Ο καλός ο πειρατής πρέπει να έχει όραμα... βολευτή

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Ο καλός ο πειρατής πρέπει να έχει όραμα... βολευτή

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 29 Απρ 2013, 15:28

kailor έγραψε:Γιατί ρε Μανώλη αφού την αλήθεια λέω. Άμεση δημοκρατία λέγαμε και όποιος ενδιαφέρεται ας συμμετάσχει. Εσείς το μετατρέψατε σε κλίκες και 5 άτομα κάνετε ότι γουστάρετε με τις ευλογίες φίλων/συγγενών που δεν μπαίνουν μέσα και έχετε βάλει τις αναθέσεις πάνω σας!

ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να μην χέσω.

Kailor, την επόμενη φορά που θες να "μας χέσεις" να πας στην αγαπημένη σου φύση και όχι εδώ, μη-συμμετέχοντα παρατημένε εξυπνομπούμπουρα. :evil:
здравствуйте

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 29 Απρ 2013, 15:51

Το πόσες φορές τώρα μπορεί να ξαναβγεί... ας βγάλουμε έναν και μέχρι τότε το περνάμε στο καταστατικό και όχι σε κανονισμούς.

Αυτό, πες το πάλι!!!

Αν και αποφεύγω να σχολιάζω όπου σχολιάζει ο καλικάντζαρος (Παρ`όλο που κάποιες στιγμές λέει ενδιαφέροντα πράγματα αλλά..... δεν μπορεί να τα υποστηρίξει! .... Προφανώς μιλάει καθ`υπόδειξη!!)

Επειδή όμως το "νήμα" το άνοιξε ο rain, θέλω να απαντήσω στις ανησυχίες του!
...... Όπως τα λέει ο Βασίλης!! Αν και εφ`όσον (αποκτήσουμε βουλευτή ή τέλος πάντων αντιπρόσωπο κάπου), το κοιτάμε ξανά!!!!
Τις αιτιάσεις του rain περί "χρήσης της δημοτικότητας και συνεπώς της επιρροής που εκπορεύεται από την συμμετοχή στα "Όργανα"", δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τις κρίνω!!
Ότι υπάρχουν "τσαπατσουλιές" (άρα και "τσαπατσούληδες"), ναι. Όμως, δεν ισχύει παντού το: Κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν!!
Αυτή η "λογική", χρήσιμη μεν, κάποιες φορές σωτήρια θα έλεγα αλλά..... Στραγγαλίζει την πρωτοβουλία!!!
Άφησέ το βρε rain να "τσουλήσει" το ζήτημα, να υπάρξουν συμμετοχές/πρωτοβουλίες/προτάσεις και όταν συναντήσουμε "σκόπελο" το κουβεντάζουμε πάλι!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 29 Απρ 2013, 16:05

Vassilis Perantzakis έγραψε:Γιατί; Θα βγάλουμε ευρωβουλευτή; Εδώ ακόμα δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές! Άσε που είναι ασύμβατο με διαδικασία εκλογής υποψηφίου. Γιατί μιλάμε για εκλογή, όχι για αυτο-αναγόρευση. Μπορεί να θέλω να προτείνω τον mesitiko ή τον kailor. Θα με εμποδίσει η θέση του; Αντίθετα επειδή τα πήγε καλά μπορεί να τον θέλω...

Το πόσες φορές τώρα μπορεί να ξαναβγεί... ας βγάλουμε έναν και μέχρι τότε το περνάμε στο καταστατικό και όχι σε κανονισμούς.

εγώ θέλω να γίνω χαλίφης...στην θέση του χαλίφη.....και να επιτρέψω την πολυγαμία :lol:
Υ.Γ ευχαριστώ για την πρόταση @Vassilis Perantzakis (σε χρήμα θέλεις ή μία θέση στο δημόσιο ?) :D
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 29 Απρ 2013, 17:27

Κομπειλάδας έγραψε:
kailor έγραψε:Γιατί ρε Μανώλη αφού την αλήθεια λέω. Άμεση δημοκρατία λέγαμε και όποιος ενδιαφέρεται ας συμμετάσχει. Εσείς το μετατρέψατε σε κλίκες και 5 άτομα κάνετε ότι γουστάρετε με τις ευλογίες φίλων/συγγενών που δεν μπαίνουν μέσα και έχετε βάλει τις αναθέσεις πάνω σας!

ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να μην χέσω.

Kailor, την επόμενη φορά που θες να "μας χέσεις" να πας στην αγαπημένη σου φύση και όχι εδώ, μη-συμμετέχοντα παρατημένε εξυπνομπούμπουρα. :evil:

Μην ανησυχείς την γωνιά στην αδειάζω τις επόμενες λίγες ημέρες.

Και πρόσεχε Σίμο από την πολλή συμμετοχή στο κόμμα μην πάθετε υπερκούραση μερικοί-μερικοί (δεν εννοώ εσένα, εσύ πρόσεχε τους άλλους)... Και όταν τελειώσει η φιλοσοφία να δω τι θα έχει απομείνει. Ουτοσάλως πάτο έπιασε το κόμμα και είναι κρίμα!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Απρ 2013, 17:42

tamystikatouvaltou έγραψε:
JudgeD έγραψε:Δλδ το κομμα εχει οικογενειοκρατια? Ποια ειναι αυτα τα πολιτικα τζακια?

Το πρώτο και καλύτερο πρέπει να είναι το μπασκίνιο τζάκι.
Φουλ στους μπασκίνες εδώ μέσα.

Μία ανάθεση έχω... Ούτε ο αδερφός μου δεν μου κάνει. Είσαι μεγάλος ψωλοκόπανος και εσύ και ο αρκούδος.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 30 Απρ 2013, 11:25

baskin έγραψε:Μία ανάθεση έχω... Ούτε ο αδερφός μου δεν μου κάνει. Είσαι μεγάλος ψωλοκόπανος και εσύ και ο αρκούδος.

Ευχαριστούμε για την πληροφορία.
Αν εσύ έχεις μόνο δύο αναθέσεις (μια φανερή και μια του αδελφού σου κρυφή) τότε ποιος είναι το τζάκι με τις πολλές φανερές αναθέσεις;

Η συνδικάλα; Η κουτσή; ποιος;

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Απρ 2013, 11:33

baskin έγραψε:Μία ανάθεση έχω... Ούτε ο αδερφός μου δεν μου κάνει. Είσαι μεγάλος ψωλοκόπανος και εσύ και ο αρκούδος.

Ευχαριστούμε για την πληροφορία.
Αν εσύ έχεις μόνο δύο αναθέσεις (μια φανερή και μια του αδελφού σου κρυφή) τότε ποιος είναι το τζάκι με τις πολλές φανερές αναθέσεις;

Η συνδικάλα; Η κουτσή; ποιος;

Εγώ έχω 42
https://twitter.com/e_kastrinakis

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 30 Απρ 2013, 11:36

mankasp έγραψε:
Εγώ έχω 42

42 κρυφές;
οέος!

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Απρ 2013, 11:49

mankasp έγραψε:
Εγώ έχω 42

42 κρυφές;
οέος!

φανερές ρε
https://twitter.com/e_kastrinakis

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 30 Απρ 2013, 12:49

όλες οι αναθέσεις είναι φανερές στα μέλη...γίνε μέλος να τις μάθεις.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες