Μπορεί να βρεθεί μια σολομώντεια λύση για όλα τα θέματα?

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Rainmaker

Re: Μπορεί να βρεθεί μια σολομώντεια λύση για όλα τα θέματα?

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Νοέμ 2012, 14:27

Σολομώντεια λύση:
Ημερομηνία λήξεως της ανάθεσης να μπορούμε εκ το προτέρων να ορίσουμε το χρονικό διάστημα που θα έχει ισχύ η ανάθεση, θα είναι χ χρόνος οπότε άνετα επιλέγεται το λίκουιντ ως πλατφόρμα λήψης αποφάσεων και μετά με ψηφοφορία επιλέγεται το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να έχει ισχύ η ανάθεση θες μία μέρα θες 10, 20, 1 μήνα, 1 χρόνο, αλλά αντί να λύσουμε αυτό το θέμα (το πως να το δημιουργήσουμε) καθόμαστε και ασχολούμαστε αν θα έχουμε λίκουιντ (με ανάθεση) ή κάτι άλλο (που δεν έχει προταθεί ακόμα).
αν δεν μπορούν να το κάνουν οι ''δικοί μας'' ή οι γερμανοί ή δεν ξέρω ποιος ας πληρώσουμε κάποιον να το κάνει (οσο για τα χρήματα ας δούμε ποιος και πως θα το κάνει και μετά το συζητάμε το θέμα των χρημάτων).

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 24 Νοέμ 2012, 15:31

Σαν προγραμματιστής βλέπω ένα λουπάρισμα σχετικά με το θέμα Liquid feedback, τι θα έκανα αν ήμουν ο ΙΤ ? θα έφτιαχνα έναν αμυντικό μηχανισμό, ενάντια στη λούπα.
Τι δηλαδή να κάνουμε? αφού δε μπορούμε να το αποφασίσουμε με ψηφοφορία, λόγω 50%+1 ,(απαραίτητη)
Προχωράμε με συμφωνία κυριών ότι δε χρησιμοποιούμε την ανάθεση και ξεπερνάμε το σκόπελο αυτο.
Κατά τη γνώμη οτιδήποτε άλλο από αυτή τη στιγμή και μετά δε μπορεί να θεωρηθεί υλοποιήσιμο.
Αντιθέτως μετά την 31/1/13 αλλάζουν τα αριθμητικά δεδομένα των ενήμερων και η απαραίτητη συμμετοχή.

Πειρατές οτιδήποτε άλλο εκτός αυτού θα είναι προσπάθεια να εμποδίου των εργασιών και λειτουργιών.-
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 24 Νοέμ 2012, 15:33

Δημήτρη, λίγο υπομονή. Έστω και με το forum, θα πάρουμε απόφαση για το liquid. Όπως έχουν δείξει οι ανεπίσημες δημοσκοπήσεις (και εδώ και στο liquid), η πλειοψηφία δεν έχει πρόβλημα με την ανάθεση (τουλάχιστον αυτών που συμμετέχουν).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Νοέμ 2012, 15:36

James έγραψε:Προχωράμε με συμφωνία κυριών ότι δε χρησιμοποιούμε την ανάθεση και ξεπερνάμε το σκόπελο αυτο.

δεν χρειάζεται συμφωνία κυριών απλά όποιος αναθέτει την ψήφο του θα διαγράφετε από το κόμμα τι λέτε θα γίνει ξανά ανάθεση μετά?

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 24 Νοέμ 2012, 15:37

Οποιαδήποτε ψηφοφορία χρειάζεται 50% + 1
Δηλαδή να ψηφίσουν 150 περίπου άτομα, το λιγότερο.
Γιαυτό τη λούπα μιλάω.....
jamesppgr@riseup.net

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Νοέμ 2012, 15:39

James έγραψε:Οποιαδήποτε ψηφοφορία χρειάζεται 50% + 1

δεν προκειται περι λουπας απλά πρόκειται για πλειοψηφικό σύστημα πως το βρίσκεις λογικό στα 300 μέλη να αποφασίζουν 30?
έτσι έγινε στο συνέδριο και φτάσαμε εδώ που είμαστε τώρα.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Νοέμ 2012, 15:43

και με το σύστημα της πληρωμής της συνδρομής μέχρι 31 ιανουαρίου θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κατεβαίνουν κρίσιμες ψηφοφορίες μέσα στον φεβρουαριο μόνο και μόνο για να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα τα μέλη (λόγω της μη ανανέωσης της συνδρομής) και να μπορεί να ελεχθεί ποιο εύκολα μια απόφαση από μια ομάδα!

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 24 Νοέμ 2012, 15:44

James έγραψε:Σαν προγραμματιστής βλέπω ένα λουπάρισμα σχετικά με το θέμα Liquid feedback, τι θα έκανα αν ήμουν ο ΙΤ ? θα έφτιαχνα έναν αμυντικό μηχανισμό, ενάντια στη λούπα.
Τι δηλαδή να κάνουμε? αφού δε μπορούμε να το αποφασίσουμε με ψηφοφορία, λόγω 50%+1 ,(απαραίτητη)
Προχωράμε με συμφωνία κυριών ότι δε χρησιμοποιούμε την ανάθεση και ξεπερνάμε το σκόπελο αυτο.
Κατά τη γνώμη οτιδήποτε άλλο από αυτή τη στιγμή και μετά δε μπορεί να θεωρηθεί υλοποιήσιμο.
Αντιθέτως μετά την 31/1/13 αλλάζουν τα αριθμητικά δεδομένα των ενήμερων και η απαραίτητη συμμετοχή.

Πειρατές οτιδήποτε άλλο εκτός αυτού θα είναι προσπάθεια να εμποδίου των εργασιών και λειτουργιών.-

Και ποιος σου είπε βρε james πως υπάρχει διάθεση για "λύση";
Αντίθετα, υπάρχει διάθεση για άλλα πράγματα. Αν τα παραθέσω, θα κληθώ σε απολογίες!! Δεν έχω πρόβλημα με την διαδικασία,
έχω πρόβλημα με το ότι, αντιπαρατιθέμενος με "μουτσούνες" έχω αρχισει να βαριέμαι!!!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 24 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 24 Νοέμ 2012, 15:45

@rainmaker Οπως και σε άλλο νήμα σου γράφω να μείνεις στην ουσία
jamesppgr@riseup.net

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 24 Νοέμ 2012, 16:04

Rainmaker έγραψε:
James έγραψε:Οποιαδήποτε ψηφοφορία χρειάζεται 50% + 1

δεν προκειται περι λουπας απλά πρόκειται για πλειοψηφικό σύστημα πως το βρίσκεις λογικό στα 300 μέλη να αποφασίζουν 30?
έτσι έγινε στο συνέδριο και φτάσαμε εδώ που είμαστε τώρα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 70 άτομα. Τόσα ήθελαν. Αυτοί ήταν το pool για την ψηφοφορία. Όπως δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να συμμετέχει, έτσι και αυτός δεν μπορεί να έχει απαίτηση να ζητάνε την γνώμη του μετά...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες