σχετικα με την διευθυνση του κεντρικου site μας

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
manos_

Re: σχετικα με την διευθυνση του κεντρικου site μας

Δημοσίευσηαπό manos_ » 24 Απρ 2012, 17:34

komapiraton
komapiratwn

kommapiraton
kommapiratwn

kommapeiraton
kommapeiratwn

ouf
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.

Yiannis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Yiannis » 24 Απρ 2012, 17:56

το http://kommapeiraton.gr/ το έχουμε ήδη :)
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 24 Απρ 2012, 18:35

Yiannis έγραψε:το http://kommapeiraton.gr/ το έχουμε ήδη :)

οποτε ας το κανουμε πρωτη διευθυνση στα φυλλαδια που θα διανεμουμε στο εσωτερικο της χωρας και ας κρατησουμε το κυριο τωρα για το εξωτερικο.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 24 Απρ 2012, 19:10

agelos έγραψε:

οποτε ας το κανουμε πρωτη διευθυνση στα φυλλαδια που θα διανεμουμε στο εσωτερικο της χωρας και ας κρατησουμε το κυριο τωρα για το εξωτερικο.

διαφωνώ απόλυτα γιατί:

1ον) δεν είναι χρήσιμο στον κόσμο και θα μπερδευτεί έτσι και υπάρχει πάνω από 1 domain name....
2ον) έτσι φαίνεται σαν να μας αρέσουν τα greeklish, και μπορεί να βγει αρνητικό προς τα έξω, διότι τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου για να χρησιμοποιούν ελληνικούς χαρακτήρες.
3ον) θα μας πάρουν για τρελούς να χρησιμοποιούμε άλλο όνομα για το εξωτερικό και άλλο για το εσωτερικό, ειδικά αφού είναι στην ίδια γλώσσα (την Ελληνική).
4ον) προσωπικά πιστεύω ότι καλύτερο θα είναι να χρησιμοποιούμε το κανονικό όνομα. Πως θα σας φαινόταν έτσι και ήταν στα εβραικά, ή στα κινέζικα? Το ίδιο πράγμα λέτε τώρα απλώς με αγγλικούς χαρακτήρες.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 24 Απρ 2012, 20:26

kailor έγραψε:
agelos έγραψε:

διαφωνώ απόλυτα γιατί:

1ον) δεν είναι χρήσιμο στον κόσμο και θα μπερδευτεί έτσι και υπάρχει πάνω από 1 domain name....
2ον) έτσι φαίνεται σαν να μας αρέσουν τα greeklish, και μπορεί να βγει αρνητικό προς τα έξω, διότι τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου για να χρησιμοποιούν ελληνικούς χαρακτήρες.
3ον) θα μας πάρουν για τρελούς να χρησιμοποιούμε άλλο όνομα για το εξωτερικό και άλλο για το εσωτερικό, ειδικά αφού είναι στην ίδια γλώσσα (την Ελληνική).
4ον) προσωπικά πιστεύω ότι καλύτερο θα είναι να χρησιμοποιούμε το κανονικό όνομα. Πως θα σας φαινόταν έτσι και ήταν στα εβραικά, ή στα κινέζικα? Το ίδιο πράγμα λέτε τώρα απλώς με αγγλικούς χαρακτήρες.

φιλε χρηστο εγω απλως μεταφερω το μηνυμα πολλων ανθρωπων που μας βλεπουν σαν γκρουπ καρναβαλιου παρα κομμα μονο και μονο απο το ονομα του site. και οι πιο πολλοι ελληνες ετσι ειναι. αν θελουμε να εχουμε απεθχηση σε μεγαλυτερη μεριδα ανθρωπων ειναι καλο να μη προκαλουμε αρνητικα σχολια με το καλημερα. θα εχουμε που θα εχουμε τον πολεμο ολων να τους διωχνουμε και μονοι μας?

εμενα προσωπικα δε με ενοχλει αλλα δεν εχω να πω τιποτα σε κανεναν οταν μου λεει "τι Party ρε? ειστε σοβαρο κομμα εσεις? (κουβεντες φυσικα φιλων που εχουμε οικειοτητα). οποτε και πλεον δεν δινω καθολου αυτη τη διευθυνση αλλα την ελληνικη.

απλο.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 24 Απρ 2012, 20:29

δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό πως το Party μπορεί κάποιος να το συνδυάσει με πάρτυ αλλά προφανώς έχεις δίκιο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 24 Απρ 2012, 23:32

agelos έγραψε:φιλε χρηστο εγω απλως μεταφερω το μηνυμα πολλων ανθρωπων που μας βλεπουν σαν γκρουπ καρναβαλιου παρα κομμα μονο και μονο απο το ονομα του site. και οι πιο πολλοι ελληνες ετσι ειναι. αν θελουμε να εχουμε απεθχηση σε μεγαλυτερη μεριδα ανθρωπων ειναι καλο να μη προκαλουμε αρνητικα σχολια με το καλημερα. θα εχουμε που θα εχουμε τον πολεμο ολων να τους διωχνουμε και μονοι μας?

εμενα προσωπικα δε με ενοχλει αλλα δεν εχω να πω τιποτα σε κανεναν οταν μου λεει "τι Party ρε? ειστε σοβαρο κομμα εσεις? (κουβεντες φυσικα φιλων που εχουμε οικειοτητα). οποτε και πλεον δεν δινω καθολου αυτη τη διευθυνση αλλα την ελληνικη.

απλο.

Προσωπικά θα τους απαντούσα να μάθουν σωστά Αγγλικά διότι Party σημαίνει και κόμμα αλλά και ομάδα. Τέσπα δεν το προχωράω, έκφρασα τις απόψεις μου και τι πιστεύω ότι θα σκεφτεί ο κόσμος.

Πάντως ότι και να γίνει καλό θα ήταν να υπάρχει και 2ή εναλλακτική στο όνομα αφίσας με το κανονικό που είναι τώρα, και όποιος θέλει να μπορεί να το εκτυπώσει όπως γουστάρει....

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 24 Απρ 2012, 23:57

Απο την στιγμη που εχουμε το ονομα κομμαπειρατων.gr γιατι ζοριζόμαστε?

Ας βάλουμε ενα alias και ας λεμε στον κοσμο να γραφει κομμαπειρατων.gr η pirateparty.gr ή kommapeiraton.gr και τελος

και με τα ελληνικα ειμαστε οκ και με τα Αγγλικα και me greeklish

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 25 Απρ 2012, 07:30

crisal έγραψε:Απο την στιγμη που εχουμε το ονομα κομμαπειρατων.gr γιατι ζοριζόμαστε?

Ας βάλουμε ενα alias και ας λεμε στον κοσμο να γραφει κομμαπειρατων.gr η pirateparty.gr ή kommapeiraton.gr και τελος

+1 και επίσημο να μείνει αυτό που έχουμε τώρα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ξενίζει κάποιους (όπως και η ονομασία μας) αλλά θα το ξεπεράσουν σύντομα. ;)

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 25 Απρ 2012, 11:02

crisal έγραψε:Απο την στιγμη που εχουμε το ονομα κομμαπειρατων.gr γιατι ζοριζόμαστε?

ναι κατι τετοιο λεω κι εγω. πρεπει να μπει σε ψηφοφορια το θεμα? πως θα επικυρωθει?

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 11 και 0 επισκέπτες