προταση για αποπληρομη χρεους.
-
laskaris_vasilis
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: προταση για αποπληρομη χρεους.
Οι Ελ και Νεφελίμ (ή ρυπαρά γένη όπως ονομάζονται)είναι δύο πανάρχαιες φυλές, οι οποίες συγκρούστηκαν πριν από πολλά πολλά χρόνια και οι ηττημένοι (Νεφελίμ) κλείστηκαν κάτω από την επιφάνεια της Γης, στην κοίλη γη όπως εικάζεται. Κατά καιρούς τα "ρυπαρά γένη" έχουν προσπαθήσει να δραπετεύσουν. Σε μία τέτοια περίσταση, ο Μέγας Αλέξανδρος (με ρίζες από τους ΕΛ), κλήθηκε από τον Θεό να σφραγίσει τις πύλες που οδηγούν εκεί. Παρ' όλα αυτά, τα ρυπαρά γένη, έχουν παρεισφρύσει στη σημερινή κοινωνία με την λευκή αδελφότητα, η οποία έχει συγγράψει για αυτό το σκοπό τα πρωτόκολλα της Σιών τα οποία θα φέρουν την νέα τάξη πραγμάτων.
Δεν είναι τυχαίο δε που τα ίδια πρωτόκολλα αναφέρονται και από τους Μάγιας!!! (αλλά τα κρατούν μυστικά οι εκεταλλευτές μας οι "Φράγκοι")
Αυτά λοιπόν τα μυστικά πρωτόκολλα, ανέλαβαν πεφωτισμένοι άνθρωποι να τα αναδείξουν. Και επειδή κατάγονται από την γεννιά των ΕΛ, όλο και κάτι θα δώσουν στο "Ξανθό γένος"!!!!!!!
Δεν είναι τυχαίο δε που τα ίδια πρωτόκολλα αναφέρονται και από τους Μάγιας!!! (αλλά τα κρατούν μυστικά οι εκεταλλευτές μας οι "Φράγκοι")
Αυτά λοιπόν τα μυστικά πρωτόκολλα, ανέλαβαν πεφωτισμένοι άνθρωποι να τα αναδείξουν. Και επειδή κατάγονται από την γεννιά των ΕΛ, όλο και κάτι θα δώσουν στο "Ξανθό γένος"!!!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Vassilis Perantzakis
- Επικοινωνία:
Είδες; Πιο πιστευτό είναι...laskaris_vasilis έγραψε:Οι Ελ και Νεφελίμ (ή ρυπαρά γένη όπως ονομάζονται)είναι δύο πανάρχαιες φυλές, οι οποίες συγκρούστηκαν πριν από πολλά πολλά χρόνια και οι ηττημένοι (Νεφελίμ) κλείστηκαν κάτω από την επιφάνεια της Γης, στην κοίλη γη όπως εικάζεται. Κατά καιρούς τα "ρυπαρά γένη" έχουν προσπαθήσει να δραπετεύσουν. Σε μία τέτοια περίσταση, ο Μέγας Αλέξανδρος (με ρίζες από τους ΕΛ), κλήθηκε από τον Θεό να σφραγίσει τις πύλες που οδηγούν εκεί. Παρ' όλα αυτά, τα ρυπαρά γένη, έχουν παρεισφρύσει στη σημερινή κοινωνία με την λευκή αδελφότητα, η οποία έχει συγγράψει για αυτό το σκοπό τα πρωτόκολλα της Σιών τα οποία θα φέρουν την νέα τάξη πραγμάτων.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
laskaris_vasilis έγραψε:Οι Ελ και Νεφελίμ (ή ρυπαρά γένη όπως ονομάζονται)είναι δύο πανάρχαιες φυλές, οι οποίες συγκρούστηκαν πριν από πολλά πολλά χρόνια και οι ηττημένοι (Νεφελίμ) κλείστηκαν κάτω από την επιφάνεια της Γης, στην κοίλη γη όπως εικάζεται. Κατά καιρούς τα "ρυπαρά γένη" έχουν προσπαθήσει να δραπετεύσουν. Σε μία τέτοια περίσταση, ο Μέγας Αλέξανδρος (με ρίζες από τους ΕΛ), κλήθηκε από τον Θεό να σφραγίσει τις πύλες που οδηγούν εκεί. Παρ' όλα αυτά, τα ρυπαρά γένη, έχουν παρεισφρύσει στη σημερινή κοινωνία με την λευκή αδελφότητα, η οποία έχει συγγράψει για αυτό το σκοπό τα πρωτόκολλα της Σιών τα οποία θα φέρουν την νέα τάξη πραγμάτων.
εγω πάντα τους πίστευα
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
adrian
εγω παντως με 600δις θα αγοραζα 10-20 νησια και θα ιδρυα Ελλαδα v2.0
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
εγώ έτσι και είχα όχι 600 δις αλλά και μερικά εκατομμύρια, θα γλεντούσα την ζωή μου όπως γουστάρω και θα είχαν να γλεντάνε μέχρι και τα τρισέγγονα και άμα ήταν θα αγόραζα 1 - 2 νησάκια τουλάχιστον.pappasadrian έγραψε:εγω παντως με 600δις θα αγοραζα 10-20 νησια και θα ιδρυα Ελλαδα v2.0
-
laskaris_vasilis
Off the record:kailor έγραψε:εγώ έτσι και είχα όχι 600 δις αλλά και μερικά εκατομμύρια, θα γλεντούσα την ζωή μου όπως γουστάρω και θα είχαν να γλεντάνε μέχρι και τα τρισέγγονα και άμα ήταν θα αγόραζα 1 - 2 νησάκια τουλάχιστον.pappasadrian έγραψε:εγω παντως με 600δις θα αγοραζα 10-20 νησια και θα ιδρυα Ελλαδα v2.0
Γι` αυτό δεν πρόκειται να σε ψηφίσω!!!!!
Διότι είσαι γλεντζές, ρέμπελος και αδιαφορείς για τα θέματα του κόμματος!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
chprokop
pappasadrian έγραψε:εγω παντως με 600δις θα αγοραζα 10-20 νησια και θα ιδρυα Ελλαδα v2.0
Παει η επενδυση... Αν ειχες τοσα νησιά με το σημερινο καθεστώς, θα γελουσαν με την παρτη σου σε ολα τα Υπουργεία!
-
Rainmaker
οι ευρωπαιοι με 600 δις αγοράζουν όλοι την ελλάδα εσύ μονο 10-20 νησιά κότσο θα σε πιάσουνpappasadrian έγραψε:εγω παντως με 600δις θα αγοραζα 10-20 νησια και θα ιδρυα Ελλαδα v2.0
-
laskaris_vasilis
Ξαναπές το !!Rainmaker έγραψε:οι ευρωπαιοι με 600 δις αγοράζουν όλοι την ελλάδα εσύ μονο 10-20 νησιά κότσο θα σε πιάσουνpappasadrian έγραψε:εγω παντως με 600δις θα αγοραζα 10-20 νησια και θα ιδρυα Ελλαδα v2.0