Δεν είναι θέμα αν μας νοιάζει η όχι.
Ως άνθρωποι, προφανώς και μας νοιάζει πως κάποιος πεινάει.
Ως Κόμμα Πειρατών όμως, δεν νομίζω πως έχει νόημα ή μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό τώρα παρά μόνο μακροπρόθεσμα αλλάζοντας τις συνθήκες που οδηγούν κάποιους ανθρώπους στην πείνα.
ΠΕΙΝΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ FORUM
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: ΠΕΙΝΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ FORUM
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
- Επικοινωνία:
James έγραψε:Δε μας νοιάζει το συγκεκριμένο θέμα Θανάση
Ο λαϊκισμός σε άλλες πολιτικές παράταξεις.
Συγνώμη αλλά γιαυτό φωνάζω οτι δεν έχετε καταλάβει τι ειναι το κόμμα πειρατών .
Απλά επειδή ειναι ανοικτή η πόρτα μπήκατε όλοι και ο κάθε ένας το μακρύ του και το κοντό του
Από την στιγμή που συμβαίνει Δημήτρη, ΔΕΝ είναι λαϊκισμός. Λαϊκισμός θα ήταν να πούμε ότι εμείς έχουμε την λύση.
Επίσης, εμένα το θέμα με ενδιαφέρει. Θέλω να ξέρω τι συμβαίνει αφού συμβαίνει.
Δεν είμαι εδώ μόνο για τις πατέντες ή το διαδίκτυο. Είμαι γιατί πιστεύω ότι οι αξίες και οι αρχές των Πειρατών έχουν εφαρμογή σε πολλά.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
-
- Επικοινωνία:
Οκ. Δίκτυο αλληλεγγύης λες όχι. Αλλά θες να κάνεις κάτι. Τι;
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
- Επικοινωνία:
zio_donnie έγραψε:Οκ. Δίκτυο αλληλεγγύης λες όχι. Αλλά θες να κάνεις κάτι. Τι;
Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εκτός από το να φροντίζουμε να μην συμβαίνει στην γειτονιά μας βοηθώντας ατομικά. Δυστυχώς οτιδήποτε άλλο είναι κενά λόγια.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
-
- Επικοινωνία:
Vassilis Perantzakis έγραψε:zio_donnie έγραψε:Οκ. Δίκτυο αλληλεγγύης λες όχι. Αλλά θες να κάνεις κάτι. Τι;
Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εκτός από το να φροντίζουμε να μην συμβαίνει στην γειτονιά μας βοηθώντας ατομικά. Δυστυχώς οτιδήποτε άλλο είναι κενά λόγια.
Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Ας ξεκινήσεις από αυτά που βλέπεις και ξέρεις προσωπικά και μετά βλέπεις.
Γενικά είμαι καχύποπτος με τους πληθυντικούς, τις γενικότητες και τα μεγάλα λόγια. Να "κάνουμε" (ποίοι άραγε), "κάτι" (τι όμως;), "μας τα παίρνουν όλα" (ποιος παίρνει τι και από ποιον;). Τόσο οι μνημονιακοί όσο και οι αντιμνημονιακοί εκμεταλλεύονται την ατυχία του κοσμάκη για τους δικούς τους λόγους. Οι μεν για να παραδειγματίσουν και να τρομοκρατήσουν (έτσι θα γίνουμε όλοι αν δεν πάρουμε μέτρα) οι δε για να καλύψουν τα λαμόγια που κρύβονται ανάμεσά μας και φταίνε εξίσου για τα χάλια της χώρας.
Ειδικά το αντιμνημονιακό αντάρτικο φιλοξενεί μεγάλο μέρος των χαραμοφάηδων που τα φάγανε με τον Πάγκαλο. Είναι και αναθρεμμένοι σε μια κουλτούρα μόνιμης φωνής και αντάρας για την μόνιμη διατήρηση και επαύξηση των κεκτημένων τους, είναι απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη να κάνουν τα παιδιά του λαού τώρα. Αλλά είναι ένα καρκίνωμα όσο και οι ανεύθυνοι που τους κάνανε τα χατήρια και τα ρουσφέτια για τα ψηφαλάκια.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
Eιλικρινα μπορω να καταλαβω την αγωνια καθε Ελληνα για το μελλον των παιδιων του.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ο τιτλος του θεματος (ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ FORUM).Ευχαριστουμε φιλε Θαναση που μας ανοιξες τα ματια και ειδαμε τι συμβαινει και παραεξω.
Δεν νομιζεις οτι ειναι τουλαχιστον αθλιο να εκμεταλευεσε την ανθρωπινη εξαθλιωση ωστε να περασεις στο υπολοιπο σωμα μια προσωπικη γνωμη οσον αφορα τον χρονο που περνα καποιος στο φορουμ.
Συνεχιζω να πιστευω οτι τα επιχειρηματα που ακουω ειναι τουλαχιστον δημοτικου(γενικα αυτο)
Και ναι η πολιτικη εκμεταλευση ενος τετοιου θεματος ειναι λαικισμος
Εκτος αν πιστευεις οτι η ανθρωπια μετριεται με τις αναρτησεις και οχι με τις πραξεις.
Υ.Γ.Η χρεωκοπια ηταν πρωτα πνευματικη ολα τα αλλα ηταν φυσικο επακολουθο
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ο τιτλος του θεματος (ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ FORUM).Ευχαριστουμε φιλε Θαναση που μας ανοιξες τα ματια και ειδαμε τι συμβαινει και παραεξω.
Δεν νομιζεις οτι ειναι τουλαχιστον αθλιο να εκμεταλευεσε την ανθρωπινη εξαθλιωση ωστε να περασεις στο υπολοιπο σωμα μια προσωπικη γνωμη οσον αφορα τον χρονο που περνα καποιος στο φορουμ.
Συνεχιζω να πιστευω οτι τα επιχειρηματα που ακουω ειναι τουλαχιστον δημοτικου(γενικα αυτο)
Και ναι η πολιτικη εκμεταλευση ενος τετοιου θεματος ειναι λαικισμος
Εκτος αν πιστευεις οτι η ανθρωπια μετριεται με τις αναρτησεις και οχι με τις πραξεις.
Υ.Γ.Η χρεωκοπια ηταν πρωτα πνευματικη ολα τα αλλα ηταν φυσικο επακολουθο
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
Όπως φαίνεται, από τον τίτλο, θέλει πολύ δρόμο ακόμη για να καταλάβουν μερικοί...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
sirfun2 έγραψε:James έγραψε:Δε μας νοιάζει το συγκεκριμένο θέμα Θανάση
Απλά επειδή ειναι ανοικτή η πόρτα μπήκατε όλοι και ο κάθε ένας το μακρύ του και το κοντό του
αν και δεν με ενθουσίασε το αρχικό ποστ...δεν κρατιέμαι...
ωραία απάντηση!
να την βάλουμε στην κεντρική σελίδα σαν πάγια θέση!
σύντομα και στην πόρτα σας ότι περιγράφει και χωρίς ίντερνετ για να αμπελοφιλοσοφούμε....
Αν και δυσκολεύομαι να καταλάβω το πνεύμα της ανάρτησης σου,
Εγω επιμένω οτι ο λαϊκισμός δεν έχει θέση στο κόμμα πειρατών.
Κάποιοι συμφωνούν, κάποιοι όχι, τι να κάνουμε έτσι είναι .
Σχετικά με το πληθυντικό (....δε μας νοιάζει...) ´εχετε δίκιο, έπρεπε να είναι δε με νοιάζει, γιατί αυτο που αντιλαμβάνομαι εγώ, αφορά εμένα. Βέβαια μπορεί να αφορά και άλλους, αλλά ας το πουν αυτοί.
Και οτι αφορά τη κεντρική σελίδα, εσύ sirfun βλέπεις κάτι στις αρχές του κόμματος που δικαιολογεί τέτοιο λαϊκισμό?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
James έγραψε:gounara έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ 8 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ
Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ........ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ
ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ .........ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ
Τ΄"ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ
Δε μας νοιάζει το συγκεκριμένο θέμα Θανάση
Δημητρη , οσο ανοικτη ηταν η πορτα για μενα ηταν και για εσενα και νομιζω και την ιδια χρονικη στιγμη τον Φεβρουαριο στον Α.Π.
Τωρα οσο αναφορα περι λαικισμου κλπ.. -- και συγνωμη αν γινομαι κακος -- στο συνεδριο ημουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ για αυτα που υποστηριζω , οπως βεβαια και εσυ -- με τη διαφορα οτι αυτη τη φορα λιγοι παραπανω συνεδροι προτιμησαν και αυτη τη φωνη .
Ας το σεβαστουμε αυτο .
τωρα οσον αφορα το κομμα απο το 2009 το παρακολουθουσαμε αρκετοι απο το ΑΜΔΑ και συζητουσαμε για την ιδρυση του .
Καποιο μελοσ που ηταν και στο fRESH το θυμοταν .
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΩ
τελος πρεπει να πω οτι το πιο ελπιδοφορο μηνυμα στην κοινωνια ΜΟΝΟ εμεις μπορουμε να το δωσουμε αρκει να γινουμε ικανοι να το μεταδωσουμε με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ
τα κεφαλαια ηταν νευρα και η αναφορα στο φορουμ ισως ηταν ατυχης αλλα ΕΓΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
-
gounara έγραψε:Τωρα οσο αναφορα περι λαικισμου κλπ.. -- και συγνωμη αν γινομαι κακος -- στο συνεδριο ημουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ για αυτα που υποστηριζω , οπως βεβαια και εσυ -- με τη διαφορα οτι αυτη τη φορα λιγοι παραπανω συνεδροι προτιμησαν και αυτη τη φωνη .
Ας το σεβαστουμε αυτο .
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες