Θέσπιση ορίου στις αναθέσεις

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Θέσπιση ορίου στις αναθέσεις

Δημοσίευσηαπό chprokop » 23 Μάιος 2013, 19:24

ekfrasi έγραψε:FYI
http://blog.pietrosperoni.it/tag/liquid-feedback/

Να πω σε όλους, αν θυμάστε, οτι εγώ ήμουν κατά του LF, ακριβώς για την ανάθεση, ως θέμα καταστατικού. Μίλησε η πλειοψηφία και το αποδέχτηκα. Κατα τα άλλα το θεωρώ καταπληκτικό εργαλείο για τη δουλειά που φτιάχτηκε (και μόνο).

Και γω επισης... ;)

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 23 Μάιος 2013, 19:28

Κομπειλάδας έγραψε:Η ανάθεση δεν είναι πρόβλημα ή το πρόβλημα... η μη-συμμετοχή είναι ΤΟ πρόβλημα.

right!
Το θέμα είναι, από που πηγάζει, πως ενισχύεται και πως την αντιμετωπίζουμε.

mankasp έγραψε:Έστω οι περισσότερες αναθέσεις που έχει πάρει κάποιος είναι περίπου 15. Εξακολουθούν να είναι 15 αυτοί που ψηφίζουν. Απλά ψηφίζουν το ίδιο.

15 στους 40 είναι 40%
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 23 Μάιος 2013, 19:33

Πέτρος έγραψε:15 στους 40 είναι 40%

Ε και; Αυτό σημαίνει πως ο ένας που έχει 15 αναθέσεις είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 23 Μάιος 2013, 19:36

mankasp έγραψε:Ε και; Αυτό σημαίνει πως ο ένας που έχει 15 αναθέσεις είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.

Δεν διαφώνησα σε αυτό ποτέ.

Απλά ψάχνω ένα τρόπο ώστε αυτό να μην μας δημιουργεί πρόβλημα στην κομματική λειτουργία.

Η ανάθεση μόνο (όχι παράλληλα με την κατά ενότητα δηλαδή) ανά πρωτοβουλία είναι τεχνικά εφικτή αν έχω καταλάβει σωστά, έτσι;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 23 Μάιος 2013, 19:42

Εγώ κατέληξα πως εκείνο που ενοχλεί εν τέλει στην ανάθεση, πέρα από τα διάφορα ηθικοπλαστικά, είναι η αποκάλυψη πως ο κόσμος βαριέται να ασχοληθεί αυτοπροσώπως και απλά επαφίεται στην κρίση κάποιου τρίτου. Το γεγονός στεναχωρεί τους αμεσοδημοκράτες γιατί αποδεικνύει πως δεν υπάρχει διάθεση να ασχοληθούν οι μάζες με τα κοινά νυχθημερόν. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι αναρχικοί και συγκεκριμένο τμήμα της αριστεράς. Σκονταφτουν στον τοίχο της αδιαφορίας (και της ηλιθιότητας των μαζών) και επειδή κομπλεξικά δεν μπορούν να κατηγορήσουν το "λαό" τους φταίνε τα συστήματα και οι θεσμοί. Και μεταξυ μας πολλοί αμφισβητούν τις αποφάσεις του ΣτΜ αλλά αντί να βρίσουν το ΣτΜ για την βλακεία του, το απαλλάσσουν και προσπαθούν να τα ρίξουν στο σύστημα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 23 Μάιος 2013, 19:43

Πέτρος έγραψε:Απλά ψάχνω ένα τρόπο ώστε αυτό να μην μας δημιουργεί πρόβλημα στην κομματική λειτουργία.

Η ανάθεση μόνο (όχι παράλληλα με την κατά ενότητα δηλαδή) ανά πρωτοβουλία είναι τεχνικά εφικτή αν έχω καταλάβει σωστά, έτσι;

Που είναι το πρόβλημα;

Λειτουργεί ήδη αυτό που λες. Αυτός που κάνει την ανάθεση έχει την ευχέρεια να την κάνει με όποιον τρόπο θέλει (Καθολική, ανά τομέα, ανά ενότητα, ανά πρωτοβουλία). Δεν χρειάζεται κάτι, υπάρχει ήδη...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 23 Μάιος 2013, 19:46

baskin έγραψε:
Πέτρος έγραψε:Απλά ψάχνω ένα τρόπο ώστε αυτό να μην μας δημιουργεί πρόβλημα στην κομματική λειτουργία.

Που είναι το πρόβλημα;

Λειτουργεί ήδη αυτό που λες. Αυτός που κάνει την ανάθεση έχει την ευχέρεια να την κάνει με όποιον τρόπο θέλει (Καθολική, ανά τομέα, ανά ενότητα, ανά πρωτοβουλία). Δεν χρειάζεται κάτι, υπάρχει ήδη...

το ξέρω,
αυτο που ρώτησα, είναι αν είναι τεχνικά εφικτό να επιλέγεται ποια είδη ανάθεσης θα τρέχουν

Προς το παρόν, ανακαλώ την πρωτοβουλία ως άτοπη.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 23 Μάιος 2013, 19:51

Πέτρος έγραψε:το ξέρω,
αυτο που ρώτησα, είναι αν είναι τεχνικά εφικτό να επιλέγεται ποια είδη ανάθεσης θα τρέχουν

Μα ο αναθέτων το αποφασίζει αυτό. Εννοείς να απαγορεύονται οι άλλου τύπου πέραν από "ανά πρωτοβουλία";

Πάλι με απαγορεύσεις πας να λύσεις το πρόβλημα (που είναι άσχετο με την ανάθεση), κάτι σαν τα ναρκωτικά δηλαδή...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 23 Μάιος 2013, 21:42

Πέτρος έγραψε:
το ξέρω,

Απόσπασμα από την πρόταση που είχε κατατεθεί:
"Επίσης έχει απενεργοποιηθεί η ανάθεση για ενότητες και τομείς και ισχύει μόνο για επιμέρους θέματα." και είναι από εδώ

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 23 Μάιος 2013, 21:51

Rainmaker έγραψε:Απόσπασμα από την πρόταση που είχε κατατεθεί:
"Επίσης έχει απενεργοποιηθεί η ανάθεση για ενότητες και τομείς και ισχύει μόνο για επιμέρους θέματα." και είναι από εδώ

Κάτι που σημαίνει ότι είναι τεχνικά εφικτό :)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες