Τα σχόλια δικά σας.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
piratiko.org
Επικοινωνία:

Re: Τα σχόλια δικά σας.

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 22 Ιαν 2013, 20:52

zio_donnie έγραψε:
piratiko.org έγραψε:η πειρατεία δεν είναι μόνο ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ! η πειρατεία είναι όλα και όλοι μαζί δεν αποκλείει τίποτε και κανέναν.

Τις αρχές σου τις διάβασες; Λένε καθαρά και ξάστερα τι είναι οι πειρατές και φυσικά δεν γίνεται να είναι τα πάντα; Τι σημαίνει είναι τα πάντα;

όλα περαστικά είναι ... ρευστές και διαμορφωτές / τίποτε δεν είναι fix φίλε τίποτε!! μόνο ο θάνατος!
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 22 Ιαν 2013, 20:53

"Τρομάζω" με τις οργανωμένες (κατά πως το βλέπω) επιθέσεις!!

Είναι οργανωμένη επίθεση το να σου λένε όλοι πως έκανες μαλακία; Δηλαδή άμα σε πιάσουν να κλέβεις το να σε συλλάβουν είναι αστυνομική βια; Μα τι λες ρε Βασίλη, άλλο χαβά δεν είχαμε. Αν εσύ θες να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα με γεια σου με χαρά σου. Αλλά δεν θα μας καβαλήσει και ο κάθε βλάκας άσχετος που κάνει το χόμπυ του στου κασίδη το κεφάλι.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 22 Ιαν 2013, 20:54

piratiko.org έγραψε:
zio_donnie έγραψε:
piratiko.org έγραψε:η πειρατεία δεν είναι μόνο ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ! η πειρατεία είναι όλα και όλοι μαζί δεν αποκλείει τίποτε και κανέναν.

Τις αρχές σου τις διάβασες; Λένε καθαρά και ξάστερα τι είναι οι πειρατές και φυσικά δεν γίνεται να είναι τα πάντα; Τι σημαίνει είναι τα πάντα;

όλα περαστικά είναι ... ρευστές και διαμορφωτές / τίποτε δεν είναι fix φίλε τίποτε!! μόνο ο θάνατος!

Καλά εσύ έχεις πάθει εγκεφαλικό μου φαίνεται. Τι παπαριές είναι αυτές; Δηλαδή πειρατής είναι όποιος είναι ζωντανός;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και zio_donnie, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 22 Ιαν 2013, 20:54

laskaris_vasilis έγραψε:Προσπερνώ τις αντιδράσεις από τα "εξαπτέρυγα" και δηλώνω:
Εγώ, ο ταπεινός ιπποπόταμος (σπουργιτάκι δεν θα με έλεγα), προσυπογράφω, ανοιχτά, την επιστολή του Γιάννη!!!
.... Ενοχλείται κανείς;
..Για να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κάθε ένας μας!!!!
(Γουστάρω να με μηνύσουν "Πειρατές". Θα γελάσει όλη η Ευρώπη!!!!!)

1+

me 2!
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
Γιώργος

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 22 Ιαν 2013, 20:55

zio_donnie έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Την διάβασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
Εξ` ου και η πρόκληση!!!

Δηλαδή με λες συνωμότη. Έχεις την ευγενική καλοσύνη να μου εξηγήσεις το κίνητρο μου, και γιατί εμπιστεύεσαι παραπάνω έναν που αποδεδειγμένα και με στοιχεία διαγκωνίζεται να κάνει τον αρχηγό και όχι εμένα που με ξέρεις προσωπικά και έχεις δει από κοντά πως ποσώς με απασχολούν τα αξιώματα;

zio: Δεν έχει να κάνει με το τι γνωρίζω αλλά με το πως αντιλαμβάνομαι τις αντιδράσεις!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 22 Ιαν 2013, 20:55

zio_donnie έγραψε:
"Τρομάζω" με τις οργανωμένες (κατά πως το βλέπω) επιθέσεις!!

Είναι οργανωμένη επίθεση το να σου λένε όλοι πως έκανες μαλακία; Δηλαδή άμα σε πιάσουν να κλέβεις το να σε συλλάβουν είναι αστυνομική βια; Μα τι λες ρε Βασίλη, άλλο χαβά δεν είχαμε. Αν εσύ θες να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα με γεια σου με χαρά σου. Αλλά δεν θα μας καβαλήσει και ο κάθε βλάκας άσχετος που κάνει το χόμπυ του στου κασίδη το κεφάλι.

QFT
Verba volant, scripta manent

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 22 Ιαν 2013, 20:58

zio_donnie έγραψε:
piratiko.org έγραψε:

Καλά εσύ έχεις πάθει εγκεφαλικό μου φαίνεται. Τι παπαριές είναι αυτές; Δηλαδή πειρατής είναι όποιος είναι ζωντανός;

κάποια καλύτερη ατάκα δε έχεις?

σε ξέρω για πιο στιλάτο στα post σου :-)
Γιώργος

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 22 Ιαν 2013, 20:58

laskaris_vasilis έγραψε:
zio_donnie έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Την διάβασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
Εξ` ου και η πρόκληση!!!

Δηλαδή με λες συνωμότη. Έχεις την ευγενική καλοσύνη να μου εξηγήσεις το κίνητρο μου, και γιατί εμπιστεύεσαι παραπάνω έναν που αποδεδειγμένα και με στοιχεία διαγκωνίζεται να κάνει τον αρχηγό και όχι εμένα που με ξέρεις προσωπικά και έχεις δει από κοντά πως ποσώς με απασχολούν τα αξιώματα;

zio: Δεν έχει να κάνει με το τι γνωρίζω αλλά με το πως αντιλαμβάνομαι τις αντιδράσεις!!

Τότε γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι πως τον Μοτσάκο τον έκραζες που κατέβηκε υποψήφιος χωρίς να είναι καν μέλος και τώρα του δίνεις σημασία σαν να είναι αξιόπιστος; Εσύ μπορεί να ξεχνάς εγώ όμως όχι.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 22 Ιαν 2013, 21:00

Γίνατε πάρα πολλοί και παραδίνομαι!!!
(Οι ύαινες, όταν δρουν όπως τις όρισε η φύση είναι ακαταμάχητες)!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

koslibpro

Δημοσίευσηαπό koslibpro » 22 Ιαν 2013, 21:00

laskaris_vasilis έγραψε:Γίνατε πάρα πολλοί και παραδίνομαι!!!
(Οι ύαινες, όταν δρουν όπως τις όρισε η φύση είναι ακαταμάχητες)!!!

χωρις παρεξηγηση,απαντηση δεν δωθηκε στην ερωτηση παραπανω..

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες