baskin έγραψε:anestis έγραψε:Ωστε Σφύριζα, ε? Κι εγώ που σε είχα για αναρχοκομμούνι!
Δεν ξέρω εγώ. ΒΕΝ ΙΜΕ ΕΣΚΠΕΡΤ. Έτσι λέει η ειδικός κυρία προέδρου.
Καλά... και εγώ ξέρω ότι δεν σφυρίζεις. Δεν είσαι μαλάκας...
baskin έγραψε:anestis έγραψε:Ωστε Σφύριζα, ε? Κι εγώ που σε είχα για αναρχοκομμούνι!
Δεν ξέρω εγώ. ΒΕΝ ΙΜΕ ΕΣΚΠΕΡΤ. Έτσι λέει η ειδικός κυρία προέδρου.
Εκλογές ..... χωρίς επιλογές....
40 σχεδόν κόμματα και όλα μοιάζουν ασύμβατα με κάθε κοινωνική αρετή και κυρίως σε απόσταση από κάθε έννοια δημοκρατίας!!!
Αχ Ελλαδίτσα!!!
Vassilis Perantzakis έγραψε:...Για κάθε 100 υπάρχουν άλλοι 1000 που θα μας ψηφίσουν γιατί τους αρέσει το ψηφοδέλτιο. (νταξ το τελευταίο το είπα για πλάκα).
anestis έγραψε:Μην αμφιβάλλεις ότι καποιοι θα μπούνε στο παραβάν, θα αρχίσουν να πετάνε ψηφοδέλτια και θα διαλέξουν στο τέλος κάποιο από τα 2-3 μικρά που τους έμειναν...
anestis έγραψε:Μην αμφιβάλλεις ότι καποιοι θα μπούνε στο παραβάν, θα αρχίσουν να πετάνε ψηφοδέλτια και θα διαλέξουν στο τέλος κάποιο από τα 2-3 μικρά που τους έμειναν...
mankasp έγραψε:anestis έγραψε:Μην αμφιβάλλεις ότι καποιοι θα μπούνε στο παραβάν, θα αρχίσουν να πετάνε ψηφοδέλτια και θα διαλέξουν στο τέλος κάποιο από τα 2-3 μικρά που τους έμειναν...
Αυτό πρέπει να γίνει σποτάκι.
baskin έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:[Δεν πάω πουθενά, πουθενά.. εδώ θα μείνω. Αν ο σκοπός σου είναι να διώχνεις μέλη, να μας το πεις. Εγώ σε αγαπώ και σε θέλω εδώ δίπλα μου για να ακούω βρισούλες...
Μέλη διώχνει ο μέγας συνδικαλιστής, ο μαιτρ της χειραψίας, ο ακτιβιστής του αυγού. Αν δεν το βλέπεις, μάλλον είσαι στην ίδια παλαιοκομματική κλίκα. Εγώ είμαι εγκάθετος του ΣφΥΡΙΖΑ και αγωνίζομαι να μην χαθεί η Αθήνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας προέδρου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 14 και 0 επισκέπτες