Απο Έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Δ 6/02/2013

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Απο Έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Δ 6/02/2013

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Φεβ 2013, 16:30

kailor έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:
Δεν δέχεστε ότι τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να προστατεύονται; Απλή ερώτηση είναι...

Γιατί πρέπει να είναι κλειστές οι συνεδριάσεις για να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα?

Θυμάμαι ότι είχε συνεδριάσει ή Δεκέμβρη ή Γενάρη η Διοικούσα Επιτροπή και εκεί που υπήρχαν προσωπικά δεδομένα δεν τα αναφέραν (δηλαδή γνωρίζετε ότι ο τάδε ή το τάδε email)....

Δεν θα μπορούσε και η Ε.Δ. να βρει κάποιον τρόπο να είναι ανοιχτές εντελώς οι συνεδριάσεις της?

Μελος που προσφατα κληθηκε στην Επιτροπη γιατι εξεθεσε προσωπικα δεδομενα σε δημοφιλη πλατφορμα ξερεις τι απαντησε οταν ρωτηθηκε γιατι;

Να προσεχατε ειπε και να μην τα λεγατε!!!

Δηλαδη η εμπιστοσυνη που δειξαμε σε καποιους που θεωρουσαμε συνπειρατες πληρωθηκε με αυτον τον τροπο

Οποτε καταλαβαινεις οτι οσο τουλαχιστον περναει απο το χερι μου κανενα προσωπικο δεδομενο δεν θα μοιραστει σε τριτο μερος

Διαβασε την παραπομπη που εβαλα παραπανω της αρχης προστασιας προσωπικων δεδομενων.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Φεβ 2013, 16:32

kailor έγραψε:
Δεν δέχεστε ότι τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να προστατεύονται; Απλή ερώτηση είναι...

Γιατί πρέπει να είναι κλειστές οι συνεδριάσεις για να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα?

Μόνο οι συνεδριάσεις που αφορούν προσωπικά δεδομένα; ΝΑΙ

kailor έγραψε:Θυμάμαι ότι είχε συνεδριάσει ή Δεκέμβρη ή Γενάρη η Διοικούσα Επιτροπή και εκεί που υπήρχαν προσωπικά δεδομένα δεν τα αναφέραν (δηλαδή γνωρίζετε ότι ο τάδε ή το τάδε email)....

Δεν θα μπορούσε και η Ε.Δ. να βρει κάποιον τρόπο να είναι ανοιχτές εντελώς οι συνεδριάσεις της?

Όχι, γιατί η Ε.Δ. λύνει διαφορές.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 07 Φεβ 2013, 16:33

piratiko.org έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Τα προσωπικά δεδομένα ή πρέπει να προστατεύονται (αν δεν κινδυνεύει ζωή από αυτά) ή είστε σε λάθος κόμμα. Τόσο απλό ρε παιδιά.

πια προσωπικά δεδομένα? αυτά που εμφανιστήκανε στη επιστολή? και σας έκαναν να παίξετε sherlok holmes? τα έχουμε δει όλοι μας τα ονόματα που έπεσαν ... where is the secret?

Καλά ρε επικοινωνείς; Επειδή το είπε ένας μια φορά και το μάθανε 10 άτομα, έπαψαν να είναι προσωπικά δεδομένα; Δηλαδή άμα μάθω κάτι για σένα και το πω σε 10 άτομα μετά παύει να είναι δεδομένο σου και μπορώ να το δημοσιεύσω στην εφημερίδα;

Άντε γεια, IQ βραστής πατάτας...
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 07 Φεβ 2013, 16:45

kailor έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο. Ποιά προσωπικά δεδομένα? αφού τα έχουμε δει όλα και Ονοματεπώνυμο και email.... δηλαδή τι άλλο υπάρχει κρυφό?

Ωστόσο για την συμπεριφορά σου Μανώλη είναι απαράδεκτη, δεν μπορείς να πεις στον άλλον ότι είναι σε λάθος κόμμα και να παραιτηθεί....

Όσοι τα έχετε δει τα έχετε δει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσει αυτή η ιστορία!!! Το λάθος δεν διορθώνεται με την συνέχισή του.

Τώρα αν έχετε πρόβλημα με το καταστατικό ή με το σύνταγμα, πηγαίνετε στα κατάλληλα όργανα. Για το μεν καταστατικό είναι το ΣΤΜ για το δεν σύνταγμα είναι το ΣΤΕ.

Αν δεν μπορείτε να δεχτείτε ΒΑΣΙΚΕΣ αρχές των Πειρατών είναι δικό σας θέμα. Όχι των Πειρατών. Εσείς πρέπει να σκεφτείτε που ανήκετε εσείς και αν είστε Πειρατές, όχι οι Πειρατές που ανήκετε εσείς.

Όσο για αυτά που λέει ο Γιώργος, εγώ δεν έχω να πω κάτι. Εγώ μιλάω πολιτικά, εκείνος συνεχίζει να κατηγορεί προσωπικά. Από την μία μιλάει για ντετέκτιβ και από την άλλη ζητάει να κάνουμε τον ντετέκτιβ γιατί κάποιος "χιουμορίστας" πείραξε ένα pad!!!

άλλο το αυτεπάγγελτο και άλλο το μετά καταγγελία.

και μην μου πείτε ότι υπήρχε καταγγελία για του γιαννη το θέμα?

και αν ναι δώστε μου link

και αν ήταν η καταγγελία από μέλη της e.d... (επιδι αυτή εμφανιστήκαν στην αποστολή του γιάννη)

..με πιο δικαίωμα πήραν μέρος στη εξεταστική επιτροπή της e.d.??

μήπως και ψήφισαν κιόλας??? η Ε.ΠΙΤΡΟΠΗ δ.ιάλυσης δεν ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ πουθενα... εγω δεν το ΔΕΧΟΜΑΙ!

ΘΕΛΟΥΜΕ κάτι το καινούριο και πέσαμε σε χούντα!

και βασίλη δεν είναι προσωπικό είναι ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ!

@manskap περιμένω να με διώξετε εσείς από το κόμμα good luck!
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 07 Φεβ 2013, 16:50

zio_donnie έγραψε:
piratiko.org έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Τα προσωπικά δεδομένα ή πρέπει να προστατεύονται (αν δεν κινδυνεύει ζωή από αυτά) ή είστε σε λάθος κόμμα. Τόσο απλό ρε παιδιά.

πια προσωπικά δεδομένα? αυτά που εμφανιστήκανε στη επιστολή? και σας έκαναν να παίξετε sherlok holmes? τα έχουμε δει όλοι μας τα ονόματα που έπεσαν ... where is the secret?

Καλά ρε επικοινωνείς; Επειδή το είπε ένας μια φορά και το μάθανε 10 άτομα, έπαψαν να είναι προσωπικά δεδομένα; Δηλαδή άμα μάθω κάτι για σένα και το πω σε 10 άτομα μετά παύει να είναι δεδομένο σου και μπορώ να το δημοσιεύσω στην εφημερίδα;

Άντε γεια, IQ βραστής πατάτας...

για τα δικά μου προσωπικά δεδομένα που άπειρες φορές αναφέρθηκαν εδώ μέσα δεν ασχολήθηκε κανείς! και φυσικά ούτε εγώ .. επειδή είμαι πειρατής και δεν χέζομαι στην πάνα μου μόλις εμφανίζεται το όνομά μου!!

ΓΕΛΟΙΟΙ!!!! ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙA ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!! thats what you are
Τελευταία επεξεργασία από 1 και piratiko.org, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
Γιώργος

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Φεβ 2013, 16:51

piratiko.org έγραψε:

ΓΕΛΟΙΟΙ!!!! ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙA ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!! thats what you are

:lol:
Dura lex...Sed lex

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 07 Φεβ 2013, 16:55

piratiko.org έγραψε:για τα δικά μου προσωπικά δεδομένα που άπειρες φορές αναφέρθηκαν εδώ μέσα δεν ασχολήθηκε κανείς! και φυσικά ούτε εγώ .. επειδή είμαι πειρατής και δεν χέζομαι στην πάνα μόλις εμφανίζεται το όνομά μου!!

Και μένα σκασίλα μου μεγάλη, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Επειδή εμένα δεν με νοιάζει δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Επειδή ο Μοτσάκος έπιασε και έγραψε δημόσια χωρίς να ρωτήσει δε σημαίνει ούτε πως είναι σωστό, ούτε φυσικά πως το κόμμα πρέπει να φέρεται έτσι.

piratiko.org έγραψε:ΓΕΛΟΙΟΙ!!!! ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙA ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

ΕΣΥ μιλάς για μπάτσους; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Καλό.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Φεβ 2013, 16:57

piratiko.org έγραψε:

άλλο το αυτεπάγγελτο και άλλο το μετά καταγγελία.

Aυτο ειναι το νοημα της προστασιας προσωπικων δεδομενων
Υπαρχει καταγγελια και φυσικα δεν προκειται να την λαβεις ποτε μια που η κατανοηση οσον αφορα τα προσωπικα δεδομενα και η δικη σου και αλλων ειναι το λιγοτερο παιδικη
Dura lex...Sed lex

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Φεβ 2013, 16:59

piratiko.org έγραψε:άλλο το αυτεπάγγελτο και άλλο το μετά καταγγελία.

και αν ήταν η καταγγελία από μέλη της e.d... (επιδι αυτή εμφανιστήκαν στην αποστολή του γιάννη)

..με πιο δικαίωμα πήραν μέρος στη εξεταστική επιτροπή της e.d.??

μήπως και ψήφισαν κιόλας??? η Ε.ΠΙΤΡΟΠΗ δ.ιάλυσης δεν ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ πουθενα... εγω δεν το ΔΕΧΟΜΑΙ!

ΘΕΛΟΥΜΕ κάτι το καινούριο και πέσαμε σε χούντα!

και βασίλη δεν είναι προσωπικό είναι ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ!

@manskap περιμένω να με διώξετε εσείς από το κόμμα good luck!

Τα πρακτικά είναι εδώ:

http://www.pirateparty.gr/wiki/index.ph ... 7_9.2F2013

Η διαφορά δεν ήταν προσωπική, αφορούσε όμως προσωπικά δεδομένα. Ο Γιάννης έβγαλε φόρα κάρτα στο facebook προσωπικά δεδομένα με συκοφαντικές κατηγορίες και συνωμοσίες. Αν θεωρείς ότι η απόφαση της επιτροπής ήταν "προφητευμένη" από την ίδια την ανάρτηση, τότε μιλάμε για αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αν θεωρείς την συμπεριφορά του Γιάννη σε αυτό το θέμα ορθή, τότε δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε πάνω σε αυτό το ζήτημα. Προσωπικά μου αρκεί να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Διαφορετικά αν μπορεί να το κάνει ο Γιάννης ΔΕΝ στέκει ούτε η δική σου αντίδραση. Μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 07 Φεβ 2013, 17:01

zio_donnie έγραψε:
ΕΣΥ μιλάς για μπάτσους; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Καλό.

...εγώ ξέρω για πιο λόγο τα παράτησα μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας ... ΠΟΛΑ ΚΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ μπάτσους!

deja vu
Γιώργος

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες