Χαμενο στην γραφειοκρατια

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Χαμενο στην γραφειοκρατια

Δημοσίευσηαπό Petros » 20 Δεκ 2013, 11:13

Κομπειλάδας έγραψε:Όχι "η μαζική κατάργηση Θέσεων" ΔΕΝ πέρασε. Αυτό που έγινε είναι η απόφαση για αναδιάρθωση/επανεξέταση/συμπλήρωση των θέσεων μια-μια. Από αυτήν την διαδικασία ίσως να φύγουν κάποιες, ίσως να μπουν κάποιες καινούριες και σίγουρα θα "βελτιωθούν" οι υπάρχουσες.

https://liquid.pirateparty.gr/lf/issue/show/110.html
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 20 Δεκ 2013, 11:16

Είναι δουλειά της Δ.Ε. πλέον και με τη βούλα

β. υλοποιεί τις αποφάσεις του Σώματος των Μελών και να οργανώνει και να συντονίζει τις δράσεις του κόμματος,
https://twitter.com/e_kastrinakis

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Δεκ 2013, 00:12

Κομπειλάδας έγραψε:
Το θέμα με "τις Θέσεις 2 ή 3 ή 4 ταχυτήτων" είναι στο μυαλό μερικών.... Η απλή λογική λέει ότι όταν είσαι εισηγητής μιας πρωτοβουλίας για μια θέση, πρόταση και ότι άλλο, δίνεις την απαραίτητη προσοχή για να παρακολουθείς την εξέλιξή της (διαβούλευση, συζήτηση κτλ.) ή τέλος πάντων αν κωλύεσαι φροντίζεις να βάλεις και κανέναν έξτρα εισηγητή για να την παρακολουθεί και αυτός και αν περάσει, αφιερώνεις λίγο χρόνο για να μπει στην κατάλληλη θέση.... Το "fire and forget" καταλήγει πάντα στο "forget"!!!

Και επειδή ο SilindeElendil μας τα "κουνάει" και μας το παίζει "ριγμένος", ας μας πει πρώτα το τι έκανε για να "προσέξει" την πρόταση που εισηγήθηκε και μετά να κατηγορεί (συγκεκριμένα εμένα, λες και είμαι επιφορτισμένος να παρακολουθώ και να "ενημερώνω" κάθε τι που βγαίνει από LQfb, αυτεπάγγελτα :shock: ) για θέσεις "2 ή 3 ή ταχυτήτων"....

Eιχα ρωτησει ποιος ειναι υπευθυνος τοτε(πριν 10 μηνες)και εισουν εσυ.Σε ειπα να το σηκωσεις(οχι μονο μια φορα) και ειπες καλα.Αν το ξεχασες πασο αλλα επρεπε να ηταν εκει απο τοτε.Δεν θα σε κυνηγαω κιολας(τον οποιονδηποτε οχι μονο εσενα).Το ειχα σηκωσει στο wiki εγω.Αν ειχα προσβαση θα το εβαζα και στην κεντρικη.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 21 Δεκ 2013, 11:22

Το να το είπα και μετά να το ξέχασα είναι ένα θέμα.
Το να με κατηγορείς ότι το έκανα εσκεμμένα (ευνοώντας κάποια πρόσωπα) είναι ένα τελείως άλλο θέμα.
Συμμαζέψου και βοήθα πριν αρχίσεις να κατηγορείς ασύστολα (αυτή η τακτική μπορεί να έπιασε σε κάποιον άλλον σε μένα όμως δεν περνάει).

Όπως σου έγραψα και στο FB τις μαμακίες σου περί επιλεκτικής αντιμετώπισης στις επιστρέφω όπως είναι. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει συνεργάζομαι και προσπαθώ μαζί με τους άλλους για να λειτουργήσουμε ως κόμμα, εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
(όπως και στο FB: over and out.)
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες