Social Networking πλατφόρμα για το κόμμα

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
plessas
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Social Networking πλατφόρμα για το κόμμα

Δημοσίευσηαπό plessas » 25 Μαρ 2012, 19:42

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά για την τελευταία έκδοση (δε θυμάμαι αν έχει ελληνική μετάφραση, βγήκε και σχετικά πρόσφατα) αν και την κοίταζα τώρα τελευταία. Σε προηγούμενη (νομίζω 1.6 ήταν) υπήρχε ελληνική μετάφραση, ολοκληρωμένη σε αρκετά καλό βαθμό, αλλά όχι για όλα τα επιπλέον modules. Στο project που δούλευα εγώ αυτά τα είχα μεταφράσει μόνος μου, οπότε ακόμα κι αν δεν υπάρχει στην 1.8 ή 1.7 (όποια αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσουμε) θα συνεισφέρουμε στο community :D

Γενικά, πριν 1,5 χρόνο που το είχα ψάξει το elgg ήταν μονόδρομος σε open source social networking platforms. Δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι άλλο τώρα τελευταία, αλλά χλωμό το βλέπω.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 25 Μαρ 2012, 20:16

Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε δικό μας social network, και όχι απλά παρουσία στο diaspora π.χ.;

Επίσης που βρίσκεται το elgg όσον αφορά την υποστήριξη federation; Πριν από μερικά χρόνια που το είχα δει δεν υποστήριζε ακόμα, και θα ήταν ωραίο να υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικά να κάνει integrate με άλλα social networks άλλων πειρατικών κομμάτων.
Verba volant, scripta manent

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Μαρ 2012, 20:22

Το diaspora είναι καλή ιδέα (και νομίζω ότι μπορούμε να φτιάξουμε και δικό μας seed).

Για το federation δεν ξέρω.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 25 Μαρ 2012, 22:16

Παιδιά, να σας κάνω μια ερώτηση, χωρίς παρεξήγηση γιατί γενικά δεν γνωρίζω τι ετοιμάζετε στην ομάδα ΙΤ και ίσως δεν έχουν νόημα τα παρακάτω:

Στη παρούσα φάση, για πιο λόγο θα χρειαζόμασταν αυτή τη πλατφόρμα, γιατί να αναλωθούν πόροι σε αυτό και να μη κάνουμε για παράδειγμα ένα wiki; Δεν είμαι εναντίον ενός ανοιχτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αυτή τη στιγμή μας χρειάζεται; Προς το παρών το φόρουμ και το mumble δεν είναι αρκετά για να ερχόμαστε σε επαφή;
https://twitter.com/e_kastrinakis

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Μαρ 2012, 22:26

Δεν έχουμε τίποτα στα σκαριά, πέραν του liquid feedback που μελετάμε πιο τεχνικά αυτή την στιγμή.

Ιδέες συζητάμε για μελλοντική χρήση.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 25 Μαρ 2012, 22:51

Το wiki είναι το πρώτο που θα σηκωθεί μόλις έρθουμε Ευρώπη
(κάτι που δεν ξέρω γιατί αργεί γιατί δεν είμαι στην ΙΤ)
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες