laskaris_vasilis έγραψε:Γίνατε πάρα πολλοί και παραδίνομαι!!!
(Οι ύαινες, όταν δρουν όπως τις όρισε η φύση είναι ακαταμάχητες)!!!
Επεσες ηρωικα δηλαδη;

Αν δεν ηταν τραγικο θα ηταν αστειο

laskaris_vasilis έγραψε:Γίνατε πάρα πολλοί και παραδίνομαι!!!
(Οι ύαινες, όταν δρουν όπως τις όρισε η φύση είναι ακαταμάχητες)!!!
laskaris_vasilis έγραψε:zio: Δεν "κράζω" κανέναν και ποτέ!! Αν αντέδρασα σε κάτι σε σχέση με τον Γιάννη (που δεν το θυμάμα), δεν είναι "κράξιμο!!!
Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις!!!
Δεν θα σου δώσω "χώρο" που να χτυπάς τον κώλο σου!!
zio_donnie έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:zio: Δεν "κράζω" κανέναν και ποτέ!! Αν αντέδρασα σε κάτι σε σχέση με τον Γιάννη (που δεν το θυμάμα), δεν είναι "κράξιμο!!!
Α ρε χρυσόψαρο... Σταμάταω εδώ μην νομίζεις πως έχω και καμιά ανάγκη τον χώρο σου. Συνέχισε, ελεύθερα, είσαι μια απογοήτευση. Τα ίδια έκανες και με το Βαγενά.
zio_donnie έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:zio: Δεν "κράζω" κανέναν και ποτέ!! Αν αντέδρασα σε κάτι σε σχέση με τον Γιάννη (που δεν το θυμάμα), δεν είναι "κράξιμο!!!
Α ρε χρυσόψαρο... Σταμάταω εδώ μην νομίζεις πως έχω και καμιά ανάγκη τον χώρο σου. Συνέχισε, ελεύθερα, είσαι μια απογοήτευση. Τα ίδια έκανες και με το Βαγενά.
laskaris_vasilis έγραψε:
Χαρά μου: Από "βλάκας" και "μαϊντανός" αναρριχήθηκα σε "χρυσόψαρο"!!
Προοδεύω!!!!!
Και τότε, σε οργανωμένη επίθεση συμμετείχες!!!
Δεν εξήγησες όμως (ευθέως και έγκαιρα) τις ενστάσεις σου!!
zio_donnie έγραψε:Και τότε, σε οργανωμένη επίθεση συμμετείχες!!!
Δεν εξήγησες όμως (ευθέως και έγκαιρα) τις ενστάσεις σου!!
Οπότε σε λέω και ψεύτη επίσημα. Μη κάνεις καν τον κόπο να φέρεις αντιρρήσεις, τα έχω όλα σε mail. Επίσης το που είναι ο περί ου ο λόγος δικαιώνει απόλυτα το ποιος είχε δίκιο. Σε περιμένει και σένα στην Κοινωνία Πολιτών.
Donnie Credici <zio.donnie@gmail.com>
5/25/12
to ed
Θα ήθελα να αποκλειστεί ο Δ.Βαγενάς γιατί ενώ αποφασίσαμε στην συγκέντρωση της Τετάρτης στην Αθηνα ποιος θα είναι υποψήφιος στην Β Αθήνας, και ο ίδιος δήλωσε πως δεν θέλει να κατέβει επειδή δεν έχει χρήματα (και ταυτόχρονα πως έχει αν μπει στη Β Αθήνας) την επόμενη μέρα τον είδαμε υποψήφιο, παρόλο που όταν φύγαμε όλοι είχαμε συμφωνήσει. Επίσης δεν μου άρεσε ο τρόπος που κατηγόρησε γενικά και αόριστα κάποιους για σοβαρες εγκληματικές συμπεριφορές αρνούμενος να πει ποιος και γιατί.
Για να μην τίθεται θέμα σύγκρουσης συμφερόντων αποσύρω και την υποψηφιοτητα μου στην κλήρωση. Διαθέσιμος για κάθε διευκρίνηση.
Φιλικά
Διονύσης Σουλιώτης Α.Κ.Α zio donnie.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες