Η παραίτηση μου από μέλος του Πειρ. (by kailor)

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Η παραίτηση μου από μέλος του Πειρ. (by kailor)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 01 Μάιος 2013, 23:19

Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου.(Jim Morrison)
Κάνε αυτό που θέλεις, μην ακούς την κριτική από ανθρώπους που δεν κοιτάνε τον καθρέπτη. Καλή συνέχεια.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Petros » 01 Μάιος 2013, 23:49

Κι επειδή είμαι (σχετικά) υπομονετικός άνθρωπος και δεν βιάζομαι να χαρακτηρίσω κάτι ως βλακείες, έχω να σχολιάσω κάποια από αυτά που ο κάιλορ είπε...
Και θα ήθελα να μου τα απαντήσει ένα προς ένα, γιατί απάντηση τόσο καιρό ποτέ δεν είχα πάρει...

kailor έγραψε:μου κάνατε την τιμή 2 φορές να με ψηφίσετε για Συντονιστή της Επιτροπής Περιβάλλοντος

Δεν το αρνήθηκε κανείς! Βέβαια ελλείψει άλλου...
kailor έγραψε:Το θέμα έκλεισε... δεν υπήρξε άλλος ενδιαφερόμενος.
και μετά από ομόφωνη εκλογή, παραμένω για το επόμενο εξάμηνο, στην θέση του Συντονιστή της Επ. Περιβάλλοντος.

Ο ίδιος το είπες! ή μήπως όχι; :|

kailor έγραψε:το κόμμα μετατράπηκε σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ξεκίνησε, δηλαδή μια φιλοσοφική λέσχη που το μόνο που νοιάζει τα εναπομείνοντα ενεργά μέλη είναι οι υπολογιστές και τίποτα άλλο.

Ενώ όταν ξεκίνησε ο σκοπός του ήταν; :?

kailor έγραψε:γνωστούς φωτεινούς παντογνώστες που τα ξέρουν όλα (εδώ ούτε ο Αινστάιν και άλλες προσωπικότητες δεν τα ξέραν όλα).

ονόματα;
kailor έγραψε:μέλη φαντάσματα που ψηφίζουν μέσω αναθέσεων.

ονόματα;
kailor έγραψε:Κλίκες, δηλαδή 6 - 7 μέλη έχουν μαζέψει αναθέσεις από όλα τα υπόλοιμα μέλη φίλους τους που δεν μπαίνουν ποτέ μέσα, με αποτέλεσμα να γυρίζουν τις ψηφοφορίες όπως γουστάρουν αυτά τα 6 - 7 μέλη.

ονόματα;
kailor έγραψε:Επιτροπή Διαιτησίας που παίζουν τους εισαγγελείς και από πριν έχουν βγάλει απόφαση για πράγματα που γίνονται εντός του κόμματος χωρίς να ακούνε τι θα πούνε τα μέλη που εμπλέκονται. Και βεβαίως αντικειμενικότητα μηδέν.

Το σκέφτηκες αυτό πριν το γράψεις;
Μέλη που έχουν βγάλει αποφάσεις για κάθε πιθανό σενάριο;;;
Σοβαρά τώρα τα πιστεύεις αυτά; :roll:
kailor έγραψε:Με μέλη που θέλουν να περάσουν την δική τους αντζέντα.

Η οποία περιλαμβάνει;
Καρεκλοθηρία;
kailor έγραψε:Με μέλη που είναι πιο παλαιοκομματικά απ'ότι είναι τα ήδη υπάρχουσα μεγάλα κόμματα.

1) υπάρχοντα
2) Και ποια η τακτική τους; να κάνουν κολοτούμπες;
Να χρησιμοποιούν το κόμμα ως ασπίδα;
Να κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη των μελών;
κάτι άλλο που δεν φαντάζομαι μήπως;
kailor έγραψε:Με μέλη που καταφέραν και γύρισαν το κόμμα στις 3 βασικές "Σουηδικές" αρχές, το οποίο από την αρχή ποτέ δεν ήταν μόνο οι 3 αρχές.

Τα οποία είναι;
kailor έγραψε:Με μέλη που παίρνουν την εξουσία από το πουθενά και κάνουν ότι γουστάρουν κεντρικά μέσα στο κόμμα χωρίς να μπορεί να τους εμποδίσει κανείς.

Τα οποία είναι;
kailor έγραψε:Με μέλη να διατάζουν τους άλλους και οι ίδιοι να μην κάνουν τίποτα.

Άσχετο, αλλά θυμήθηκα όταν είχα προσφερθεί να αναλάβω να ασχολούμαι με το youtube που μου είχες πει επί λέξει:

Από τότε έφτιαξα τις άδειες και τίποτα άλλο...
"σκούπα" δεν έβαλα, γιατί το πιο πιθανό μετά να τα άκουγα κι από πάνω...
Ας μείνει το κόμμα με το βίντεο που μαλώνει ο χούλιγκαν με τον νεοναζί... Επίπεδο!

Είναι εύκολο να λέμε πράγματα στον αέρα, αλλά ας πούμε και κάποια πράγματα με το όνομά τους.
Μην μου πεις για λόμπι που δουλεύουν υπογείως, γιατί απέδειξες ο ίδιος πόσο "υπέργεια" δούλεψες όσο ήσουν στην ΔΕ

Δεν έχω κάτι μαζί σου, κι (ελπίζω) να το έχεις καταλάβει κι εσύ.
Αυτό που δεν μπορώ είναι η δημιουργία εντυπώσεων για κάτι που δεν υφίσταται!
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 02 Μάιος 2013, 21:13

Ακόμα; :?
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 02 Μάιος 2013, 21:27

@Πέτρος
Μάλλον θα χρειαστεί να του στείλεις e-mail...
(μην είναι και πολύ αισιόδοξος ότι θα σου δώσει απάντηση... απλά δεν μπορεί και δεν θα θέλει να σου δώσει απαντήσεις) :evil:
здравствуйте

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 02 Μάιος 2013, 21:28

Πέτρος έγραψε:Ακόμα; :?

Μην περιμένεις απάντηση... αυτά τα ερωτήματα έχουν τεθεί μήνες τώρα, αλλά κάποιοι άνθρωποι απλά προτιμούν να ζουν στον δικό τους κόσμο, ακόμα και αν η πραγματικότητα έρχεται σε σύγκρουση μαζί τους σε διαστημικές ενεργειακές κλίμακες που προκαλούν σύντηξη του ατόμου :mrgreen:

Ακόμα χειρότερα, το γεγονός ότι πάντα αρνούνται να απαντήσουν, μόνο για να ανακυκλώσουν τις ίδιες παπαριές αργότερα, τους αποκαλύπτει σαν τους αηδιαστικούς ψεύτες που είναι. Είμαι βέβαιος ότι ο Kailor έχει κάθε επίγνωση ότι είναι ο μεγαλύτερος καρά ψεύτης που έχει περάσει το ΠΕΙΡ· και αυτό είναι πολιτική δήλωση!

Άλλα δε βαριέσαι. Οι ίδιοι λένε ότι οι πράξεις θα τους κρίνουν. Ε λοιπόν αυτές τους έχουν κρίνει ήδη προ πολλού, και έχουν μείνει μόνο για να συμφωνούν μεταξύ τους στην φούσκα τους. Καλή συνέχεια μακρυά από την πραγματικότητα.
Verba volant, scripta manent

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 02 Μάιος 2013, 22:01

Πέτρος έγραψε:Ακόμα; :?

Εδώ δεν απαντάει(-ουσε) σε ερωτήματα η ΔΕ ένα πρώην μέλος θα απαντησει ! Πολύ αισιόδοξο το βλέπω :mrgreen:

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 03 Μάιος 2013, 00:53

@Πέτρο
Επειδή ΔΕΝ πρόκειται να πάρεις απάντηση στα ερωτήματά σου θα σου δώσω εγώ απαντήσεις, παραθέτοντας μερικά "προφητικά" post μου ως απαντήσεις προς τον Kailor (σε ανύποπτο χρόνο):

07 Μαρ 2013, 11:13
Re: Συνάντηση Πειρατών Μαγνησίας.
Κομπειλάδας έγραψε:Αφού λοιπόν "τα μιλήσατε, τα αποφασίσατε" και όλοι οι άλλοι να πιουν ξύδι....
Τι το ξεκλείδωσες;
Για να μας το ξαναπείς;
Αφού δεν καταλαβαίνεις ότι ουσιαστικά "πήρατε" μια απόφαση που ΔΕΝ δέχεται καμία συζήτηση και ΔΕΝ λαμβάνει υπόψη το καταστατικό, το ΣτΜ και το κόμμα (για να μην πω κάτι χειρότερο σχετικά με το που τα γράφετε όλα και όλους... σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά σου).

Πάρε ένα δωράκι λοιπόν και καλή επανάσταση, φίλε Kailor:
(προτεινόμενος τίτλος: Αυτόνομοι ΒιοΠειρατές Magnesias)
pirate_flag_se_prasino_portokalaki._small.jpg

20 Μαρ 2013, 22:59
Να ξεκινήσουμε πάλι ?
Κομπειλάδας έγραψε:[troll to Kailor mode on]
4 βιοπειρατές magnesias
20 τα ενεργά μέλη στο forum και γενικά στο κόμμα
Άρα, οι βιοπειρατές magnesias είναι το 20% του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας :shock:

Σωστοί δεν είναι οι υπολογισμοί μου; Ε; :roll:
[troll to Kailor mode off (the grid)]

14 Μαρ 2013, 16:10
Re: Ιδιωτικοποιήση Νερού (tweet από Πειρατές Μαγνησίας)
Κομπειλάδας έγραψε:Αντί οι "Αυτόνομοι ΒιοΠειρατές Μαγνησίας" & η Επιτροπή Περιβάλλοντος να ασχοληθούν με αυτό:
Το νερό είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα! http://is.gd/Rrsrh2

Που αποτελεί μια Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών (ΠΕΠ). Να προωθήσουν πρόταση και εφαρμογή υπό την αιγίδα του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας και να στήσουν μια ιστοσελίδα στο FB για την Ελλάδα (Γαλλία, Σουηδία, Σλοβενία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Ιταλία και Ρουμανία έχουν ήδη) κάθονται και μου ανοίγουν "τρύπες στο νερό" τοπικά στην ΔΕΥΑΜΒ!!!

Αλλά είπαμε "Πρόκειται για θέμα τοπικό και για αυτό βγήκε από το PPGR Magnesia" πάνω από όλα και όλους.
Και όποιοι δεν γουστάρουμε, μας κερνάνε τα παιδιά τα βολιώτικα, μια ντραμιτζάνα ξύδι...

Στην υγεία μας λοιπόν, Πειρατούληδες! :evil:
здравствуйте

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 05 Μάιος 2013, 03:07

Φιλε Χρηστο,

μερικες ερωτησεις μετα την αποφασή σου να αλλαξεις ...“όχημα” !

1. γνωριζεις τη συμπαθεια και την εκτιμηση που ειχα σε σενα και τη δουλεια που εκανες στην επιτροπη περιβαλλοντος. Γνωριζεις επισης οτι ουδεποτε εκφραζομαι με απαξιωτικους προσωπικους χαρακτηρισμους, ουτε προς εσενα αλλα ουτε και προς οποιονδηποτε αλλον. Δικαιουμαι απομενως να απαιτω καποιες απαντησεις ;
2. εχεις δηλωσει επανειλημμενα και σε ολους τους τονους την απαρασαλευτη αφοσιωσή σου στο περιβαλλον και στην οικολογια. Τι ειναι αυτο λοιπον που σε εκανε να γραφτεις στο πειρατικο , με δεδομενο οτι η δηλωμενη ατζεντα των πειρατων ειναι σαφως επικεντρωμενη σε αλλα πεδια εκτος του οικολογικου ;
3. αποχωρώντας απο το πειρατικο , τι ειναι αυτο που σε ωθησε να συμμετασχεις και παλι σε ενα “ιμιτασιόν” πειρατικο ; γιατι αυτη η εμμονή με τον τίτλο του “πειρατή” ;;;
4. τι ειδους σουρρεαλιστική πολιτικη αντίληψη ειναι αυτη που σε σπρώχνει να ιδρύεις ενα κομμα ομοειδες με αυτο στο οποίο συμμετείχες αντί να βρεθείς απλά στο φυσικο σου χωρο, αυτον της οικολογίας ; γιατι δεν πας στους οικολόγους ;;;
5. άραγε αυτη η κινηση γίνεται απο πολιτικη άγνοια ή απο πολιτικη ηλιθιότητα ; με δεδομενο οτι κανενας δεν σε εμπόδισε να ασχοληθεις με τα οικολογικα ζητηματα , το αντιθετο μαλιστα οχι μονο βρεθηκες χωρις την παραμικρη αντιδραση να λειτουργεις σαν συντονιστης της επ. Περιβαλλοντος και να κανεις αυτα ακριβως που ηθελες, αλλα στη συνεχεια και σαν μελος της ΔΕ, ειχες πληρη ελευθερια κινησεων, προτασεων και δράσεων περι τα οικολογικα...
6. αντιπαρερχομαι τις επι της ουσιας απολυτως αστηρικτες αιτιασεις σου για την ανυπαρξια εσωκομματικης δημοκρατιας, τις οποιες θεωρω προσχηματικες, και σε ρωτω ευθεως : που οφειλεται αυτη η εμμονη στην ενταξη σε ενα “αλλο” μα εντελως όμοιο κομμα , το οποιο ομως να εκφραζει αποκλειστικα τη δικη σας αντιληψη και τις δικες σας αποψεις περι του ποια θα οφειλε να ειναι η πολιτικη πρακτικη των πειρατων , την οποια δεν μπορεσατε να επιβάλλετε στο κομμα Πειρατων Ελλαδας ; μηπως αυτο δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια ενδειξη της βαθυτατα αντιδημοκρατικης και παλαιοκομματικης πολιτικης αντιληψης η οποια διεπει τους ιδρυτες του νεοπαγους “αμεσοδημοκρατικου” κινηματος ;

Η προσωπικη μου εντυπωση απο ολο αυτο το καραγκιοζιλικι ειναι η εξης :

1. κρινω το ενδιαφερον σας για την πειρατικη ιδεολογια , κιβδηλο, καθολου ανιδιοτελες, επιπλαστο και ψευδεπιγραφο. Ειναι οφθαλμοφανες οτι το μονο που σας ενδιαφερει πραγματικα ειναι να εκμεταλλευτειτε τον τιτλο, το brand name Pirate Party - “πειρατες” και τιποτε αλλο.
2. Αυτο το κανετε οχι επειδη κοπτεσθε για την αμεσοδημοκρατια (που την ειδατε που την ξερετε αλλωστε !), αλλα επειδη οποιοδηποτε αλλο ονομα κι'αν χρησιμοποιουσατε απλουστατα θα ησασταν στα αζητητα και στα μαυρα σκοταδια του πολιτικου περιθωριου.
3. Αυτη τη συμπεριφορα σας χαρακτηριζω πολιτικα απολυτως ιδιοτελη, εναν πολιτικο αμοραλισμο και τσαρλατανισμο του αισχιστου ειδους ! Και γι' αυτο πολιτικα και ηθικα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ.
4. Γι' αυτο και δεν ευχομαι κανενα ουριο ανεμο και καμμια καλη τυχη στο κοντοφθαλμο και εγωκεντρικο εγχείρημά σας.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 05 Μάιος 2013, 10:50

Σου απάντησα Γιώργο με pm.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 05 Μάιος 2013, 10:57

omissman έγραψε:Φιλε Χρηστο,
μερικες ερωτησεις μετα την αποφασή σου να αλλαξεις ...“όχημα” !
1. γνωριζεις τη συμπαθεια και την εκτιμηση που ειχα σε σενα και τη δουλεια που εκανες στην επιτροπη περιβαλλοντος. Γνωριζεις επισης οτι ουδεποτε εκφραζομαι με απαξιωτικους προσωπικους χαρακτηρισμους, ουτε προς εσενα αλλα ουτε και προς οποιονδηποτε αλλον. Δικαιουμαι απομενως να απαιτω καποιες απαντησεις ;
2. εχεις δηλωσει επανειλημμενα και σε ολους τους τονους την απαρασαλευτη αφοσιωσή σου στο περιβαλλον και στην οικολογια. Τι ειναι αυτο λοιπον που σε εκανε να γραφτεις στο πειρατικο , με δεδομενο οτι η δηλωμενη ατζεντα των πειρατων ειναι σαφως επικεντρωμενη σε αλλα πεδια εκτος του οικολογικου ;
3. αποχωρώντας απο το πειρατικο , τι ειναι αυτο που σε ωθησε να συμμετασχεις και παλι σε ενα “ιμιτασιόν” πειρατικο ; γιατι αυτη η εμμονή με τον τίτλο του “πειρατή” ;;;
4. τι ειδους σουρρεαλιστική πολιτικη αντίληψη ειναι αυτη που σε σπρώχνει να ιδρύεις ενα κομμα ομοειδες με αυτο στο οποίο συμμετείχες αντί να βρεθείς απλά στο φυσικο σου χωρο, αυτον της οικολογίας ; γιατι δεν πας στους οικολόγους ;;;
5. άραγε αυτη η κινηση γίνεται απο πολιτικη άγνοια ή απο πολιτικη ηλιθιότητα ; με δεδομενο οτι κανενας δεν σε εμπόδισε να ασχοληθεις με τα οικολογικα ζητηματα , το αντιθετο μαλιστα οχι μονο βρεθηκες χωρις την παραμικρη αντιδραση να λειτουργεις σαν συντονιστης της επ. Περιβαλλοντος και να κανεις αυτα ακριβως που ηθελες, αλλα στη συνεχεια και σαν μελος της ΔΕ, ειχες πληρη ελευθερια κινησεων, προτασεων και δράσεων περι τα οικολογικα...
6. αντιπαρερχομαι τις επι της ουσιας απολυτως αστηρικτες αιτιασεις σου για την ανυπαρξια εσωκομματικης δημοκρατιας, τις οποιες θεωρω προσχηματικες, και σε ρωτω ευθεως : που οφειλεται αυτη η εμμονη στην ενταξη σε ενα “αλλο” μα εντελως όμοιο κομμα , το οποιο ομως να εκφραζει αποκλειστικα τη δικη σας αντιληψη και τις δικες σας αποψεις περι του ποια θα οφειλε να ειναι η πολιτικη πρακτικη των πειρατων , την οποια δεν μπορεσατε να επιβάλλετε στο κομμα Πειρατων Ελλαδας ; μηπως αυτο δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια ενδειξη της βαθυτατα αντιδημοκρατικης και παλαιοκομματικης πολιτικης αντιληψης η οποια διεπει τους ιδρυτες του νεοπαγους “αμεσοδημοκρατικου” κινηματος ;
Η προσωπικη μου εντυπωση απο ολο αυτο το καραγκιοζιλικι ειναι η εξης :
1. κρινω το ενδιαφερον σας για την πειρατικη ιδεολογια , κιβδηλο, καθολου ανιδιοτελες, επιπλαστο και ψευδεπιγραφο. Ειναι οφθαλμοφανες οτι το μονο που σας ενδιαφερει πραγματικα ειναι να εκμεταλλευτειτε τον τιτλο, το brand name Pirate Party - “πειρατες” και τιποτε αλλο.
2. Αυτο το κανετε οχι επειδη κοπτεσθε για την αμεσοδημοκρατια (που την ειδατε που την ξερετε αλλωστε !), αλλα επειδη οποιοδηποτε αλλο ονομα κι'αν χρησιμοποιουσατε απλουστατα θα ησασταν στα αζητητα και στα μαυρα σκοταδια του πολιτικου περιθωριου.
3. Αυτη τη συμπεριφορα σας χαρακτηριζω πολιτικα απολυτως ιδιοτελη, εναν πολιτικο αμοραλισμο και τσαρλατανισμο του αισχιστου ειδους ! Και γι' αυτο πολιτικα και ηθικα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ.
4. Γι' αυτο και δεν ευχομαι κανενα ουριο ανεμο και καμμια καλη τυχη στο κοντοφθαλμο και εγωκεντρικο εγχείρημά σας.

Μου φαίνεται ότι τούβαλες "πολλές άγνωστες λέξεις" Γιώργο!
Υ.Γ.: Με την ευκαιρία: Καλό Πάσχα σε σένα και στους δικούς σου ανθρώπους.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες