με βαση αυτο το αρθρο απο το βημα η νεα κυβερνηση θα προβει σε νεες αλλαγες στο συνταγμα περι θητειας και βουκευτων? γνωριζετε κατι?
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/5-400.html
αλλαγες στο συνταγμα μετα εκλογες?
αλλαγες στο συνταγμα μετα εκλογες?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: αλλαγες στο συνταγμα μετα εκλογες?
Για να γίνουν αλλαγές στο Σύνταγμα, πρέπει η τωρινή βουλή να αποφασίσει ότι η επόμενη θα είναι αναθεωρητική. Δεν έχω δει τέτοια απόφαση. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο blog γράφει μία ακόμη από τις π@@@ιες που γράφει συνέχεια.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
μακαρι να ειναι φιλε. γιατι αν εχουν αποφασισει κατι τετοιο η εχουν σκοπο να το κανουν στο επομενο διμηνο η την τελευταια στιγμη για να μην αντιδρασουμε τοτε μαλλον θα εχουμε προβληαμ .μηως θα πρεπει να το ελεγχουμε αυτο με καποιον τρόπο?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
baskin έγραψε:Για να γίνουν αλλαγές στο Σύνταγμα, πρέπει η τωρινή βουλή να αποφασίσει ότι η επόμενη θα είναι αναθεωρητική. Δεν έχω δει τέτοια απόφαση. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο blog γράφει μία ακόμη από τις π@@@ιες που γράφει συνέχεια.
Εκτός από τον τίτλο και τα κόκκινα γράμματα είναι copy/paste άρθρο από Το Βήμα της Κυριακής (11/03/2012). Ο κανονικός τίτλος είναι: Εισήγηση του ΚΠΕΕ για την αναθεώρηση - Είκοσι προτάσεις για αλλαγές στο Σύνταγμα.
https://twitter.com/e_kastrinakis
βασικα ειναι ερωτηση που εθεσα ωστε αν γνωριζει καποιος τις διαδικασιες να με διαφωτισει
-
Τα περισσότερα από αυτά που σκέφτονται
είναι στη λάθος κατεύθυνση για τους πολίτες
και στη "χρήσιμη" κατεύθυνση για το σύστημα.
είναι στη λάθος κατεύθυνση για τους πολίτες
και στη "χρήσιμη" κατεύθυνση για το σύστημα.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Πάσχα με προεκλογικά λάβαρα
Η συγκυβέρνηση τρομάζει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Εκλογές με ...συνοπτικές προεκλογικές διαδικασίες στις 29 Απριλίου. Αυτή είναι η τελική απόφαση των δύο μεγάλων κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου
Η συγκυβέρνηση τρομάζει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Εκλογές με ...συνοπτικές προεκλογικές διαδικασίες στις 29 Απριλίου. Αυτή είναι η τελική απόφαση των δύο μεγάλων κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 14 και 0 επισκέπτες