James έγραψε:Το πως παρουσιάζονται τα αποτελέσματα μιας έρευνας είναι τέχνη.
Αν Χρηστάρα βλέπεις από τα αποτελέσματα ότι το mumble τα πήγε καλά , ξεγελάς τον εαυτό σου.
Να συμπληρώσω πως το πιό σπουδαίο εύρημα ειναι τι απάντησαν τα μέλη γιά το τι θέλουν να ασχοληθεί το κόμμα ,
ΠΑΡΑΝΟΙΑ σας λέω που σκατά είμαι στην ανταρσία η στο σύριζα?
Και μετά μου λέει ο μαιντανός και ο βλάκας γιατί βρίζω μαλάκες τα μέλη , μα δεν είναι ? αφού είναι σε ένα κόμμα με άλλες αρχές από αυτές που θέλουν να ασχοληθούν και θεωρούν σημαντικές?
Κάτσε ρε James, τα μέλη είπαν τι πιστεύουν ότι πρέπει να ασχοληθούμε. Μα εάν δεν μπορούμε να ασχοληθούμε είτε λόγω μη ενδιαφέροντος από μέλη είτε χωρίς να έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις δεν θα ασχοληθούμε!
Δεν πιστεύω ότι κανένας τις θεωρεί πιο σημαντικές από τις βασικές αρχές, απλώς κανείς δεν έχει να προτείνει τίποτα επί των βασικών αρχών. Έτσι το βλέπω εγώ. Ναι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα και στα copyright και τις πατέντες, και θέλουμε ανοιχτό λογισμικό, αλλά δεν έχουμε κάτι να προτείνουμε επί αυτών των θεμάτων. Οπότε τι θα κάνουμε δεν θα ασχοληθούμε καθόλου, με τίποτα άλλο? Δηλαδή θα είμαστε ένα κόμμα φάντασμα που θα λέει 3 πράγματα και δεν θα έχει να πει τίποτα άλλο. Υποτίθεται ότι θέλουμε να λεγόμαστε κόμμα του 21ου αιώνα, και ναι να ψηφίζουν οι πολίτες, αλλά τότε τι στο καλό κάνουμε εδώ? Γιατί άμα είναι να πάμε μπροστά μόνο με κατάργηση ή τροποποιήση των πατεντών και των copyright, κατά της λογοκρισίας, κλπ στο τέλος ούτε εμείς δεν θα μας ψηφίζουμε.
Όσο για αυτό που είπα παραπάνω για το mumble, πήγα να την πω στον Στράτο, που το λέει τηλέφωνο. Αλλά τουλάχιστον έστω και μέσω "τηλεφώνου", κάναμε την περισσότερη δουλειά που έχουμε κάνει σαν κόμμα!
Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη.