Τι να ψηφίσουμε ρε παιδιά, για το αν θα πάμε να "πουληθούμε" μέσω μοδάτων εκπομπών. Αν είναι δυνατόν. Ας βρούμε δέκα γκόμενες να βγάλουν τα βυζιά τους καλύτερα, θα γίνουμε γνωστοί σε όλα τα μπακούρια και τους λιγούρηδες μονοκόματα.
Φίλε prodromos. Το "φτασμένος" καλά το έβαλες σε εισαγωγικά, όσο για την ισοπέδωση, συγχώρεσε με αλλά εγώ δεν βλέπω κάποιο έργο ούτε στον Λαζόπουλο ούτε στους αρβύλα.
Και στο κάτω κάτω της γραφής αν είναι για την δημοσιότητα να μας βαφτίσουν τα αγαπημένα του κωμικού star system της ελληνικής ΤουΒου, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, δεν την πέταξα την τηλεόραση από το σπίτι μου πριν από 7 χρόνια τσάμπα.
προβολη κομματος σε media
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: προβολη κομματος σε media
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
συμφωνω απολυτα και με τα 2. και για τα παιδια που λενε οχι στην διαφιμηση τοτε τι θα κανυμε? θα ειμαστε ενα φαντασμα του συστηματος? εγω προτειμω πρωταγωνιστης κι αν αυτο συνεπαγεται με χρηση του υπαρχοντως συστηματος για να γινει η αρχη τοτε συμφωνω. εξαλου μπαινουμε σε ενα συστημα που μπορει μεν να θελουμε να το αλλαξουμε αλλα στην αρχη θα παμε με τα νερα του αλλιως μια ζωη θα μεινουμε στη σκια. και η ελλαδα θελει νεες ιδεες σημερα οχι σε 12 χρονια
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
Ρε συ agelos, δεν είπε όχι κανείς στην διαφήμιση, αλλά υπάρχει και ένα μέτρο. Για να πιάσουμε την κυρά Κατίνα δηλαδή πρέπει να χάσουμε όσους έχουν μυαλό και σκέφτονται; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το διαφήμιση για την διαφήμιση. Να βγάλουμε και απορρυπαντικό σε συνεργασία με την Carefour, "Ο Πειρατής που τα κάνει αόρατα".
Στο θέμα Λαζόπουλου-Αρβύλα αναφέρθηκα και είμαι κάθετα αντίθετος στην ισοπέδωση και των δύο. Καλοί όσο κάνουν σάτιρα, για πολιτική προβολή δεν κάνουν εκτός κι αν θέλετε να μας συνδέσουν με την κωμωδία τηλεοπτικού τύπου.
Στο θέμα Λαζόπουλου-Αρβύλα αναφέρθηκα και είμαι κάθετα αντίθετος στην ισοπέδωση και των δύο. Καλοί όσο κάνουν σάτιρα, για πολιτική προβολή δεν κάνουν εκτός κι αν θέλετε να μας συνδέσουν με την κωμωδία τηλεοπτικού τύπου.
baskin έγραψε:Ρε συ agelos, δεν είπε όχι κανείς στην διαφήμιση, αλλά υπάρχει και ένα μέτρο. Για να πιάσουμε την κυρά Κατίνα δηλαδή πρέπει να χάσουμε όσους έχουν μυαλό και σκέφτονται; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το διαφήμιση για την διαφήμιση. Να βγάλουμε και απορρυπαντικό σε συνεργασία με την Carefour, "Ο Πειρατής που τα κάνει αόρατα".
αν καποιος εχει μυαλο οπως λες δεν θα φυγει επειδη θα προωθηθει ΕΜΜΕΣΑ το κομμα. αν φυγει δεν μας χρειαζεται. ομως μην ξενχας οτι οι κατινες ειναι αυτες που βγαζουν κυβερνησεις.
και μιας και η διαφιμηση ειναι ΕΜΜΕΣΗ τοτε θα συμφωνησω. το συστημα ειναι αυτο ειτε μας αρεσει ειτε οχι. αν θελουμε προβολη θα παμε με το συστημα οπως ειπα μεχρι να το αλλαξουμε. αλλιως δεν θα μαθευτουμε αμμεσα. και η ελλαδα θα το ξαναπω θελει ΕΜΜΕΣΕΣ κινησεις.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
baskin έγραψε:Ρε συ agelos, δεν είπε όχι κανείς στην διαφήμιση, αλλά υπάρχει και ένα μέτρο. Για να πιάσουμε την κυρά Κατίνα δηλαδή πρέπει να χάσουμε όσους έχουν μυαλό και σκέφτονται; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το διαφήμιση για την διαφήμιση.
Και για σκέψου να πάμε εκεί και να βγει ο Λαζόπουλος με τάπα στο μάτι και παπαγάλο στον ώμο και να λέει τα δικά του

Γνωστοί θα γίνουμε ή ρόμπα?
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)
-
Έχουμε κωλοπιλάλα δηλαδή ο πελάτης ψηφοφόρος να έρθει σε εμάς; Δεν κατάλαβα αυτήν την κάβλα για τον κάθε χαλβά που ψηφίζει με κριτήριο τον Λαζόπουλο. Θέλουμε επί πτωμάτων να πάρουμε ψήφους; Ας σοβαρευτούμε λίγο.
Συγνώμη για το ύφος, αλλά χάνω τρίχες από τα λίγες που μου έχουν απομείνει. Πάμε να περάσουμε μία άλλη κουλτούρα και ένα άλλο ύφος και θα κάνουμε μια από τα ίδια για την καρέκλα. Χίλιες φορές όπως είπα να βγούμε τσίτσιδοι στο Σύνταγμα.
Συγνώμη για το ύφος, αλλά χάνω τρίχες από τα λίγες που μου έχουν απομείνει. Πάμε να περάσουμε μία άλλη κουλτούρα και ένα άλλο ύφος και θα κάνουμε μια από τα ίδια για την καρέκλα. Χίλιες φορές όπως είπα να βγούμε τσίτσιδοι στο Σύνταγμα.
-
Z53 έγραψε:Και για σκέψου να πάμε εκεί και να βγει ο Λαζόπουλος με τάπα στο μάτι και παπαγάλο στον ώμο και να λέει τα δικά του![]()
Γνωστοί θα γίνουμε ή ρόμπα?
Θέλει και ρώτημα; Θα σκάσουνε στα γέλια και θα μας συνδέσουν με κωμικοτραγικούς τύπους. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
Εγώ θέλω να κατεβούμε στις εκλογές αλλά διαφωνώ στο να επιδιώξουμε να βγούμε σ' αυτές τις εκπομπές. Είμαι της άποψης να βγούμε στη βουλή αλλά με τον δικό μας ''τρόπο'' (αρχές) και όχι με αυτούς τους τρόπους που εχει επιβάλει το σύστημα. για μένα ''λίπασμα'' είναι η οργάνωση του κόμματος και η ετοιμότητά του στις καταστάσεις που θα συναντήσουμε όταν θα μπούμε στη βουλή (όχι σον και καλά αύριο αλλά όχι οτι με χαλάει). γιατί μην ξεχνάτε ότι σε περίπτωση που έχουμε εκπρώσωπο στη βουλή (ακραίο μεν) προκύπτουν ένα κάρο ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων και ακόμα δεν έχουμε κάνει το πρώτο μας συνέδριο που θα μπορούσαν να απαντηθούν αρκετά απο τα ερωτήματα (πχ. σε ένα νομοσχέδιο τι θα ψήφιζε ο βουλευτής - εκπρόσωπος μας) εν ολίγις είμαστε ανέτοιμοι για μια τέτοια κατάσταση αλλά όλοι ελπίζουμε οτι θα τα καταφέρουμε.
-
δεν καταλαβαινω γιατι ειμαστε τοσο αρνητικοι!!κ επισης απο που βγηκε το συμπερασμα οτι το λαζοπουλο κ το ραδιο αρβυλα τα βλεπει μονο η κυρα κατινα????
φιλε baskin ουτε εγω εχω τηλεοραση στο σπιτι εδω κ ενα χρονο κ τυπικα την εχω κοψει μια πενταετια τωρα,αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω τη δυναμη που εχει.η τηλεοραση εκπεμπει απευθειας σε 3-4 εκατομμυρια εγκεφαλους τη στιγμη.γιατι αυτο το οπλο να μην το εκμεταλλευτουμε αν μπορουμε???ειμαστε σε εποχες "πολεμου" που το βασικο μεσο επικοινωνιας ειναι η προπαγανδα!!ολοι γυρω μας ασκουνε προπαγανδα εμεις δεν μπορουμε να τους αντιμετωπισουμε με σφεντονες!!!!
εχετε δαιμονοποιησει μεσα σας την τηλεοραση κ αγιοποιησει το ιντερνετ.τιποτα δεν ειναι αγιο!!!μονο σωστος χειρισμος υπαρχει!!!εγω δεν ειπα να γινουμε μαϊντανος της TV,εγω ειπα να τη "χρησιμοποιησουμε" με συνεση κ μετρο.κ ειπα πως δεν χρειαζεται καν να εμφανιστουμε.αρκει ενα βιντεακι να στειλουμε κ το φυλλαδιο που γραφει συνοπτικα κ καθαρα τι ειναι οι πειρατες.
οσο για το αν μας γελιοποιησει πρεπει να ξερουμε οτι καθε τι που κανουμε (κ κυριως προεκλογικη περιοδο) εμπεριεχει καποιο ρισκο!!αλλες κινησεις θα εχουν επιτυχια κ αλλες οχι.ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε!!!οι συνεντευξεις που δινουμε αντιμετωπιζονται ολες με τις καλυτερες προθεσεις???εκει δεν μπορει να μας γελιοποιησουν???
ας σκεφτουμε λοιπον ολοι ψυχραιμα κ ας βγαλουμε μια ψηφοφορια να δουμε τι θελουμε.αν δεν θελουμε να εκτεθουμε ας συνεχισουμε ετσι,αν απο την αλλη θελουμε ας κινηθουμε αμεσα.εγω θα σεβαστω κ θα υποστηριξω οτι αποφαση βγει!!!!
φιλε baskin ουτε εγω εχω τηλεοραση στο σπιτι εδω κ ενα χρονο κ τυπικα την εχω κοψει μια πενταετια τωρα,αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω τη δυναμη που εχει.η τηλεοραση εκπεμπει απευθειας σε 3-4 εκατομμυρια εγκεφαλους τη στιγμη.γιατι αυτο το οπλο να μην το εκμεταλλευτουμε αν μπορουμε???ειμαστε σε εποχες "πολεμου" που το βασικο μεσο επικοινωνιας ειναι η προπαγανδα!!ολοι γυρω μας ασκουνε προπαγανδα εμεις δεν μπορουμε να τους αντιμετωπισουμε με σφεντονες!!!!
εχετε δαιμονοποιησει μεσα σας την τηλεοραση κ αγιοποιησει το ιντερνετ.τιποτα δεν ειναι αγιο!!!μονο σωστος χειρισμος υπαρχει!!!εγω δεν ειπα να γινουμε μαϊντανος της TV,εγω ειπα να τη "χρησιμοποιησουμε" με συνεση κ μετρο.κ ειπα πως δεν χρειαζεται καν να εμφανιστουμε.αρκει ενα βιντεακι να στειλουμε κ το φυλλαδιο που γραφει συνοπτικα κ καθαρα τι ειναι οι πειρατες.
οσο για το αν μας γελιοποιησει πρεπει να ξερουμε οτι καθε τι που κανουμε (κ κυριως προεκλογικη περιοδο) εμπεριεχει καποιο ρισκο!!αλλες κινησεις θα εχουν επιτυχια κ αλλες οχι.ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε!!!οι συνεντευξεις που δινουμε αντιμετωπιζονται ολες με τις καλυτερες προθεσεις???εκει δεν μπορει να μας γελιοποιησουν???
ας σκεφτουμε λοιπον ολοι ψυχραιμα κ ας βγαλουμε μια ψηφοφορια να δουμε τι θελουμε.αν δεν θελουμε να εκτεθουμε ας συνεχισουμε ετσι,αν απο την αλλη θελουμε ας κινηθουμε αμεσα.εγω θα σεβαστω κ θα υποστηριξω οτι αποφαση βγει!!!!
-
Αν και δήλωσα αντίθετος, θέλω να επεκτείνω τη συζήτηση:
Ισως έχουμε άνθρωπο που μπορεί να προσεγγίσει Ρ.Α. Θα το ξέρουμε σύντομα.
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποιον στην παραγωγή του Λαζόπουλου ή κάποιον ΜΕΣΑ στον ALPHA?
Για να γίνει μια διερεύνηση, πριν την τελική απόφαση που ανήκει στην πλειοψηφία.
Ισως έχουμε άνθρωπο που μπορεί να προσεγγίσει Ρ.Α. Θα το ξέρουμε σύντομα.
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποιον στην παραγωγή του Λαζόπουλου ή κάποιον ΜΕΣΑ στον ALPHA?
Για να γίνει μια διερεύνηση, πριν την τελική απόφαση που ανήκει στην πλειοψηφία.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες