Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Δεκ 2013, 00:12
Κομπειλάδας έγραψε:Το θέμα με "τις Θέσεις 2 ή 3 ή 4 ταχυτήτων" είναι στο μυαλό μερικών.... Η απλή λογική λέει ότι όταν είσαι εισηγητής μιας πρωτοβουλίας για μια θέση, πρόταση και ότι άλλο, δίνεις την απαραίτητη προσοχή για να παρακολουθείς την εξέλιξή της (διαβούλευση, συζήτηση κτλ.) ή τέλος πάντων αν κωλύεσαι φροντίζεις να βάλεις και κανέναν έξτρα εισηγητή για να την παρακολουθεί και αυτός και αν περάσει, αφιερώνεις λίγο χρόνο για να μπει στην κατάλληλη θέση.... Το "fire and forget" καταλήγει πάντα στο "forget"!!!
Και επειδή ο SilindeElendil μας τα "κουνάει" και μας το παίζει "ριγμένος", ας μας πει πρώτα το τι έκανε για να "προσέξει" την πρόταση που εισηγήθηκε και μετά να κατηγορεί (συγκεκριμένα εμένα, λες και είμαι επιφορτισμένος να παρακολουθώ και να "ενημερώνω" κάθε τι που βγαίνει από LQfb, αυτεπάγγελτα

) για θέσεις "2 ή 3 ή ταχυτήτων"....
Eιχα ρωτησει ποιος ειναι υπευθυνος τοτε(πριν 10 μηνες)και εισουν εσυ.Σε ειπα να το σηκωσεις(οχι μονο μια φορα) και ειπες καλα.Αν το ξεχασες πασο αλλα επρεπε να ηταν εκει απο τοτε.Δεν θα σε κυνηγαω κιολας(τον οποιονδηποτε οχι μονο εσενα).Το ειχα σηκωσει στο wiki εγω.Αν ειχα προσβαση θα το εβαζα και στην κεντρικη.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm