zio_donnie έγραψε:Donnie Credici <zio.donnie@gmail.com>
5/25/12
to ed
Θα ήθελα να αποκλειστεί ο Δ.Βαγενάς γιατί ενώ αποφασίσαμε στην συγκέντρωση της Τετάρτης στην Αθηνα ποιος θα είναι υποψήφιος στην Β Αθήνας, και ο ίδιος δήλωσε πως δεν θέλει να κατέβει επειδή δεν έχει χρήματα (και ταυτόχρονα πως έχει αν μπει στη Β Αθήνας) την επόμενη μέρα τον είδαμε υποψήφιο, παρόλο που όταν φύγαμε όλοι είχαμε συμφωνήσει. Επίσης δεν μου άρεσε ο τρόπος που κατηγόρησε γενικά και αόριστα κάποιους για σοβαρες εγκληματικές συμπεριφορές αρνούμενος να πει ποιος και γιατί.
Για να μην τίθεται θέμα σύγκρουσης συμφερόντων αποσύρω και την υποψηφιοτητα μου στην κλήρωση. Διαθέσιμος για κάθε διευκρίνηση.
Φιλικά
Διονύσης Σουλιώτης Α.Κ.Α zio donnie.
Ορίστε η έγκαιρη ένσταση μου. Απάντηση καμία. Μόνο ο Μαριότι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε με λίγα λόγια να βουλώσω και πως το ανέλαβε η Δ.Ε. Επίσης δεν ήμουν μόνος στις ενστάσεις μου, αλλά όλοι οι παρόντες εκείνη την ημέρα, πλην του εαυτού σου που αλλαξοπίστησες για τους δικού σου λόγους μετά την ένσταση. Παρόλο που το Βαγενά εσύ τον έκραζες για ψεύταρο πρώτος και καλύτερος. Άγνωστο το γιατί της κωλοτούμπας, αλλά σκασίλα μου κιόλας. Μην κάνεις όμως και τον υπερασπιστή του αδικούμενου, έλεος.
Ένα mail ενός "πονεμένου" προς την ΔΕ!!!!
Ανατρίχιασα από τις αποκαλύψεις σου!!!!
... Ναι, τον Δημήτρη, τον είπα ψεύτη!!!
Το είπα δημόσια, μπροστά σε ένα σκασμό ανθρώπους!!
Και;
Όταν υπέβαλε υποψηφιότητα, ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε μπροστά του, να αναφέρει όλα αυτά που μετά από οκτώ μήνες περιγράφεις!!!
Γιατί;
Επειδή στις "υπόγειες διαδρομές" το οκτάμηνο είναι μικρό διάστημα;
Αλλά, και τότε έλεγα το εξής: Αν έχετε να πείτε κάτι, να αμφισβητήσετε, κάνετέ το ΤΩΡΑ, μπροστά σε όλους!!!
Θυμάσαι τι γινόταν τότε στο γραφείο; "πηγαδάκια", "κουβεντούλες" αλλά κανείς δεν άνοιξε το στόμα του!!!
..... Την επομένη βέβαια πολλοί μίλησαν αλλά..... εκ των υστέρων!!!!
ΔΕΝ τόλμησε κανείς σας!!!
Εγώ προσωπικά, ότι λάθος είχα δει το ανέφερα αλλά οι υπόλοιποι;
....Την επομένη δε, όταν όλα είχαν δρομολογηθεί, ακούστηκαν οι υστερικές φωνούλες:
"Δεν το είδα", "δεν το κατάλαβα", "δεν με ειδοποίησαν", "είχα πάει για κατούρημα".......
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!