Μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
novafut

Μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία.

Δημοσίευσηαπό novafut » 31 Δεκ 2014, 20:19

Να συστηθω πρώτα,δεν ειμαι μέλος των πειρατών κ να πω την αλήθεια γνωριζα ελαχιστα μεχρι πριν λιγες μέρες.Ειμαι παραδοσιακος(γραφικός για καποιους πασοκονδσυριζαίους φίλους) ψηφοφορος μικρων κομματων όπως οικολογοι πρ,ενωση κεντρωων κλπ.Η ιδέα(ελπιζω να μην μείνει εκει) του ΔΙ για ενα μεγάλο κομματι πλεον του κόσμου ήταν σωτήρια καθώς η ψηφος μας δεν θα ήταν χαμένη στο πλήθος των λοιπών κομμάτων αλλα θα εχει δυναμική.Τις τελευταίες 10μέρες που έμαθα για τον ΔΙ έκανα τη προσωπικη μου προσπάθεια προώθησης της συμμαχίας κ με την ευκαιρία των συνευρέσεων των γιορτών βρήκα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανταπόκριση.Ο λόγος είναι απλός, ο μέσος σκεπτόμενος άνθρωπος ψάχνει την εναλλακτική πρόταση και δεν την έχει καθώς κ μέσα σε αυτη τη συνεργασία όλοι έβρισκαν πολιτικούς,κόμματα,απόψεις με τις οποίες συμφωνούν απόλυτα. Με στεναχωρησε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η πορεία που πηρε τελικά η υπόθεση του ΔΙ.Θεωρω οτι έχει τις δυνατότητες να ταράξει τα νερά,αρκεί να προβληθεί στα μμε(για αυτό ισως έχει ανάγκη τα ‘’μεγάλα ονόματα’’ τύπου χατζημαρκάκη-τζήμερο).Η δουλεια προφανώς χάλασε οταν έγινε η πρόταση στον χατζημαρκάκη απο το πασοκ,άρα λοιπόν μου έδωσε άλλο ένα λόγο να θέλω το πασοκ στο 2,99999%.Μακάρι να μπορέσετε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας κ η συμμαχία να κατέβει στις εκλογές.Μεγάλο μπράβο απο έμενα στους πειρατές για τη πρωτοβουλία οποιο κ να είναι το αποτέλεσμα.Καλή χρονια να εχουμε φίλοι μου!

Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία.

Δημοσίευσηαπό Petros » 01 Ιαν 2015, 11:05

Καλημέρα φίλε μου και καλή Χρονιά σου εύχομαι!

novafut έγραψε:(για αυτό ισως έχει ανάγκη τα ‘’μεγάλα ονόματα’’ τύπου χατζημαρκάκη-τζήμερο)

Αποδείχθηκε ότι δεν τα έχει. Με αυτούς και τους όμοιούς τους, η συμμαχία πήρε την κάτω βόλτα και αποδείχθηκε ότι ΚΑΙ μετά την αποχώρηση των μαϊντανών είναι εφικτή η λειτουργία της.

novafut έγραψε:Η δουλεια προφανώς χάλασε οταν έγινε η πρόταση στον χατζημαρκάκη απο το πασοκ

Η δουλειά χάλασε επειδή αποδείχθηκε ότι ο Τζήμερος κι ο Χατζημαρκάκης(και πιθανόν κι άλλοι) ΔΕΝ πίστεψαν ΠΟΤΕ στην ιδέα της συμμαχίας.
Απέκρυψαν τον βασικό σκοπό της από τα επίσημα κείμενα, άλλαξαν την βασική της κατεύθυνση, την φόρτωσαν αρχές (που προσωπικά, όπως και άλλοι από εδώ μέσα ΔΕΝ θέλαμε) και δημιούργησαν προβλήματα τοποθετώντας παντού εμπόδια.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία.

Δημοσίευσηαπό chprokop » 01 Ιαν 2015, 12:35

Θα συμφωνησω με το φιλο μας. Αν μπορεσουμε να επικοινωνησουμε το μηνυμα στον κοσμο, θα εχει επιτυχια (σιγουρα πανω απο 1,5%).

Οι εκλογες ειναι η χρυση ευκαιρια να περασουμε την ιδεα στον πολυ κοσμο
οτι όσα νεα κομματα και να δημιουργηθουν, το πραγματικα νεο κομμα θα ειναι αυτο
που
1. θα ενωσει διαφορετικες πολιτικες δυναμεις
2. θα αντιστοιχησει την βουληση των ψηφοφορων με τις επιλογες των εκλεγμενων από αυτους.

Για να γινει το τελευταιο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ λήψη των μεγαλων αποφασεων από την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, δλδ χρηση ψηφιακης τεχνολογιας, φιλικης προς το χρηστη.

Αλλιως, θα βλεπει ριζες, ποταμια, λασποτοπια και ... μεγαλες απογοητευσεις!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες