Γιάννης Μοτσάκος για απόφαση 09/2013 της Ε.Δ.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Γιάννης Μοτσάκος για απόφαση 09/2013 της Ε.Δ.

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 12 Φεβ 2013, 15:17

mankasp έγραψε:Κάνει κάποιο μέλος αίτημα για ακύρωση της απόφασης ή θα το ζαλίζουμε το θέμα για πάντα;

Προφανώς το αίτημα το έθεσε ο ίδιος με την απάντησή του; Παραμένει μέλος οπότε αυτόματα ζητάει την ακύρωση της απόφασης αφού δεν την παραδέχεται και ο μόνος τρόπος που έχουμε είναι η ψηφοφορία.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 12 Φεβ 2013, 15:20

Ανοίγω την ψηφοφορία, δεν είναι ξεκάθαρο πως κάποιος το ζητάει, όποτε το ζητάω εγώ... :Ρ
https://twitter.com/e_kastrinakis

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 12 Φεβ 2013, 15:20

zio_donnie έγραψε:
mankasp έγραψε:Κάνει κάποιο μέλος αίτημα για ακύρωση της απόφασης ή θα το ζαλίζουμε το θέμα για πάντα;

Προφανώς το αίτημα το έθεσε ο ίδιος με την απάντησή του; Παραμένει μέλος οπότε αυτόματα ζητάει την ακύρωση της απόφασης αφού δεν την παραδέχεται και ο μόνος τρόπος που έχουμε είναι η ψηφοφορία.

Εγω παντως δεν καταλαβαινω τι ζηταει με το παρακατω
Προτρέπω το επόμενο όργανο του κόμματος, εάν είναι φυσικά της ίδιας γνώμης με τα λεγόμενά μου, την Διοικούσα Επιτροπή, να λάβει μέριμνα και να το προωθήσει το αίτημά μου στο σώμα των μελών, ώστε με ψηφοφορία να κάνει άρση αυτής της απόφασης και να διακόψει αυτήν την συμπεριφορά της Επιτροπής Διαιτησίας με την έκπτωσή τους από το όργανο αυτό.

Μπορει καποιος να με βοηθησει;
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 12 Φεβ 2013, 15:22

mankasp έγραψε:Μπορώ ακόμα και τώρα να ανοίξω ψηφοφορία για ακύρωση της απόφασης. Δεν νομίζω πως χρειάζεται το ΟΚ από την Δ.Ε από την στιγμή που το Σώμα των Μελών έχει πλέον εργαλεία για να βάλει ψηφοφορίες.

Γιάννη, επικαλείσαι το άρθρο 6.2 ώστε να αποφασίσει το Σώμα των Μελών αν θα γίνει δεκτή η απόφαση της Ε.Δ. 13/2013?
Αν ναι, θα ανοίξω ψηφοφορία στο φόρουμ διάρκειας 5 ημερών χωρίς διαβούλευση.

Υ.Γ. Moderate the troll / Do not feed it.

Διαφωνώ. Το αίτημα προς την Δ.Ε. χρειάζεται για τυπικούς λόγους σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν είναι απλή διαβούλευση και ψηφοφορία.

Υ.Γ. Επίσης η Δ.Ε. μπορεί να το αρνηθεί και να πρέπει κάποιος να "προσβάλει" την απόφαση της!. Let the trolls eat!!!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 12 Φεβ 2013, 15:24

zio_donnie έγραψε:

Συμφωνώ. Ας αποφασίσει το σώμα. Το ζητάω και εγώ για να τελειώνουμε...
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Vassilis Perantzakis, έχει επεξεργασθεί 12 φορά/ες συνολικά
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 12 Φεβ 2013, 15:24

Κανονικά οι αποφάσεις της Ε.Δ δεν είναι ανοιχτές σε αμφισβήτηση από το ΣτΜ με απλή ψηφοφορία. Προσωπικά πιστεύω αφού το κάναμε για την ανάθεση engels ας το κάνουμε και τώρα να τελειώνει η υπόθεση και να κλείνει το θέμα περί συνωμοσίας εναντίον του. Τα υπόλοιπα είναι άχρηστες γραφειοκρατίες.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 12 Φεβ 2013, 15:25

zio_donnie έγραψε:Κανονικά οι αποφάσεις της Ε.Δ δεν είναι ανοιχτές σε αμφισβήτηση από το ΣτΜ με απλή ψηφοφορία. Προσωπικά πιστεύω αφού το κάναμε για την ανάθεση engels ας το κάνουμε και τώρα να τελειώνει η υπόθεση και να κλείνει το θέμα περί συνωμοσίας εναντίον του. Τα υπόλοιπα είναι άχρηστες γραφειοκρατίες.

Είναι, λόγω το 6.2. Θέλουμε να το αλλάξουμε και να το κάνουμε με αίτημα μικρού αριθμού μελών αντί να φτάνει το 1.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες