«Σύνθεση!», για μια εκλογική συνεργασία νίκης

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Tasos_Panagiotoglou

Re: «Σύνθεση!», για μια εκλογική συνεργασία νίκης

Δημοσίευσηαπό Tasos_Panagiotoglou » 13 Μάιος 2012, 23:12

Antonis_T έγραψε:Καλά, τα παραπάνω μόνος σας τα σκεφτήκατε; Τι κοινό μπορούμε να βρούμε με το Σ.Ε.Ε.; Με την "κοινωνία"; Με το "ΟΧΙ";

Ας είμαστε (είσαστε) λίγο σοβαροί... Οι Πειρατές δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ λόγο να συμμετέχουν σε κάτι τόσο ανομοιογενές και άχαρο.

Όσο δε για τη δημιουργία, ξανά! (ή όπως εμένα αρέσει να αποκαλώ "Δημαγωγία, ξανα;") για να τελειώνει το παραμύθι. Όπου βρήκαν χώρο, προσπάθησαν να μας πείσουν οι του ΔΞ ότι είμαστε πολύ κοντινοί σχηματισμοί, ότι πρέπει να τους βλέπουμε φιλικά και άλλα τέτοια περιχαρή. Όταν αντικρούσαμε αυτές τις αιτιάσεις, αρχίσανε τις επιθέσεις του στυλ "που πάτε με τόσο γενικόλογο πρόγραμμα - εμείς έχουμε πλήρες ελάτε να το δείτε και να το αποδεχθείτε".

Ξεχάσανε να μας πουν ότι το πρόγραμμα που καμάρωναν τόσο πολύ, προέκυψε από τη συνεργασία τους με τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι υπάρχουν από το 2007, γι αυτό εμφανίστηκε ο Τζήμερος σε 2-3 μήνες να έχει τόσο πλήρες πρόγραμμα (μεγάλο μέρος του από τον προϋπάρχοντα συνδυασμό των "Δ"). Όπου δε έκριναν ότι υπάρχει κάτι άξιο αντιγραφής από άλλη πολιτική πρόταση, το έκαναν ανερυθρίαστα και το προσάρτησαν και αυτό στο πρόγραμμά τους, χωρίς και πάλι να αναφέρουν την "πηγή έμπνευσής" τους.

Αρκετά! Δεν θα μας καπελώσει κανείς 'πιτήδειος. Ήρθαμε για να μείνουμε και να βάλουμε τα ζητήματα στη σωστή τους σειρά.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ/ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ - ΙΣΟΝΟΜΙΑ/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

Ας αποδεχτούν λοιπόν τα παραπάνω όσοι μπαίνουν εδώ, ας καταθέσουν την κομματική τους ταυτότητα και τότε μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά και να προάγουμε τον πολιτικό λόγο και να βρούμε πρακτικές λύσεις.

Μέχρι τότε...

1) Ναι μόνος το διατύπωσα, μετά από κουβέντες με απλούς ανθρώπους σε πόλεις και χωριά.
2)Τι κοινό μπορούμε να βρούμε, θα αποτυπωθεί μετά από ειλικρινή συζήτηση στην κοινή επιτροπή για τις βασικές αρχές και θέσεις και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.
3)"ανομοιογενές" είναι και το κόμμα των πειρατών που τα μέλη του προέρχονται από όλους τους προϋπάρχοντες πολιτικούς χώρους.
4)Δεν μιλώ για απορρόφηση ούτε ηγεμονία κανενός, μιλώ για εκλογική συνεργασία. Το Δημιουργία Ξανά δεν έκανε φιλική πρόταση, αλλά επιθετική. Μιλώ για μια καινούργια άλλη συμφωνία.
5)Ναι το πρόγραμμά τους προέκυψε από τους Δημοκρατικούς, που είναι διάσπαση της Δημοκρατικής Αναγέννησης.
6)Από πότε ένα πειρατής είναι αντίθετος με την πειρατεία της αντιγραφής! (μόνο να αντιγράφουμε να μην μας αντιγράφουν;)
7)Οι ιδέες του κόμματος των πειρατών έχεις την ψευδαίσθηση ότι γεννήθηκαν με την γέννηση του κόμματος των πειρατών;
Δεν γεννήθηκαν, αλλά προβλήθηκαν ισχυρά από το παγκόσμιο πειρατικό κίνημα. Και όποιος φορέας τις προβάλει καλά κάνει. Γιατί δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, αλλά οι ιδέες. Και οι ιδέες για να υλοποιηθούν και για να μην μείνουν όνειρα χρειάζονται συμμάχους για να γίνουν πλειοψηφία.
8)και εγώ δεν θέλω να με καπελώσει κανένας, αλλά δυστυχώς με καπελώνει το σύστημα με τα κοινοβουλευτικά κόμματα που επέλεξε και βάζει σε περιπέτεια την χώρα μου. Και η μόνη αντίσταση που βλέπω είναι η ισχύς εν την ενώσει κομμάτων που είναι σαφώς καλύτερα από αυτά που μας κυβερνούν.
9)"ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ/ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ - ΙΣΟΝΟΜΙΑ/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ" Συμφωνώ :!:
10) Η πολιτική μου ταυτότητα: είμαι μέλος της Υπερκομματικής Δημοτικής Κίνησης Θεσσαλονικέων του Παπαθεμελή, μέλος της παράταξης "Μηχανικών της Εκπαίδευσης" του ΤΕΕ και ιδρυτής της θρυλικής φοιτητικής ομάδας "Ελεύθερη Έκφραση-ανεξάρτητοι φοιτητές -Ηλεκτρ.Μηχ. ΑΠΘ"
(1990-97).
11) Περιμένω να αποφασίσετε αμεσοδημοκρατικά μετά από συζήτηση όπως αρμόζει στο πειρατικό κίνημα.

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό anestis » 14 Μάιος 2012, 00:03

Τάσο
ως προς το 11)
ευχαρίστως να αποφασίσουμε αμεσοδημοκρατικά ό,τι θες
όταν έστω και ένας εκπρόσωπος κόμματος μας στείλει έστω και μία επιστολή.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Antonis_T

Δημοσίευσηαπό Antonis_T » 14 Μάιος 2012, 13:46

Tasos_Panagiotoglou έγραψε:
1) Ναι μόνος το διατύπωσα, μετά από κουβέντες με απλούς ανθρώπους σε πόλεις και χωριά.
2)Τι κοινό μπορούμε να βρούμε, θα αποτυπωθεί μετά από ειλικρινή συζήτηση στην κοινή επιτροπή για τις βασικές αρχές και θέσεις και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.
3)"ανομοιογενές" είναι και το κόμμα των πειρατών που τα μέλη του προέρχονται από όλους τους προϋπάρχοντες πολιτικούς χώρους.
4)Δεν μιλώ για απορρόφηση ούτε ηγεμονία κανενός, μιλώ για εκλογική συνεργασία. Το Δημιουργία Ξανά δεν έκανε φιλική πρόταση, αλλά επιθετική. Μιλώ για μια καινούργια άλλη συμφωνία.
5)Ναι το πρόγραμμά τους προέκυψε από τους Δημοκρατικούς, που είναι διάσπαση της Δημοκρατικής Αναγέννησης.
6)Από πότε ένα πειρατής είναι αντίθετος με την πειρατεία της αντιγραφής! (μόνο να αντιγράφουμε να μην μας αντιγράφουν;)
7)Οι ιδέες του κόμματος των πειρατών έχεις την ψευδαίσθηση ότι γεννήθηκαν με την γέννηση του κόμματος των πειρατών;
Δεν γεννήθηκαν, αλλά προβλήθηκαν ισχυρά από το παγκόσμιο πειρατικό κίνημα. Και όποιος φορέας τις προβάλει καλά κάνει. Γιατί δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, αλλά οι ιδέες. Και οι ιδέες για να υλοποιηθούν και για να μην μείνουν όνειρα χρειάζονται συμμάχους για να γίνουν πλειοψηφία.
8)και εγώ δεν θέλω να με καπελώσει κανένας, αλλά δυστυχώς με καπελώνει το σύστημα με τα κοινοβουλευτικά κόμματα που επέλεξε και βάζει σε περιπέτεια την χώρα μου. Και η μόνη αντίσταση που βλέπω είναι η ισχύς εν την ενώσει κομμάτων που είναι σαφώς καλύτερα από αυτά που μας κυβερνούν.
9)"ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ/ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ - ΙΣΟΝΟΜΙΑ/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ" Συμφωνώ :!:
10) Η πολιτική μου ταυτότητα: είμαι μέλος της Υπερκομματικής Δημοτικής Κίνησης Θεσσαλονικέων του Παπαθεμελή, μέλος της παράταξης "Μηχανικών της Εκπαίδευσης" του ΤΕΕ και ιδρυτής της θρυλικής φοιτητικής ομάδας "Ελεύθερη Έκφραση-ανεξάρτητοι φοιτητές -Ηλεκτρ.Μηχ. ΑΠΘ"
(1990-97).
11) Περιμένω να αποφασίσετε αμεσοδημοκρατικά μετά από συζήτηση όπως αρμόζει στο πειρατικό κίνημα.

Φίλε Τάσο, ως απάντηση
1) Απλοί πολίτες σε πόλεις και χωριά συνδύασαν τους πολιτικούς σχηματισμούς που αναφέρεις ή έβγαλες μόνος σου το συμπέρασμα από τα συμφραζόμενά τους;
2) Ωραία τα λες αλλά τολμώ να πω ότι είναι καθαρά δική σου ιδέα, αφού δε βλέπω να γίνεται πουθενά κουβέντα από τους εν λόγω σχηματισμούς.
2) Οι πειρατές δεν προσπαθούν να διαφοροποιηθούν βάσει πολιτικών πεποιθήσεων, αλλά βάσει αρχών. Όσοι συνομολόγησαν τις αρχές μας ξέρουν ότι έχουν το ελεύθερο της γνώμης τους και σ'αυτό εδράζεται και η ομοιογένειά μας. Ανομοιογενές είναι το "ΟΧΙ" επί παραδείγματι.
4) Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σας αλλά και εδώ κολλάει το "Ωραία τα λες αλλά τολμώ να πω ότι είναι καθαρά δική σου ιδέα".
5) Δεν υπήρξε διάσπαση, οι Δημοκρατικοί ήταν μια πλατφόρμα συνεύρεσης πολιτών με διαφορετική πολιτική ιστορία αλλά με διάθεση για προσφορά. Τους είχα παρακολουθήσει και είχα παρευρεθεί και στην Αθήνα στην ΕΣΗΕΑ όταν γνωστοποίησαν στο κοινό τις προθέσεις τους. Το μόνο που τους συνέδεε με την Δημοκρατική Αναγέννηση ήταν ότι ο Μελέτης Μελετόπουλος ήταν εκπρόσωπος τύπου για ένα φεγγάρι.
6) Πόθεν συνάγεται τέτοιο συμπέρασμα; Η επισήμανση μου είχε να κάνει με την προσχηματική μετάλλαξη θέσεων προεκλογικά, για να μπορούνε διάφορα κόμματα να προσεταιρισθούν περισσότερους ανήσυχους πολίτες. Μακάρι να ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ όλα τα κόμματα τις θέσεις μας και να τις ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ μετεκλογικά. Τότε θα έχουμε επιτύχει ανεξαρτήτως κομματικών συσχετισμών.
7) Δεν έχω ψευδαισθήσεις, κύριε Τάσο, γι αυτό δεν είχα οργανωθεί ΠΟΤΕ μέχρι τώρα σε οποιοδήποτε κομματικό σχηματισμό. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην κρίση του δημόσιου λόγου του άλλου.
8) Οι όποιες συνεργασίες, αν είχαμε ένα υγιές πολιτικό σύστημα με απλή αναλογική, θα μπορούσαν (και θα έπρεπε) να γίνονται μετεκλογικά, εφόσον υπήρχαν ευρύτερες συμφωνίες σε καίρια ζητήματα.
9) Χαίρομαι :D
10) Δεν ζητήθηκε από κανένα, ανέφερα ότι όποιος συμφωνεί με τις πειρατικές αρχές, μπορεί αν θέλει να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και να ανέβει στο "πειρατικό" ;)
11) Εν αναμονή λοιπόν επίσημων προτάσεων! Εν τω μεταξύ μπορείτε πάντα να γίνετε μέλος σύμφωνα με τα παραπάνω (ν.10) και να θέσετε ως μέλος το ζήτημα σε ψηφοφορία. Ειδάλλως, περιμένουμε συλλογικότητες, φορείς, κόμματα να εκφράσουν αυτό που λέτε κατά μονας.

Φιλικά και Πειρατικά,
ΑΤ
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.

Tasos_Panagiotoglou

Δημοσίευσηαπό Tasos_Panagiotoglou » 14 Μάιος 2012, 19:49

Antonis_T έγραψε:Φίλε Τάσο, ως απάντηση
1) Απλοί πολίτες σε πόλεις και χωριά συνδύασαν τους πολιτικούς σχηματισμούς που αναφέρεις ή έβγαλες μόνος σου το συμπέρασμα από τα συμφραζόμενά τους;
2) Ωραία τα λες αλλά τολμώ να πω ότι είναι καθαρά δική σου ιδέα, αφού δε βλέπω να γίνεται πουθενά κουβέντα από τους εν λόγω σχηματισμούς.
2) Οι πειρατές δεν προσπαθούν να διαφοροποιηθούν βάσει πολιτικών πεποιθήσεων, αλλά βάσει αρχών. Όσοι συνομολόγησαν τις αρχές μας ξέρουν ότι έχουν το ελεύθερο της γνώμης τους και σ'αυτό εδράζεται και η ομοιογένειά μας. Ανομοιογενές είναι το "ΟΧΙ" επί παραδείγματι.
4) Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σας αλλά και εδώ κολλάει το "Ωραία τα λες αλλά τολμώ να πω ότι είναι καθαρά δική σου ιδέα".
5) Δεν υπήρξε διάσπαση, οι Δημοκρατικοί ήταν μια πλατφόρμα συνεύρεσης πολιτών με διαφορετική πολιτική ιστορία αλλά με διάθεση για προσφορά. Τους είχα παρακολουθήσει και είχα παρευρεθεί και στην Αθήνα στην ΕΣΗΕΑ όταν γνωστοποίησαν στο κοινό τις προθέσεις τους. Το μόνο που τους συνέδεε με την Δημοκρατική Αναγέννηση ήταν ότι ο Μελέτης Μελετόπουλος ήταν εκπρόσωπος τύπου για ένα φεγγάρι.
6) Πόθεν συνάγεται τέτοιο συμπέρασμα; Η επισήμανση μου είχε να κάνει με την προσχηματική μετάλλαξη θέσεων προεκλογικά, για να μπορούνε διάφορα κόμματα να προσεταιρισθούν περισσότερους ανήσυχους πολίτες. Μακάρι να ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ όλα τα κόμματα τις θέσεις μας και να τις ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ μετεκλογικά. Τότε θα έχουμε επιτύχει ανεξαρτήτως κομματικών συσχετισμών.
7) Δεν έχω ψευδαισθήσεις, κύριε Τάσο, γι αυτό δεν είχα οργανωθεί ΠΟΤΕ μέχρι τώρα σε οποιοδήποτε κομματικό σχηματισμό. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην κρίση του δημόσιου λόγου του άλλου.
8) Οι όποιες συνεργασίες, αν είχαμε ένα υγιές πολιτικό σύστημα με απλή αναλογική, θα μπορούσαν (και θα έπρεπε) να γίνονται μετεκλογικά, εφόσον υπήρχαν ευρύτερες συμφωνίες σε καίρια ζητήματα.
9) Χαίρομαι :D
10) Δεν ζητήθηκε από κανένα, ανέφερα ότι όποιος συμφωνεί με τις πειρατικές αρχές, μπορεί αν θέλει να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και να ανέβει στο "πειρατικό" ;)
11) Εν αναμονή λοιπόν επίσημων προτάσεων! Εν τω μεταξύ μπορείτε πάντα να γίνετε μέλος σύμφωνα με τα παραπάνω (ν.10) και να θέσετε ως μέλος το ζήτημα σε ψηφοφορία. Ειδάλλως, περιμένουμε συλλογικότητες, φορείς, κόμματα να εκφράσουν αυτό που λέτε κατά μονας.

Φιλικά και Πειρατικά,
ΑΤ

Γειά σου Αντώνη!
1)Οι απλοί άνθρωποι και πόσο μάλλον οι ψηφιακά αναλφάβητοι δεν έχουν ιδέα από το κόμμα των πειρατών, αφού δεν το υπερπρόβαλλαν τα ΜΜΕ ώστε να είναι μία από τις επιλογές τους.
Υπάρχει σημαντική μερίδα πολιτών που θέλουν την ανατροπή της σημερινής πολιτικής κατάστασης που δεν μπορεί να γίνει μέσα από τα γνωστά κοινοβουλευτικά κόμματα. Οι πολίτες θέλουν μια εναλλακτική δυναμική πρόταση. Η πρόταση που μπορώ να καταθέσω είναι αυτή που σας κατάθεσα.

Το κόμμα πειρατών μπορεί να κινητοποιήσει και γίνει προσιτό σε ανοικτόμυαλους και νέα άτομα του διαδικτύου, το κόμμα της κοινωνίας στους ιερωμένους, Ο Σύνδεσμος Εθ.Εν. στους στρατιωτικούς Η Ένωση Κεντρώων στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα Η Δημοκρατική Αναγέννηση του Παπαθεμελή μπορεί να κινητοποιήσει πανεπιστημιακούς πατριωτικές οργανώσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Το κόμμα Φιλελευθέρων κουβαλά ένα ιστορικό όνομα που συγκινεί. Η Δημιουργία Ξανά και οι Δημοκρατικοί μπορεί να προσελκύσουν ανήσυχα πνεύματα να κινητοποιήσουν επαγγελματίες και έχουν ισχυρό μάρκεντινγκ . Ο κάθε ένας πολιτικός φορέας δεν μπορεί να έχει σημαντική επιτυχία μόνος του σε φυσιολογικούς ανθρώπινους χρόνους.

Όλοι έχουν μεταξύ τους μικρές ιδεολογικές αποκλίσεις. Όλοι έχουν καλές προθέσεις όρεξη για προσφορά και ανατροπή.
Όλοι μαζί μπορούν να είναι η εναλλακτική κυβερνητική πλειοψηφική πρόταση, αυτή που περιμένει ο απλός κόσμος.

2)Γνωρίζω ότι το ΟΧΙ και η Δημοκρατική αναγέννηση σας έχει κάνει επίσημη πρόταση στο παρελθόν και επίσης γνωρίζω ότι και μεταξύ άλλων κομμάτων υπήρξε "κουβέντα" που κατέληξε άκαρπη . Πήρα την πρωτοβουλία να βοηθήσω με μία νέα πρόταση. Έχει γίνει αποδεκτή από τον πρόεδρο Δημοκρατικής Αναγέννησης και είναι έτοιμος αν υπάρξει μια αρχική θετική ανταπόκριση και από τους υπόλοιπους. Θετική κατ'αρχήν υπήρξε και από την Ένωση Κεντρώων. Δεν έχει βγει κάτι επίσημα γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές.
Για παράδειγμα, οι πειρατές όχι μόνο δεν αποφάσισαν, αλλά πρέπει να αποφασίσουν, αν θα πρέπει να αποφασίσουν :)

3)Ελεύθερη γνώμη έχουν και οι άλλοι πολιτικοί φορείς
4)Όσοι έχουν κακές προθέσεις θα απομονωθούν από τα ίδια τους τα μέλη και τους ψηφοφόρους. Για το ιδεολογικό και το οργανωτικό θα υπάρξουν γραπτές δεσμεύσεις.
5)Ο Μελετόπουλος έφυγε από την Δημοκρατική αναγέννηση μόνος του, όπου ήταν διακεκριμένο ιδρυτικό στέλεχος, με όσους μπορούσε να επηρεάσει. Ήταν ιδρυτής και πρόεδρος των Δημοκρατικών.
6)7) 8) 9) Συμφωνούμε 10) Οκ!
11) Αν συμφωνείς κατάθεσε εσύ την πρόταση σε ψηφοφορία!

---«Δεν υπάρχουν πειρατές στο Αιγαίο με δύο μάτια :?: »

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 14 Μάιος 2012, 20:45

Εγώ προτείνω να μπει μια ψηφοφορία με το αν θέλουμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις για προεκλογική συνεργασία και να ειδοποιηθούν τα μέλη να ψηφίσουν διαβάζοντας αυτό το thread πρώτα. Αν ψηφίσουν πάνω από τα 2/3 και απόφαση είναι θετική... καλώς. Αν όχι, τότε είναι αρνητική. Δεν βλέπω άλλη λύση. Συνέδριο δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε και όσοι το συζητάμε εδώ μέσα είμαστε μειοψηφία.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Tasos_Panagiotoglou

Δημοσίευσηαπό Tasos_Panagiotoglou » 19 Μάιος 2012, 22:11

Υπήρξε θετική ψηφοφορία για την κάθοδό σας στις εκλογές.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία ως ελπιδοφόρο κομμάτι της Ελληνικής πολιτικής κοινωνίας.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση και η Ένωση Κεντρώων είναι κοντά σε συμφωνία για μια κοινή κάθοδο.
Η πρόσκληση για κοινή προσπάθεια των πειρατών μαζί τους είναι ενεργή.

Τάσος Παναγιώτογλου

tolis_21

Δημοσίευσηαπό tolis_21 » 28 Μάιος 2012, 01:46

Καλημερα
Ειμαι καινουριος και ισως περαστικος, εννοωντας οτι δεν εχω προλαβει να διαβασω οσο θελω για να αποκτησω μια πληρη γνωμη.
Παρολα αυτα αναρωτιεμαι εαν σας χωριζουν τοσα πολλα με οοοολα τα κομματα και δεν βρισκεται πεδιο συνεργασιας με κανενα.
Εννοω οτι εαν ο στοχος για την εισοδο στην βουλη δεν ειναι αμεσα εφικτος που ειναι το κακο να συνεργαστειτε με καποιον αλλο που μπορει να πολ/σει τις πιθανοτητες.
Παρακαλω δεν εννοω να πουλησετε την ψυχη σας στο διαολο.
Και τελος οσο κακο κι αν ειναι να σας κλεβουν τις προτασεις, για μενα που ειμαι ενας απλος πολιτης, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εφαρμοσθουν ορισμενες απο τις εξυπνες ιδεες σας. Και αυτο θα επρεπε να ειναι νομιζω και η επιδιωξη σας.
Ευχαριστω και θα επανελθβ εφοσον διαβασω περισσοτερο

Υ.Γ στο λιγο που διαβασα, ηδη καποιοι χρησιμοποιουν ξυλινη γλωσσα. Προσεξτε το αν θελετε να διαφοροποιηθειτε. Φιλικα παντα.

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 28 Μάιος 2012, 08:07

tolis_21 έγραψε:Καλημερα
Ειμαι καινουριος και ισως περαστικος, εννοωντας οτι δεν εχω προλαβει να διαβασω οσο θελω για να αποκτησω μια πληρη γνωμη.
Παρολα αυτα αναρωτιεμαι εαν σας χωριζουν τοσα πολλα με οοοολα τα κομματα και δεν βρισκεται πεδιο συνεργασιας με κανενα.
Εννοω οτι εαν ο στοχος για την εισοδο στην βουλη δεν ειναι αμεσα εφικτος που ειναι το κακο να συνεργαστειτε με καποιον αλλο που μπορει να πολ/σει τις πιθανοτητες.
Παρακαλω δεν εννοω να πουλησετε την ψυχη σας στο διαολο.
Και τελος οσο κακο κι αν ειναι να σας κλεβουν τις προτασεις, για μενα που ειμαι ενας απλος πολιτης, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εφαρμοσθουν ορισμενες απο τις εξυπνες ιδεες σας. Και αυτο θα επρεπε να ειναι νομιζω και η επιδιωξη σας.
Ευχαριστω και θα επανελθβ εφοσον διαβασω περισσοτερο

Υ.Γ στο λιγο που διαβασα, ηδη καποιοι χρησιμοποιουν ξυλινη γλωσσα. Προσεξτε το αν θελετε να διαφοροποιηθειτε. Φιλικα παντα.

- Ελπίζω με αυτα πουθα δείς να γίνεις "μονιμος"
- Δεν είναιτο θέμα αν μας χωρίζει κάτι η όχι. Το καταστατικό μας έχει συγκεκριμένη διαδικασία για την συνεργασία με άλλο κόμμα η οπόια πρέπει να τηρηθεί.
- Αυτοσκοπός δεν είναι η είσοδος στην Βουλή. Σκοπός είναι η διάδοση τωναρχών μας σε όσους περισσοτερο ανθρώπους γίνεται. Αλλιως γινόμαστε ιδιοι με αυτα που κοροιδευουμε.!!
- Μακάρι να "κλέψουν" ΟΛΕΣ τις προτάσεις μας. Και Μακάρι να τις εφαρμόσουν. Αυτό θα σημαίνει ότι έγινε το βήμα μπροστά και η αλλαγή που ζητάμε και θα είμαστε πλέον άχρηστοι.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες