Vassilis Perantzakis έγραψε:Προτείνω να μπει ψηφοφορία για το αν θα πρέπει να υπάρχει ψηφοφορία για το αν θα κάνουμε ψηφοφορία για να πάμε τουαλέτα πριν μας χέσει ο James...
Ρε γελοίε περατζάκη άντε πηδηξου!
Λεφτα θες, ναι να βάλω, όταν βάλεις εσυ περισσότερα από όσα έχω βάλει εγω, έως τώρα, στο κόμμα, και αφου μου πείτε για πιό λόγο να τα βάλω.
Για να πληρώνω ενοίκιο στο γραφείο ιδιοκτησίας Γουναρη, χωρίς λόγο, για να πηγαίνει ο Γουναρης με το Λειβαδίτη να συναντούν το καθυστερημενο κουμουνιστή? Λαφαζάνη? για να κανονίσει ο οπορτουνιστής Λειβαδιτης συναντήσεις με ψεκασμένες Ισλανδές?
Να βάλω ρε γλοιώδες Νεοδημοκρατικό γουρούνι, στα αρχίδια μου τα λεφτά, έχω, συν πειρατές δεν εχω.
Απορώ αυτός ο μαλάκας ο baskin γιατι δε μιλάει?? ο Μέντορας Ανέστης?? ο ενθουσιώδης μακρυμάλης Ανδριανός, η ιέρεια Χριστίνα, ο πράος πρόεδρος Γιάννης, γιατί δε λένε κουβέντα??
Μπάσκιν βρίζαμε το Πετροπουλο και το Μαριότι για λαϊκισμό και τώρα τι πρέπει να κάνουμε?? με αυτούς εδώ???
Ρε Μανώλη εσυ ??? αντιμνημονιακοί??? πως τους ανεχεσαι??
Λάσκαρη το ξέρω ότι γαμιεσαι, αλλα θα σου τα ψάλω απο κοντά.
Α μη ξεχάσω πατρτε ένα τηλέφωνο το Τζουβεκα, τσάμπα έφυγε το παιδί, γίναμε λαικιστές, φώναχτε τον πάλι.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net