Πρόταση ψήφισης καταστατικών τροπολογιών

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πρόταση ψήφισης καταστατικών τροπολογιών

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

ScStef έγραψε:Πάντως το liquid υποστηρίζει pads εδώ
Για να καταλάβω:
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ LIQUID;

Αν κάποιοι οραματίζονται Συνέδριο με liquid......... Με τις υγείες τους!!!!!

Αν μιλάτε για την προεργασία, κάνετε ότι γουστάρετε!!
Αν τυχόν τολμήσετε να το παρουσιάσετε στο Συνέδριο.........
...... Θα είμαι απέναντι!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis

.......... Αν το κατεβάσετε σαν πρόταση....
Θα το πολεμήσω με ότι έχω!!!!
(Κυριολεκτώ, και παπαρδέλες από "Λουδοβικίζοντες" δεν πρόκειται να τις σχολιάσω)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
tvelocity

Δημοσίευση από tvelocity »

Νομίζω σε προεργασία αναφέρονται...
Verba volant, scripta manent
ScStef

Δημοσίευση από ScStef »

laskaris_vasilis έγραψε: .......... Αν το κατεβάσετε σαν πρόταση....
(Κυριολεκτώ, και παπαρδέλες από "Λουδοβικίζοντες" δεν πρόκειται να τις σχολιάσω)
Μπορείς να καταλάβεις ένα πράμα, ότι εδώ δεν είμαστε για χαρακώματα και δεν χρειάζεται να πυροβολεί ο ένας τον άλλον. Αν μπορείς να συναινέσεις στην διαμόρφωση προτάσεων καλώς, αλλιώς υπάρχει και το Αφγανιστάν. Τέλος δεν ασχολούμαι άλλον με σένα και με την ανασφάλεια σου που σε διακατέχει συνεχώς.
Τέλος στην πελατεία, ναι στην πειρατεία!
mankasp

Δημοσίευση από mankasp »

Το Συνέδριο δεν έχει καμιά σχέση με το liquid. Ο ScStef προτείνει μια μέθοδο για να καταλήξουμε στις προτάσεις που θα πάνε στο Συνέδριο χωρίς να είναι υποχρεωτικό κάποιος να τις περάσει από αυτήν.
https://twitter.com/e_kastrinakis
laskaris_vasilis

ScStef έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε: .......... Αν το κατεβάσετε σαν πρόταση....
Μπορείς να καταλάβεις ένα πράμα, ότι εδώ δεν είμαστε για χαρακώματα και δεν χρειάζεται να πυροβολεί ο ένας τον άλλον. Αν μπορείς να συναινέσεις στην διαμόρφωση προτάσεων καλώς, αλλιώς υπάρχει και το Αφγανιστάν. Τέλος δεν ασχολούμαι άλλον με σένα και με την ανασφάλεια σου που σε διακατέχει συνεχώς.
Επειδή, μάλλον μιλάω τούρκικα, σου το ξεκαθάρισα:
Έχεις δικαίωμα εσύ και όποιος άλλος, προσυνεδριακά να χρησιμοποιήστε ότι θέλετε!!
Στο Συνέδριο....... ΝΟ!!
Το κατάλαβαν mankasp και TV (τουλάχιστον)!!!
Εσύ ......... NO!!!!
Την προσωπική σου δε άποψη περί του προσώπου μου...... την έχω @@σμ@νη!!
laskaris_vasilis

...... Επίσης:
Αν κάποιοι ενοχλούνται που ξεκαθαρίζω την τοποθέτησή μου απέναντι σε προτάσεις που προετοιμάζονται..... Ξύδι!!
Οι θέσεις μου είναι δεδομένες, και σε όποιον θέλει να "προλειάνει" το έδαφος, είμαι ξεκάθαρος!!!
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Vassilis Perantzakis έγραψε:Σε γενικές γραμμές η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα, αλλά καταστατικές τροπολογίες θα πρέπει κατά την γνώμη μου να έχουν σίγουρα πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα συζήτησης/διαμόρφωσης και ίσως και μεγαλύτερη απαρτία.
Έτσι, η διαδικασία μερικών ημερών μάλλον πρέπει να είναι 1 μήνας (το λιγότερο). Στην απαρτία θέματος, αν μεγαλώσουμε το όριο στο 30% θα ήταν ίσως καλύτερα και θα έδινε κίνητρο για μεγαλύτερη ενημέρωση και διαδικασία εύρεσης στήριξης.
Αν ρυθμίσουμε αυτό που λέει ο Βασίλης, είναι ο καλύτερος τρόπος για οργανωμένη κατάθεση προτάσεων χωρίς το αλαλούμ της πρώτης φοράς. Ότι προκριθεί από το LQFB πάει στο Συνέδριο για έγκριση ή απόρριψη και η σύνθεση των προτάσεων θα γίνει online, χωρίς γραφειοκρατία και χωρίς να επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα.

Ας μάθει η Δ.Ε. από την εμπειρία του προηγούμενου συνεδρίου που έγινε το μπάχαλο της αρκούδας και ας αποφασίσει ο μόνος τρόπος κατάθεσης προτάσεων για το Συνέδριο να γίνει μέσω LQFB.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

ScStef έγραψε:
Οι όποιοι αφορισμοί και συναισθηματισμοί μόνο στασιμότητα μπορούν να επιφέρουν ενώ οι εύλογες αντιπροτάσεις μόνο άλματα προς τα εμπρός.
Εδώ τα άλματα προς τα εμπρός : :twisted:
baskin έγραψε: Ότι προκριθεί από το LQFB πάει στο Συνέδριο για έγκριση ή απόρριψη...
laskaris_vasilis

Rainmaker έγραψε:
ScStef έγραψε:
Οι όποιοι αφορισμοί και συναισθηματισμοί μόνο στασιμότητα μπορούν να επιφέρουν ενώ οι εύλογες αντιπροτάσεις μόνο άλματα προς τα εμπρός.
Εδώ τα άλματα προς τα εμπρός : :twisted:
baskin έγραψε: Ότι προκριθεί από το LQFB πάει στο Συνέδριο για έγκριση ή απόρριψη...
Πες τα χρυσόστομε rain!!!
Οι "λουδοβίκοι" ονειρεύονται έναν μηχανισμό που ελέω θεού (μέσω των αναθέσεων) θα μπορούν να αποφασίζουν!!
Και μάλιστα, μετά, την απόφαση θα την ονομάζουν απόφαση του ΣΤΜ!!!
........ Που πας ρε Καραμήτρο;;!! 5,6 νομάτοι ψηφίζουν και με τις αναθέσεις φαίνονται για 50!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”