υιοθετηθεί και από άλλους.
3. Δεν είμαι εδώ για να βγάλω την Ελλάδα από την κρίση (αν είναι κρίση και όχι προσγείωση στην πραγματικότητα)

Είμαι εκτός θέματος, μεταφέρεται το post μου.
https://twitter.com/e_kastrinakis

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 08 Φεβ 2013, 17:56

mankasp έγραψε:Για να βάλει κάποιος χρήματα είτε μέσω εγγραφής, είτε μέσω κάποιας εκδήλωσης ή μέσω προϊόντων πρέπει να του "πουλήσεις" κάτι στο οποίο πιστεύει.

Χέστηκε ο κόσμος για τις "πειρατικές αρχές", εδώ δεν είμαστε Σουηδία. Δεν γέμισαν οι πλατείες για τις τρεις αρχές, για την δημοκρατία γέμισαν. Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που πραγματικά θέλει την δημοκρατία, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο, και αγανακτεί. Οι αγανακτισμένοι πρέπει να είναι ο στόχος σας, να τους προσκαλέσετε και με την κατάλληλη ψηφιακή παιδεία να τους κάνετε συνειδητοποιημένους. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να γίνεται έκπτωση από τις αρχές της δημοκρατίας, εξαιτίας των αγανακτισμένων. Οι αγανακτισμένοι είναι που πρέπει να προσαρμοστούν και να εκπαιδευτούν και όχι η δημοκρατία να βάλει νερό στο κρασί της εξαιτίας τους. Το επίπεδο πρέπει να παραμείνει ψηλό, έτσι ώστε μόνο όσοι έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση να μπορούν να προσεγγίσουν.
Τελευταία επεξεργασία από 7 και enros, έχει επεξεργασθεί 8 φορά/ες συνολικά

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Φεβ 2013, 17:59

mankasp έγραψε:Όλα τα παραπάνω ισοδυναμούν με την προσέλκυση νέων μελών ή γενικά υποστηρικτών.
Για να βάλει κάποιος χρήματα είτε μέσω εγγραφής, είτε μέσω κάποιας εκδήλωσης ή μέσω προϊόντων πρέπει να του "πουλήσεις" κάτι στο οποίο πιστεύει.
Στην περίπτωση μας αυτό το κάτι είναι η ιδεολογία μας. Όσο δεν ξεκαθαρίσει αυτή ώστε να πέσουμε με τα μούτρα στην προώθηση της, δεν πρόκειται να δούμε φράγκο.
Η ουσία δεν είναι να μας μάθει απλά ο κόσμος. Η ουσία είναι να μάθει τι πρεσβεύουμε.
Όσο δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει εμείς οι ίδιοι και υπάρχουν διαμάχες εσωτερικές δεν έχει κανένα νόημα να στραφούμε προς τα έξω.
Όσο δεν ξέρουμε γιατί υπάρχουμε ως Κόμμα (η μάλλον όσο υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το λόγο ύπαρξης μας), κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί μας.

Προσωπικά δεν θα δεχτώ με τίποτα, προκείμενου να μαζέψουμε χρήματα, να μεταλλαχθεί το Κόμμα Πειρατών σε ένα κόμμα που φαντασιώνεται και έχει ονειρώξεις πως μπορεί να λύσει άμεσα το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, να μας βγάλει από το μνημόνιο, να σκορπά καταγγελίες από δω και από κει, να υπόσχεστε ουτοπίες, όπως η αλλαγή του πολιτεύματος, μόνο και μόνο για να προσελκύει κόσμο. Γιατί ο μόνος που θα έρθει είναι αυτοί που πιστεύουν πως μας ψεκάζουν και πως ο κόσμος ελέγχεται από τους Ιλλουμινάτι. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα αυτών.

Ζητώ λοιπόν από την Δ.Ε. αν πραγματικά ενδιαφέρεται για το Κόμμα, να παραιτηθεί και να οδηγήσει το Κόμμα σε Συνέδριο στο οποίο θα ξεκαθαρίσουμε την πολιτική μας ταυτότητα, θα ψηφίσουμε συγκεκριμένους στόχους, θα αποφασίσουμε τι θέλουμε από το κόμμα και μετά θα τους "πουλήσουμε".

Με το χέρι στην καρδιά και με λύπη μου ΣΥΜΦΩΝΩ!!! (λύπη γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βοηθήσω, κάτω από τις συνθήκες που με ταλαιπωρούν).
... Αλλά... ΜΟΝΟ αυτή την πρόταση βλέπω σαν λύση!

Λυπάμαι επίσης διότι, κάποια (όχι όλοι/ες) μέλη της ΔΕ με απογοήτευσαν!!!! :( :( :(
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 08 Φεβ 2013, 18:22

pappasadrian έγραψε:restart -> φευγουν αγανακτισμενοι και πολιτικαντζηδες -> καθαρο, συγκεκριμενο ιδεολογικο υποβαθρο -> επανερχονται μελη που απεχουν, και ερχονται νεα μελη απο τους χωρους που απτονται των αρχων (opensource, internet, τεχνες), που πριν δεν τους αρεσε ο αχταρμας και εστριψαν -> περισσοτερες συνδρομες, αλλα και ιδεες απο τον κοσμο που ερχεται -> λεφτα

[ονειρο θερινης νυκτος] :arrow: λιγο πριν ξυπνησεις , στην παραπανω αλληλουχια :arrow: ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ απο το Μνημονιο :D :D :D :D :D

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Φεβ 2013, 19:05

Ευχαριστώ τον rain που τόνισε μία φράση που δεν είχα προσέξει!!
"Σοβαροί άνθρωποι"!!!
Τον ορισμό της "σοβαρότητας", παρακαλώ!
.... Οι αντιδράσεις μου θα είναι ανάλογες των παραστάσεων που έχω! (μέχρι να "εξοστρακιστώ").
Ας προσέχουμε λίγο τα λόγια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 08 Φεβ 2013, 19:24

laskaris_vasilis έγραψε:Ευχαριστώ τον rain που τόνισε μία φράση που δεν είχα προσέξει!!
"Σοβαροί άνθρωποι"!!!
Τον ορισμό της "σοβαρότητας", παρακαλώ!
.... Οι αντιδράσεις μου θα είναι ανάλογες των παραστάσεων πού έχω! (μέχρι να "εξοστρακιστώ").
Ας προσέχουμε λίγο τα λόγια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοώ ανθρώπους που ειναι σοβαροι και οχι καραγκιοζηδες σαν την πλειοψηφία των ενεργών μελών του κομματος (βαζω και εμενα μεσα). Ανθρωποι που κατεχουν πολυ καλύτερα τα πειρατικά θέματα και ασχολούνται με αυτα ήδη.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 08 Φεβ 2013, 19:52

pappasadrian έγραψε:restart -> φευγουν αγανακτισμενοι και πολιτικαντζηδες -> καθαρο, συγκεκριμενο ιδεολογικο υποβαθρο -> επανερχονται μελη που απεχουν, και ερχονται νεα μελη απο τους χωρους που απτονται των αρχων (opensource, internet, τεχνες), που πριν δεν τους αρεσε ο αχταρμας και εστριψαν -> περισσοτερες συνδρομες, αλλα και ιδεες απο τον κοσμο που ερχεται -> λεφτα

να δω αν έχω καταλάβει τι λες (τα παραθέτω όπως τα έχεις χωρίς τόνους)

-φευγουν αγανακτισμενοι και πολιτικαντζηδες........μένουν μόνο Ζούκεμπεργκ,Γκέιτς,Ανάκατα,Ασάνζ+....και πάνω

-καθαρο, συγκεκριμενο ιδεολογικο υποβαθρο......3+1 αρχές να είναι καλά οι άλλοι να πάνε να γαμ..θούν (όπως λέγανε παλιότερα σε ποδοσφαιρική κουβέντα)....τα άλλα δεν με νοιάζουν (οικονομία,παιδεία,υγεία,εργασία...κ.λ.π)

-επανερχονται μελη που απεχουν, ....δηλαδή ΕΓΩ που μετάνιωσα που έφυγα (αν και υποψιάζομαι ότι έχεις επανέλθει με "άλλο"πρόσωπο)

-και ερχονται νεα μελη απο τους χωρους που απτονται των αρχων (opensource, internet, τεχνες),....προγραμματιστές,ηλεκτρονικοί,χακεράδες,ανώνυμους,ακτιβιστές του internet...όποιος τέλος πάντων είναι του χώρου

-που πριν δεν τους αρεσε ο αχταρμας και εστριψαν.....(την πολυφωνία και τις διαφορετικές απόψεις εννοείς αχταρμά ? ρατσιστικό ! και μένα δεν μ'αρέσουν οι φορτηγατζήδες και οι λιμανίσιοι ...δεν έχουν το πνευματικό μου επίπεδο !)

-περισσοτερες συνδρομες, ......από paypal ? ...

-αλλα και ιδεες ....αρκεί να σου "κάνουν" με τις δικές σου 3+1

-απο τον κοσμο που ερχεται ......που τους βλέπεις να βγω να τους προϋπαντήσω ?

-λεφτα.....(υπάρχουν ?) τα ίδια μας είπε και κάποιος άλλος !

ΣΗΜ. τα γραφόμενά σου διαβάζονται σαν ακροστιχίδα....και δεν έχω προσθέσει ή παραλείψει ούτε σημεία στίξης ή τόνους
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 08 Φεβ 2013, 19:58

-mesitiko- έγραψε:-φευγουν αγανακτισμενοι και πολιτικαντζηδες........μένουν μόνο Ζούκεμπεργκ,Γκέιτς,Ανάκατα,Ασάνζ+....και πάνω

απο το ουρανιο τοξο αφαιρω το κοκκινο, και μενει μονο το μπλε
αν αυτο καταλαβαινεις, πασο.

-καθαρο, συγκεκριμενο ιδεολογικο υποβαθρο......3+1 αρχές να είναι καλά οι άλλοι να πάνε να γαμ..θούν (όπως λέγανε παλιότερα σε ποδοσφαιρική κουβέντα)....τα άλλα δεν με νοιάζουν (οικονομία,παιδεία,υγεία,εργασία...κ.λ.π)

οχι δεν με νοιαζουν, για τα κλασσικα θεματα υπαρχουν τα κλασσικα κομματα

-επανερχονται μελη που απεχουν, ....δηλαδή ΕΓΩ που μετάνιωσα που έφυγα (αν και υποψιάζομαι ότι έχεις επανέλθει με "άλλο"πρόσωπο)

ειπα "απεχουν", οχι "εχουν διαγραφει".

-και ερχονται νεα μελη απο τους χωρους που απτονται των αρχων (opensource, internet, τεχνες),....προγραμματιστές,ηλεκτρονικοί,χακεράδες,ανώνυμους,ακτιβιστές του internet...όποιος τέλος πάντων είναι του χώρου

+1

-που πριν δεν τους αρεσε ο αχταρμας και εστριψαν.....(την πολυφωνία και τις διαφορετικές απόψεις εννοείς αχταρμά ? ρατσιστικό ! και μένα δεν μ'αρέσουν οι φορτηγατζήδες και οι λιμανίσιοι ...δεν έχουν το πνευματικό μου επίπεδο !)

πολιτικος αχταρμας.

-περισσοτερες συνδρομες, ......από paypal ? ...

απ'οπου ναναι

-αλλα και ιδεες ....αρκεί να σου "κάνουν" με τις δικές σου 3+1

ιδεες για εσοδα.

-απο τον κοσμο που ερχεται ......που τους βλέπεις να βγω να τους προϋπαντήσω ?

που θα ερθει αν ακολουθηθει αυτο το πλανο

-λεφτα.....(υπάρχουν ?) τα ίδια μας είπε και κάποιος άλλος !

ειπε "λεφτα υπαρχουν", λεω "υπαρχει η δυνητικη ικανοτητα να βρεθουν εσοδα"
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 08 Φεβ 2013, 20:04

το πρώτο quote είναι λάθος και φαίνεται ότι εγώ τα λέω ενώ είναι δικά σου λόγια
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 08 Φεβ 2013, 20:05

τα bold ειναι δικα μου, τα μη bold δικα σου
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες