άμα διαβάσεις την επιστολή που γράφτηκε θα δείς ότι δεσμευόμαστε προς όλες τις ΜΚΟ, φορείς και πολίτες ότι θα κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο γίνεται για το περιβάλλον με την βοήθεια και την συμμετοχή όλων...
Απ' το να διαφωνείς μόνο κάτσε και πρότεινε κάτι... να το συζητήσουμε, κλπ...
WWF Ελλάς: ανοιχτή επιστολή στα πολιτικά κόμματα
Re: WWF Ελλάς: ανοιχτή επιστολή στα πολιτικά κόμματα
laskaris_vasilis έγραψε:Προσωπικά θα διαφωνούσα να αποτελούν όλες οι περιβαλλοντολογικές οργανώσεις μπούσουλα
Βρε Kotsos πέρα από το να διαφωνείς, καμιά δουλειά ξέρεις να κάνεις, ώστε να βοηθήσεις ουσιαστικά;
Θέλω να πιστεύω πως, δεν είμαστε φιλοσοφική λέσχη, όπου κουβεντιάζουμε, κουβεντιάζουμε, αναλύουμε, αναλύουμε, διαφωνούμε, διαφωνούμε..........
Είμαστε κόμμα και ο κόσμος περιμένει προτάσεις/θέσεις άμεσα και όχι ατέρμονες "κοκορομαχίες"
Πειρατικά πάντα!![]()
Νομίζω ότι μέχρι να τελειώσουν οι Εκλογές έχει απαγορευθεί να ασχολούμαστε με την δημιουργία προτάσεων.
Σεβόμενος τον αγώνα των παιδιών δεν έχω καμία διάθεση να ξεκινήσω την διαδικασία δημιουργίας περιβαλοντολογικών θέσεων. Έχω κάνει σε προηγούμενες τοποθετήσεις όμως σαφείς τις θέσεις μου.
Ως προς τις δεσμεύσεις που ζηταέι η WWF πέρα από την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ( η οποία από τότε που εντάξαμε ΑΠΕ τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο δίκτυο έχει διπλασιαστεί) και η είναι η μόνη οικολογικά λύση, όλα τα άλλα που προτείνει είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον και αποτελούν φωτογραφικές λύσεις υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων.
Δεν μπορεί να ξεσηκώνονται οι Οικολογικές Οργανώσεις Αιγαίου κατά των ανεμογεννητριών και εμείς να δεχόμαστε μόνο την γνώμη της γερμανοκρατούμενης WWF και του Περιστέρη να επιδοτήσουμε τις ανεμογεννήτριες.
Για τα λύμματα ποιο λύση διαχείρησης προτείνουν που πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί τους, την καύση που διπλασιάζει τα ποσοστά των διοξινών στο πόσιμο νερό;;;
Ή την κομποστοποιήση που είναι η αιτία που τα Ελληνικά κρεμμύδια θεωρούνται επικίνδυνα λόγω εξασθενούς χρωμίου και όχι οι βιομηχανίες στον Ασωπό.
Εγώ πρότεινα στην τοποθέτηση μου ή να μην ασχοληθούμε καθόλου με τα Γερμανάκια της WWF και του ΗΛΑΚΤΩΡα και του Περιστέρη ή να τους απαντήσουμε απλά ότι σεβόμαστε το περιβάλλον και προτιθέμεθα να δεχθούμε προτάσεις ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για να διαμορφώσουν τα μέλη της επιτροπής την οικολογική πολιτική.
Το κείμενο που διάβασα στο pad απλά επαναλαμβάνει αυτά που ζητάει η WWF και τίποτα άλλο. Στην τελική η WWF είχε το υπουργείο περιβάλλοντος με την Μπιριμπίλη τρία χρόνια τώρα τι ακριβώς έκανε από τον υπουργικό θώκο για το περιβάλλον τα τρία αυτά χρόνια και τώρα απειλεί τους υπόλοιπους;;;;;;; ΄
Μόνο τον νόμο ΑΠΕ πρότεινε για ψήφιση και τίποτα άλλο.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: WWF Ελλάς: ανοιχτή επιστολή στα πολιτικά κόμματα
Kotsos έγραψε:Νομίζω ότι μέχρι να τελειώσουν οι Εκλογές έχει απαγορευθεί να ασχολούμαστε με την δημιουργία προτάσεων.
Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να απαγορέψει κάτι σε αυτό το κόμμα. Απλά δεν θα έχεις συμμετοχή στην διαμόρφωση αυτό το διάστημα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες