PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Yiannis Motsakos

Re: PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Δημοσίευσηαπό Yiannis Motsakos » 05 Δεκ 2012, 17:44

SilindeElendil έγραψε:Δες το παρακατω
https://pirateparty.gr/forum/viewtopic. ... 180#p38586

Δεν απαντιέται τίποτα από αυτά που ρώτησα!
Δεν με ενδιαφέρει τι είπες για τον Μαριότι και οποιον άλλον Μαριότι, αλλα οι συγκεκριμένες ερωτήσεις μου!
Επαναλαμβάνω:

Yiannis Motsakos έγραψε:1. Η προσωπική σου γνώμη δεν σε επηρεάζει, όταν παίρνεις μέρος στην "διαιτησίας";

2. Τι σημαίνει αυτό που λες; [23:08:05 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: ok theorise ton marioti gone,
με την ιδιότητα σου στην "διαιτησίας" να τον θεωρήσει Gone και την υπόθεση την οποια η E.Δ. μελετάει;

3. Με ποια ιδιότητα σου να θεωρηθούν οι υπόλοιποι "Gone";

[23:05:56 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: o gounaris kai o petropoulos kai o marrioti,[23:06:29 EEST] kai o stathis

4. και σε τι χρειάζεσαι την βοήθεια του ανδριανού, για να γίνουν "Gone";
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos

SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 05 Δεκ 2012, 17:46

Yiannis Motsakos έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Δες το παρακατω
viewtopic.php?f=162&t=2865&start=180#p38586

Δεν απαντιέται τίποτα από αυτά που ρώτησα!
Δεν με ενδιαφέρει τι είπες για τον Μαριότι και οποιον άλλον Μαριότι, αλλα οι συγκεκριμένες ερωτήσεις μου!
Επαναλαμβάνω:

Yiannis Motsakos έγραψε:1. Η προσωπική σου γνώμη δεν σε επηρεάζει, όταν παίρνεις μέρος στην "διαιτησίας";

2. Τι σημαίνει αυτό που λες; [23:08:05 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: ok theorise ton marioti gone,
με την ιδιότητα σου στην "διαιτησίας" να τον θεωρήσει Gone και την υπόθεση την οποια η E.Δ. μελετάει;

[23:05:56 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: o gounaris kai o petropoulos kai o marrioti,[23:06:29 EEST] kai o stathis

4:01 PM (6 minutes ago)

to me, Μιχάλης, Διοικούσα, Επιτροπή, Ομάδα
Εχω τοποθετηθει δημοσια ηδη σχετικα με το θεμα που προεκυψε με τον Μαριοττι Γιωργο.Οσο για τα υπολοιπα τα οποια αποτελουν κομματι ιδιωτικης συζητησης δεν εχω καμια εξηγηση να δωσω αφου οπως και εσυ με θεωρεις ξενο σωμα στο Πειρατικο και θελεις να φυγω ετσι και εγω θεωρω οτι δεν κανεις τουλαχιστον για την ΔΕ και πρεπει να παραιτηθεις.

ΥΓ.Εχω αναθεωρησει σε οτι εχει να κανει το μελος της ΔΕ Γουναρη Θαναση αφου οι απαντησεις του σε οτι εχει να κανει με το προσωπο του με εχουν καλυψει.
Panos Athan

Edit:Τωρα καταλαβες;
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Yiannis Motsakos

Δημοσίευσηαπό Yiannis Motsakos » 05 Δεκ 2012, 17:58

SilindeElendil έγραψε:4:01 PM (6 minutes ago)

Εχω τοποθετηθει δημοσια ηδη σχετικα με το θεμα που προεκυψε με τον Μαριοττι Γιωργο.Οσο για τα υπολοιπα τα οποια αποτελουν κομματι ιδιωτικης συζητησης δεν εχω καμια εξηγηση να δωσω αφου οπως και εσυ με θεωρεις ξενο σωμα στο Πειρατικο και θελεις να φυγω ετσι και εγω θεωρω οτι δεν κανεις τουλαχιστον για την ΔΕ και πρεπει να παραιτηθεις.

ΥΓ.Εχω αναθεωρησει σε οτι εχει να κανει το μελος της ΔΕ Γουναρη Θαναση αφου οι απαντησεις του σε οτι εχει να κανει με το προσωπο του με εχουν καλυψει.
Panos Athan

Δεν καταλαβαινόμαστε νομίζω!!
Εάν έχεις τοποθετηθεί δημοσια για τον Μαριότι, δεν έχει καμια σχέση με την ερώτηση μου!

Εάν ανακάλεσες για τον Γούναρη,...ούτε και αυτό!

Να επαναλάβω της ερωτήσεις;
Sic semper tyrannis

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 05 Δεκ 2012, 18:05

Yiannis Motsakos έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:4:01 PM (6 minutes ago)

Panos Athan

Δεν καταλαβαινόμαστε νομίζω!!
Εάν έχεις τοποθετηθεί δημοσια για τον Μαριότι, δεν έχει καμια σχέση με την ερώτηση μου!

Εάν ανακάλεσες για τον Γούναρη,...ούτε και αυτό!

Να επαναλάβω της ερωτήσεις;

Να βαλεις ολο το κειμενο χωρις edit (αν και παλι θα λειπουν κομματια της συζητησης που εγιναν απο αλλα μεσα)και να γραψεις απο κατω αυτα που θελεις να ρωτησεις

ΥΓ.Ο λογος που συνεχιζω να απανταω σε αυτο το νημα ειναι γιατι θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις και εγω δεν προτιθεμαι να σε αφησω.
Υ.Γ2.Αν εκανες το ιδιο οταν παιρνονταν αποφασεις,αναθεσεις ,ανακοινωσεις εν κρυπτω ισως να μην ειχαμε φτασει εδω.
Dura lex...Sed lex

Yiannis Motsakos

Δημοσίευσηαπό Yiannis Motsakos » 05 Δεκ 2012, 18:38

SilindeElendil έγραψε:Υ.Γ2.Αν εκανες το ιδιο οταν παιρνονταν αποφασεις,αναθεσεις ,ανακοινωσεις εν κρυπτω ισως να μην ειχαμε φτασει εδω.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνω ακόμα απαντήσεις σε αυτά που ρώτησα!

Εάν ήταν θέμα, για να δημιουργήσω εντυπώσεις, τότε δεν θα έκανα ερωτήσεις αλλα θα έγραφα ο,τι πέρναγε από το μυαλό μου!

όσο για αυτό:

Εάν ήξερα(όπως λες εσύ εν κρυπτό), θαενεργούσα ανάλογα.
Αλλα για να μην ξεχάσουμε το θέμα μας, χωρίς εντυπώσεις, απάντησε μου στης ερωτήσεις που έκανα!
Sic semper tyrannis

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 05 Δεκ 2012, 18:51

Yiannis Motsakos έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Υ.Γ2.Αν εκανες το ιδιο οταν παιρνονταν αποφασεις,αναθεσεις ,ανακοινωσεις εν κρυπτω ισως να μην ειχαμε φτασει εδω.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνω ακόμα απαντήσεις σε αυτά που ρώτησα!

Εάν ήταν θέμα, για να δημιουργήσω εντυπώσεις, τότε δεν θα έκανα ερωτήσεις αλλα θα έγραφα ο,τι πέρναγε από το μυαλό μου!

όσο για αυτό:

Αλλα για να μην ξεχάσουμε το θέμα μας, χωρίς εντυπώσεις, απάντησε μου στης ερωτήσεις που έκανα!

Κοιτα αν δεν καταλαβαινεις τι σε γραφω δεν φταιω εγω και δεν μπορω να κανω και κατι.Θεωρω οτι οι ερωτησεις που εκανες απαντηθηκαν.Εαν θελεις κατι αλλο ελευθερα να επαναδιατυπωσεις και να το ξαναρωτησεις.

ΥΓ.
αλλα θα έγραφα ο,τι πέρναγε από το μυαλό μου!
Δηλάδη δεν συμβαινει αυτο;
ΥΓ2.
Και για αυτο δεν ειμαι σιγουρος κυριε confirmed Official delegate και coordinator στο PPEU.
Dura lex...Sed lex

Yiannis Motsakos

Δημοσίευσηαπό Yiannis Motsakos » 05 Δεκ 2012, 19:02

Να το κάνω ποιο καθαρά από πριν:

1. Η προσωπική σου γνώμη δεν σε επηρεάζει, όταν παίρνεις μέρος στην "διαιτησίας";

Εάν το παίζεις χαζός και δεν καταλαβαίνεις τι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ρωτάω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να αμφισβητώ την νοημοσύνη σου!
Sic semper tyrannis

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 05 Δεκ 2012, 19:08

Yiannis Motsakos έγραψε:Να το κάνω ποιο καθαρά από πριν:

1. Η προσωπική σου γνώμη δεν σε επηρεάζει, όταν παίρνεις μέρος στην "διαιτησίας";

Α Προσπαθω να αποφασισω με γνωμονα την καλη λειτουργια του κομματος και βασει καταστατικου.

Β Εχω ηδη καταθεσει δημοσια προταση για να εκπεσει του αξιωματος του ο Μαριοττι Γιωργος.

Γ Δεν εχω γραψει κατι τετοιο ερμηνευεις τα λογια μου οπως εσυ νομιζεις.

Δ Δεν γραφω κατι τετοιο και η ερμηνευτικη κατανταει γελοια

Εάν το παίζεις χαζός και δεν καταλαβαίνεις τι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ρωτάω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να αμφισβητώ την νοημοσύνη σου!

Α Γ.ΟΚ την εκανες την δουλεια σου μπορεις να ξεκουραστεις τωρα

ΥΓ.Σε καμια περιπτωση δεν απαντησα αισθανομενος οτι απολογουμε.Επελεξα να απαντησω ωστε να μην δημιουργηθουν εντυπωσεις.Και υπαρχει και μια λαικη παροιμια που λεει εκει που μας χρωσταγανε μας πηραν και το βοδι
Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex

Yiannis Motsakos

Δημοσίευσηαπό Yiannis Motsakos » 05 Δεκ 2012, 19:13

SilindeElendil έγραψε:ΟΚ την εκανες την δουλεια σου μπορεις να ξεκουραστεις τωρα

Σαν μέλος του κόμματος, δεν κάνω καμια ασαφή ερώτηση, σε εσένα ως μέλος της επιτροπής διαιτησίας και ζητάω την απάντηση στα ερωτήματα μου.

Να τα ξανακάνω;
Εάν δεν θες να απαντήσεις, έχεις φυσικά όλο το ελεύθερο,... μην νομίζει και ο κόσμος ότι σε πιέζω η´ τρολλαρο!
Sic semper tyrannis

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 05 Δεκ 2012, 19:16

Yiannis Motsakos έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:ΟΚ την εκανες την δουλεια σου μπορεις να ξεκουραστεις τωρα

Σαν μέλος του κόμματος, δεν κάνω καμια ασαφή ερώτηση, σε εσένα ως μέλος της επιτροπής διαιτησίας και ζητάω την απάντηση στα ερωτήματα μου.

Να τα ξανακάνω;
Εάν δεν θες να απαντήσεις, έχεις φυσικά όλο το ελεύθερο,... μην νομίζει και ο κόσμος ότι σε πιέζω η´ τρολλαρο!

Δεν καταλαβες ακομα τις απαντησεις!!!!

:lol: :lol: :lol:
Dura lex...Sed lex

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 12 και 0 επισκέπτες