Ιδέες Προτάσεις της τελευταίας στιγμής

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Re: Ιδέες Προτάσεις της τελευταίας στιγμής

Δημοσίευση από Tzouvekas Theodoros »

LouisaT έγραψε:Παιδιά, ο άνθρωπος έχει δίκιο στο θέμα των υποψηφίων βουλευτών. Δεν πρόκειται καν ο δυνητικός ψηφοφόρος να σκεφτεί πως για να τους βρει θα πρέπει να ψάξει το φόρουμ. Πρέπει να υπάρχει στην κεντρική σελίδα τουλάχιστον ένα λινκ που να στέλνει στο νήμα των υποψηφίων βουλευτών στο φόρουμ!
αυτο ειχαμε πει να γινει μολις ο αρειος παγος εβγαζε τα ολικα. πιστευω οτι μαλον δεν βρεθηκε ο χρονος λογω του τρεξιματος που επεσε. το ειχα προτεινει και ειχα στιλει βιογραφικο ( που θελει κοψιμο) και φωτο για να ειναι πιο οργανωμενο ας πουμε
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

@chiossif:
Το ποιοι είμαστε, το γράφουμε στο κούτελο (προμετωπίδα) του κόμματος. Με το που μπαίνεις στο site μας "σκοντάφτεις" στο "Ποιοι είμαστε". Τι άλλο να κάνουμε;
Αν κάνεις τον κόπο να το κοιτάξεις θα βρεις και το καταστατικό μας και απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα/απορίες.
Παρ` όλα αυτά το αίτημά σου για ύπαρξη στην αρχική σελίδα μας με κατάλογο ή έστω Link των υποψηφίων μας είναι λογικό και το επεξεργαζόμαστε.....
Τώρα τι θα κάνουμε αν, αν, αν, αν........ Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να απαντώ σε υποθετικά ερωτήματα του τύπου: "Τι θα ήταν η γιαγιά μου αν είχε ρουλεμάν" :D :D :D
Όταν τα φορέσει σίγουρα θα της βρω ένα όνoμα τύπου "Rollergranny" ή οτιδήποτε άλλο!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
chiossif
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chiossif »

laskaris_vasilis έγραψε:@chiossif:
Το ποιοι είμαστε, το γράφουμε στο κούτελο (προμετωπίδα) του κόμματος. Με το που μπαίνεις στο site μας "σκοντάφτεις" στο "Ποιοι είμαστε". Τι άλλο να κάνουμε;
Αυτό ακριβώς προτείνω σε αυτή την συζήτηση με την 1η δημοσίευσή μου:
laskaris_vasilis έγραψε: Αν κάνεις τον κόπο να το κοιτάξεις θα βρεις και το καταστατικό μας και απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα/απορίες.
Θεωρείτε (εσείς) ότι ο κάθε δυνητικός ψηφοφόρος πρέπει να διαβάσει όλο το καταστατικό σας; Πιστεύετε (εσείς) ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι διαβάζουν τα καταστατικά των κομμάτων που ψηφίζουν;
laskaris_vasilis έγραψε: Παρ` όλα αυτά το αίτημά σου για ύπαρξη στην αρχική σελίδα μας με κατάλογο ή έστω Link των υποψηφίων μας είναι λογικό και το επεξεργαζόμαστε.....
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Θα διευκολύνει πολλούς στην επιλογή τους.
laskaris_vasilis έγραψε: Τώρα τι θα κάνουμε αν, αν, αν, αν........ Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να απαντώ σε υποθετικά ερωτήματα του τύπου: "Τι θα ήταν η γιαγιά μου αν είχε ρουλεμάν" :D :D :D
Όταν τα φορέσει σίγουρα θα της βρω ένα όνoμα τύπου "Rollergranny" ή οτιδήποτε άλλο!!!!
Λυπάμαι για το ύφος της απάντησης αλλά προφανώς δεν αφορά την δική μου δημοσίευση: έχει μόνο ένα ΑΝ (σχετικά με την ύπαρξη Β' σποτ προώθησης).

Ευχαριστώ,
Ch Iossif
υγ Από τον ίδιο καλλιτέχνη στον οποίο αναφέρθηκες θα αντιγράψω/παραφράσω ότι:
«Είμαι η αδικημένη
γενιά του εξήντα
δίχως κατοχή και πείνα
χωρίς ρετσίνα» ;-)
Εσύ;
Χάκερ είναι αυτός που εύστροφα επιλέγει ως ψυχαγωγία την εξερεύνηση των ορίων του δυνατού.
Πειρατής είναι αυτός που επιδιώκει την κατάκτηση της ελευθερίας ως ανεκτίμητου θησαυρού. Είναι πάντα έτοιμος για κάθε μάχη με μόνο στόχο την νίκη._
laskaris_vasilis

έχει μόνο ένα ΑΝ
Το "τι ποσό θα προσφέρουν οι βουλευτές του κόμματος ΑΝ βγουν" και το "ΑΝ θα συνεργαστείτε, όταν και ΑΝ βγείτε" είναι ένα "αν";
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis

«Είμαι η αδικημένη
γενιά του εξήντα
δίχως κατοχή και πείνα
χωρίς ρετσίνα» ;-)
Εσύ;
Πίστεψέ με, δεν θέλεις να ξέρεις!!
laskaris_vasilis

laskaris_vasilis έγραψε:@chiossif:

Αυτό ακριβώς προτείνω σε αυτή την συζήτηση με την 1η δημοσίευσή μου:
Αυτό προτείνεις;;;;;;;
Αντιθέτως, μας μέμφεσαι που δεν το έχουμε σε εμφανές σημείο.
Η κωλοτούμπα δεν κάνει καλό στη μέση!!!
pav

Δημοσίευση από pav »

Πολλοί από εμάς ξέρουμε τις απαντήσεις και γιαυτό τις θεωρούμε πολλές φορές αυτονόητες.

Θεωρώ τις απορίες/προτάσεις/λάθος εντυπώσεις του φίλου λογικές. Δεν λέω να γίνουμε σαν άλλους που παρουσιάζουν πρώτη μούρη αυτά που θέλει να ακούσει ο μέσος πολίτης, ούτε είναι δυνατόν να προβλέψουμε κάθε απορία, θα μπορούσαμε όμως (χρόνου επιτρέποντος) να έχουμε μια σελίδα με συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις. Ναι, καλό θα ήταν οι πολίτες να ψάχνουν και να ενημερώνονται περισσότερο αλλά ποιος θα κάτσει να διαβάσει καταστατικό;!
anestis

Δημοσίευση από anestis »

>Το όνομα του κόμματος
Καταλαβαίνω τι λες, δημιουργεί σύγχυση ίσως στους 60+
οι άλλοι, οι νεαρότεροι το ξέρουν, και είναι κάτι που ο επισκέπτης εύκολα θα λύσει με λίγη περιήγηση.
Προσωπικά δεν θα μ'άρεσε στην πρώτη σελίδα το "ουδεμία σχέση με τον Τζακ Σπάροου"

>Βιογραφικά γνωριμίας των υποψηφίων
Οποιος ήθελε έβαλε βιογραφικό εδώ http://www.pirateparty.gr/forum/viewforum.php?f=110, όποιος δεν ήθελε δεν έβαλε.
Δεν προλαβαίναμε για κάτι άλλο, και περιμένουμε ψήφο σε ιδέες όχι σε πρόσωπα.

>Μικρό κόμμα == Χαμένη ψήφος
Εχει βάση η άποψη, προλαβαίνουμε να κάνουμε ένα spot να σκεφτούμε τι να λέμε όμως
Πάμε να γράψουμε ένα pad
http://piratepad.eu/xamenh-pshfos

>Μετεκλογικές (ή άλλες) Συνεργασίες
Έχουν αναφερθεί και στο καταστατικό και σε συνεντεύξεις.
ΑΝ, ΑΝ λέω ξανά ΑΝ (γιατί προσωπικά αμφιβάλλω)
θέλουν τους Πειρατές βουλευτές, Ζητάμε ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση-διαπραγμάτευση (livestreaming)
και να δεσμευθούν δημόσια ποιες αρχές μας θα γίνουν νόμοι
ώστε να πείσουν τα 2/3 των μελών να ψηφίσουν ΝΑΙ.
Τόσο απλό και διάφανο.

>Αρχηγός = Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής
ΟΧΙ, η 7μελή Δ.Ε. κάνει τα τυπικά (ή τα εκτάκτου ανάγκης).
Επιλέξαμε για πολλούς λόγους να λειτουργούμε συλλογικά, με εθελοντές και πάρα-πάρα-πολύ χαμηλή ιεραρχία.
Βασικά όποιος μπορεί, κάνει αυτό που μπορεί, στα πλαίσια των αρχών μας.
Ο Γιάννης που υπέγραψε στον Α.Π. δεν είναι καν υποψήφιος Βουλευτής και αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ "ΜΑΓΚΙΑ" ΜΑΣ!
Στη συνέντευξη στην ΕΡΤ π.χ. θα δεις 3 στελέχη μας, όχι έναν αρχηγό.

>Αμοιβή βουλετών
Υπάρχει τοποθέτηση σχετικά με αυτήν; Θα υπάρχει υποχρεωτική συνεισφορά στα οικονομικά του κόμματος;
ΝΑΙ, θα υπάρξει

Ευχαριστούμε κι εμείς.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
agelos

Δημοσίευση από agelos »

laskaris_vasilis έγραψε:
δεν είναι δυνατόν να υπάρχει η απαίτηση κάποιος επισκέπτης και άρα δυνητικός ψηφοφόρος να «ψαξει λιγο καλυτερα το φορουμ».
Δεν απαιτούμε εμείς ο δυνητικός ψηφοφόρος να "ψάξει λίγο καλύτερα" πριν ψηφίσει.
Το απαιτεί η Άμεσα Δημοκρατία και η λογική
βασιλη αν και συμφωνω μαζι σου θα σου πω οτι αν θελουμε ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ να μαθευτουμε για να καταφερουμε να αλλαξουμε αυτη τη χαζη νοοτροπια του ελληνα τοτε καλο ειναι στην αρχη να βασιστουμε και να δυλεψουμε στο να βρουμε τροπους να μπουμε σε μυαλα με την παλια νοοτροπια.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
SpecialK

Δημοσίευση από SpecialK »

Πάντως θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να γράψουν οι υποψήφιοι ένα βιντεάκι ακόμα και με webcam που να λέει:

Καλησπέρα, είμαι ο τάδε,
είμαι υποψήφιος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας στον νομό Χ.
Έγινα μέλος στο ΠΕΙΡ γιατί πιστεύω στα α) β) γ) (ονομαστικά).

Ο ρόλος μου είναι να μεταφέρω τις προτάσεις των μελών και των πολιτών.

Ευχαριστώ.
Peace and a bottle of rum :mrgreen:

Έστω τελευταία στιγμή!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”