Ανώνυμοι εθελοντές

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
ergoil
Επικοινωνία:

Re: Ανώνυμοι εθελοντές

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Ιουν 2012, 15:24

agelos έγραψε:ergoil γιατι επιμενεις ναι είσαι "φάντασμα" αλήθεια. συνηθως οι άνθρωποι που κρύβονται κάτι φοβούνται. τι είναι αυτο? να μην στιγματιστείς? να μη σε κυνηγάμε με τίποτα ξιφη? :P

τι φοβάσε?

υ.γ. εκτός κι αν έχεις σκοπό να βλάψεις οπότε και γι αυτο και ίσως δικαιολογημένα θες να παραμήνεις ανώνυμος. (για να σκεφτω και λιγο αναποδα)

μια σύντομη απάντηση.

είσαστε λιγοστοί, και δεν σας εμπιστεύομαι.
αν γίνετε καμπόσοι, θα εμφανιστώ.
πιστεύω πολύ στην παροιμία που λέει: "μικρό χωριό, κακό χωριό"
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Ιουν 2012, 15:27

Και για να αποδείξω στον καλικάντζαρο την λειτουργικότητα του "κανόνα των τριών", εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω, από την Κέρκυρα, πέρα από τον Κώστα τον Μ. κανέναν (ονομαστικά).
Φυσικά και δεν συνωμοτούμε αλλά είναι μία απόδειξη πως ο "κανόνας" αυτός λειτουργεί ικανοποιητικά.
(Δεν ξέχασα τον υποψήφιο στην Κέρκυρα, γνωρίζω για τον άνθρωπο αλλά........... Η "συνωμοτικότητα" δεν επιτρέπει περαιτέρω ενημέρωση!!!!!!!) :D :D :D :D :D
Μην γίνουμε και περίγελος (ή "-ως" λεβέντη μου;) του "Robin the Hood" της ανωνυμίας!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Ιουν 2012, 15:30

Επειδή είσαι "τσαπατσούλης", η παροιμία είναι: "Κακό χωριό τα λίγα σπίτια"!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Ιουν 2012, 15:37

laskaris_vasilis έγραψε:Επειδή είσαι άσχετος: Έχεις ακουστά, στις απαιτήσεις της συνωμοτικότητας, τον "κανόνα των τριών";
Κανείς, ποτέ, δεν υπήρξε ανώνυμος. Δημιούργησαν μηχανισμούς για να προστατευτούν αλλά, για να είναι αποτελεσματικοί, διασπώνταν σε μικρές ομάδες
όπου ο κάθε ένας γνώριζε το πολύ άλλους δύο.

Επί της ουσίας, στο προηγούμενο σχόλιό μου, ποια η θέση σου;
..... Άλλα λόγια ν` αγαπιώμαστε.
Μούγκα!!!!

Επι της ουσίας δεν έχω βρει αυτούς τους δύο να εμπιστεύομαι ακόμα.
στην πράξη περιμένω να μεγαλώσετε αρκετά και να έρθει κάποιος γνωστός μου και να μου πει:
"ξέρεις τους πειρατές; θες να βοηθήσεις;"
και εγώ θα του πω
"ιδέα δεν έχω ποιοί είναι, αλλά καλή φάση, γιατί να μην συμμετέχω;"

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 23 Ιουν 2012, 16:01

ergoil έγραψε:
agelos έγραψε:ergoil γιατι επιμενεις ναι είσαι "φάντασμα" αλήθεια. συνηθως οι άνθρωποι που κρύβονται κάτι φοβούνται. τι είναι αυτο? να μην στιγματιστείς? να μη σε κυνηγάμε με τίποτα ξιφη? :P

τι φοβάσε?

υ.γ. εκτός κι αν έχεις σκοπό να βλάψεις οπότε και γι αυτο και ίσως δικαιολογημένα θες να παραμήνεις ανώνυμος. (για να σκεφτω και λιγο αναποδα)

μια σύντομη απάντηση.

είσαστε λιγοστοί, και δεν σας εμπιστεύομαι.
αν γίνετε καμπόσοι, θα εμφανιστώ.

σκέφτεσαι όπως όλοι. όμως οι πειρατες λειτουργουν διαφορετικα. προφανώς δεν το καταλαβαίνεις. οι πειρατες είναι αρχές και ιδέες. ΔΕΝ είναι πρόσωπα.
αν ακόμη να το καταλάβεις, τότε (αποψή μου) δεν έχεις την πειρατική ιδέα στο dna σου. τι κάνεις εδω ????

και μια συμβουλη. οι έλληνες και η ελλάδα έμεινε πισω. και ξέρεις γιατι? γιατι ενώ όταν ξεκινήσαμε σαν έθνος ψάχναμε και ανακαλύπταμε πρωτοι, φτάσαμε στο σημείο να ξεκινάμε να "ανακαλύπτουμε" κάτι όταν όλοι οι άλλοι το έχουν ανακαλυψει ήδη και έχουν παει και 2 σκαλοπάτια παρακάτω. ανοίκεις σε αυτην την κατηγορία.

α κι εγω δεν εμπιστευομαι κανέναν. το μόνο που εμιστευομαι είναι: http://www.pirateparty.gr/katastatiko-pirate-party-greece/

που αν ειχες μπει στον κόπο ν το διαβάσεις αναλυτικα θα καταλάβεις ότι σου δίνει ΕΣΕΝΑ το δικαίωμα να διαμορφωσεις πολιτικη, και να κυνηγησεις τα στοιχεια που μπορει να εισχωρησουν και να προσπαθησουννα σουτην χαλασουν (την πολιτικη που θες να διαμορφωσεις).
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Ιουν 2012, 16:18

Άγγελε,,, Περνάει την ώρα του.
Προσπαθεί να κάνει επίδειξη (των ανύπαρκτων) γνώσεών του και παράλληλα να ικανοποιήσει (τα επίσης ανύπαρκτα)
πολιτικά;;;; του ιδεώδη....
Εγώ, προσωπικά (όποτε δεν μου γίνεται βαρετός) θα του τα "χώνω".
Το πρόβλημα είναι δικό του........
......Επειδή "υπάρχει" μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει και να "ανανεώνει" το ενδιαφέρον.
Αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Παρ` εκτός και αν του αρέσουν οι "εκ του ασφαλούς" αντιπαραθέσεις!!!!!
Είναι το κάθε worm ικανό;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Ιουν 2012, 16:25

agelos έγραψε:

α κι εγω δεν εμπιστευομαι κανέναν. το μόνο που εμιστευομαι είναι: http://www.pirateparty.gr/katastatiko-pirate-party-greece/

.

Α ξέχασα το κυριότερο.
Αυτό το αψήφιστο έκτρωμα του ιερατείου που ονομάζεται καταστατικό είναι που δεν εμπιστεύομαι πάνω από όλα, και δεν γίνομαι μέλος.

Αν δεν προκύψει καταστατικό αντι-ιερατικό, με ελεύθερη ψηφοφορία, όπως εδώ, δεν πρόκειται ποτέ να με δείτε σαν μέλος.

Αλλά και μέλος να γίνω, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορεί κανείς να συσχετίσει το πραγματικό μου όνομα, με το ψευδόνυμό μου στο ιντερνετ.
Στην δε πραγματική ζωή, τις πειρατικές δράσεις μου ως πρόσωπο θα τις γνωρίζουν λίγα άτομα, και όχι όλοι οι πειρατές.
Τελευταία επεξεργασία από 3 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 23 Ιουν 2012, 16:28

ergoil έγραψε:
agelos έγραψε:

.

Α ξέχασα το κυριότερο.
Αυτό το αψήφιστο έκτρωμα του ιερατείου που ονομάζεται καταστατικό είναι που δεν εμπιστεύομαι πάνω από όλα, και δεν γίνομαι μέλος.

Αν δεν προκύψει καταστατικό αντι-ιερατικό, με ελεύθερη ψηφοφορία, όπως εδώ, δεν πρόκειται ποτέ να με δείτε σαν μέλος.

τότε δεν έχεις θέση εδώ και ποτέ δε θα έχεις. γιατι για να είσαι κάπου πρωτα δεχεσαι κάποια πράγματα. αν όχι δεν είσαι. τι χαλάς την ώρα σου? δεν έχεις τίποτα καλύερο να κάνεις?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Ιουν 2012, 16:32

agelos έγραψε:
ergoil έγραψε:
agelos έγραψε:

.

Α ξέχασα το κυριότερο.

τότε δεν έχεις θέση εδώ και ποτέ δε θα έχεις. γιατι για να είσαι κάπου πρωτα δεχεσαι κάποια πράγματα. αν όχι δεν είσαι. τι χαλάς την ώρα σου? δεν έχεις τίποτα καλύερο να κάνεις?

Όχι έχω θέση, γιατί το καταστατικό σας είναι μια παγίδα που προσπαθεί να παγιδεύσει αθώους και να τους κάνει να νομίσουν ότι υπάρχει δημοκρατία στο κόμμα σας.

Δεν θα πάψω λοιπόν να είμαι εδώ και να το υπενθυμίζω στα υποψήφια μέλη, μέχρι να αλλάξετε.
Ή αλλλιώς, βγάλτε την λέξη άμεση δημοκρατία να μην κοροιδεύετε τον κόσμο, και θα σας αφήσω ήσυχους.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Ιουν 2012, 16:34

Όχι έχω θέση, γιατί το καταστατικό σας είναι μια παγίδα που προσπαθεί να παγιδεύσει αθώους και να τους κάνει να νομίσουν ότι υπάρχει δημοκρατία στο κόμμα σας.

"Καλή/ε" μου, έχεις λουφάξει ή μου φαίνεται;
Δεν σε βλέπω και πολύ "uber alles" (δεν βοηθούν οι γραμματοσειρές) τώρα τελευταία!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από 2 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες