Συγκεκριμενα αναφερομαι σε δημοσιευμενη ανοιχτη επιστολη του Yiannis Motsakos
viewtopic.php?f=140&t=3420
Θα συνεχίσω με την συμπεριφορά του Ανδριανού χχχχχ που νομίζει ότι είναι ο πειρατής Julian Assange, παρότι παραιτήθηκε από την ΔΕ αλλά και από το κόμμα, αμέσως μετά τρόλλαρε και προσπάθησε να δημιουργήσει διαμάχες,έχθρες μεταξύ μελών, αλλά και εκμεταλλεύτηκε (και εκμεταλεύεται ακόμα) τα διάφορα κλειδιά που κρατούσε από της πλατφόρμες του κόμματος ώστε να δημιουργήσει προβλήματα στις εργασίες του κόμματος έως ότου να του αφαιρεθούν.
Μερικά παραδείγματα είναι τα παρακάτω links από το forum αλλά και προσωπικές μου εμπειρίες όταν ήμουν παρών στο Mumble.
Όσο είχε τα κλειδιά ακόμα,άλλαξε στο Mumble την ονομασία των δωματίων ώστε να γελοιοποιήσει τους παρόντες που βρισκόταν εκεί, με "περίεργες"αγγλικές ονομασίες που τους έδινε' αναρωτιόταν οι αγγλόφωνοι πειρατές τι γίνετε όταν γράφει"cookies for free" και άλλα τέτοια παιδιαρίσματα.
Επίσης η είσοδος του στο Mumble με ονοματεπώνυμα άλλων πειρατών και μαγνητοφωνημένη την φωνή αυτών, από διάφορες συνεδριάσεις, έπαιζε το φάντασμα και παιδιάριζε σε ένα επίσημο εργαλείο του κόμματος.
Έχω πολύ χιούμορ, αλλά δεν είναι και το Mumble εργαλείο του κόμματος; δεν γίνονται εκεί οι συνεδριάσεις της Διοικούσας και της Διαιτησίας; Δεν γελοιοποιείται έτσι όλο το PP-GR;
Pappasadrian= Andrianos χχχχχχχ
viewtopic.php?f=162&t=2865
"χωρις να κρυβομαι πισω απο τον μανδυα της ανωνυμιας, και πριν φυγω για τα καλα, θα καταχραστω το αρχειο μου email, καθως και τις προσβασεις μου σε διαφορες βασεις του κομματος, για να παραθεσω καποια στοιχεια που ισως και να σας ενδιαφερουν.
εαν αποφασιστει να κλειδωθει/πεταχτει/διαγραφει αυτο το τοπικ, θα συνεχισω off-site"
viewtopic.p ... 7&start=20
"ισως και να σου απανταγα, αλλα για αυτο, τσιμπα ενα αρχιδι"
Πως είναι δυνατόν να τον εμπιστευθεί το κόμμα ξανά, ώστε να του δώσει πάλι πρόσβαση ως admin στης πλατφόρμες; Σιγά-σιγά,(ούτος η άλλος δεν χάθηκε),συνεχίζει να είναι παρών και ίσως να επιστρέψει και στις παλιές του εργασίες.
Είναι το νέο της ηλικίας και η απειρία σε θέση ευθύνης; δεν με νοιάζει προσωπικά.Βρέθηκε ανάξιος των ευθυνών που ανέλαβε.Με το κόμμα δεν παίζουμε και δεν το έχουμε για μόστρα. Αν και με χειρόγραφη πια επιστολή επιθυμεί την είσοδο του κόμμα, έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη από πολλούς πειρατές.
Επισης, απο αιτημα του theofanis1987 προς την ΕΔ
viewtopic.php?f=135&t=3430
Τέλος, ζητώ την οριστική διαγραφή του Αδριανού χχχχχχ από το φόρουμ και τα εργαλεία του κόμματος και ποτέ να μην μπορεί να τα ξαναχρησιμοποιήσει διότι και αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην συνοχή του κόμματος και την ομαλή λειτουργία του. Επίσης είναι ο ηθικός υπεύθυνος για όλα συμβαίνουν αυτή την στιγμή μέσα στο κόμμα και εφόσον έφυγε από αυτό πρέπει να πάψει να ασχολείται με αυτό.
Θελω να αναφερω οτι δεν εχει γινει καμμια καταχρηση των δικαιωματων μου και των προσβασεων μου στις πλατφορμες και τα εργαλεια του κομματος. Μαλιστα, γιατι προεβλεψα οτι θα υπαρξουν τετοιες συκοφαντικες συνομωσιολογιες, παραθετω email που ανταλλαξα με την ΔΕ του κομματος.
Adrian Pappas <pappasadrian@gmail.com>
12/5/12
to info
Καλησπερα,
Αιτουμαι να μου αποστείλετε επίσημη έγγραφη αποδοχή της παραίτησής μου, όπου θα βεβαιώνονται τα εξης:
η παραίτησή μου από την Διοικούσα Επιτροπή
η διαγραφή μου απο το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας
η ολοκληρωτική μου αποσύνδεση από κάθε εργαλείο, πλατφορμα, και μέσο επικοινωνίας του κόμματος, πλην του λογαριασμού μου στο φόρουμ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Παππάς Ραφαήλ-Ανδριανός
12/18/12
to info
Σχετικα με προηγουμενη επιστολη μου, και δεδομενης της προχθεσινης συνεδριασης της ΔΕ, παρακαλω να με ενημερωσετε για την πορεια του αιτηματος μου.
Διευκρινιζω οτι με τον ορο "επίσημη έγγραφη" δεν εννοω εντυπη, αλλα και σε ηλεκτρονικη μορφη αρκει.
Ευχαριστω
Yiannis P.
Jan 7
to me, Κόμμα
Καλησπέρα,
Λυπάμαι για την καθυστέρηση
α) Η παραίτηση από την Διοικούσα Επιτροπή έχει γίνει δεκτή
β) Η διαγραφή απο το Κόμμα έχει ολοκληρωθεί
γ) Η αποσύνδεση από κάθε εργαλείο, πλατφόρμα, και μέσο επικοινωνίας του κόμματος έχει ολοκληρωθεί.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Π.
Εκ μέρους της Δ.Ε.
Σημ. Σβηστηκε το επωνυμο, λογω προσωπικων δεδομενων.
Jan 7
to Yiannis, Κόμμα
ευχαριστω
Συνοψιζοντας, θελω να ζητησω απο ολα τα μελη και τους φιλους του κομματος να χρησιμοποιουν την λογικη τους, ειδικα οταν διαβαζουν καταγγελιες.
Και, για να χρησιμοποιησουμε ορους wikipedia. [Citation Needed]