Μήπως να δημιουργήσουμε ...΄΄Κουτι Παραπόνων΄΄
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Μήπως να δημιουργήσουμε ...΄΄Κουτι Παραπόνων΄΄
Εχω και ονομα.....''Εδω βαζεις το μακρυ σου''..........υποσημειωση<<Η γυναικα σου>> 

Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
εγω δεν το φανταζομαι σαν κουτι παρπαονων, αλλα πιο πολυ σαν δυνατοτητα στους χρηστες η σε μια ομαδα χρηστων να τικαρουμε ενα θεμα-απαντηση οταν ειναι εκτος θεματος και να κρυβεται. (οχι να χανεται)
δεν ξερω βεβαια φιλε αν εννοεις αυτο.
δεν ξερω βεβαια φιλε αν εννοεις αυτο.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
Ρε παιδια δεν ειμαστε σχολειο για να λεμε ο ενας με πειραξε ο αλλος με πειραξε κ.τ.λ. Αντε συντονιστειτε να φτιαξουμε ενα σωστο κομμα και ας αφησουμε τα κουτια παραπονων. Αντε συντονιστειτε.......
Απο μενα τρωει ΑΚΥΡΟ.
Απο μενα τρωει ΑΚΥΡΟ.
-
- Επικοινωνία:
Δεν συμφωνώ με τον τίτλο "Κουτί Παραπόνων". Στο mumble αναφέρθηκε πριν λίγο το "Κάδος Ανακύκλωσης" απο τον Rainmaker μου ακούγεται καλός τίτλος! 

Γιώργος Σαββίδης
-
Rainmaker έγραψε:Σκέφτηκα να δημιουργήσουμε ένα θέμα όπου να εκφράζονται αυτοί που θεωρούν ότι δεν λειτουργούμε δημοκρατικά ή λειτουργούμε άδικα ή όποιο παράπονο έχει κάποιος να το αναφέρει και να συζητιεται σ' αυτό το μέρος (κάτι σαν κουτί παραπόνων)! Τι λέτε;
Όποιος θέλει να κάνει οποιοδήποτε παράπονο ή κριτική ας ανοίγει απλά μία καινούρια συζήτηση ή ας στείλει ένα email στο Κόμμα.
Προς το παρών μπορούμε να περιμένουμε τον επανασχεδιασμό του φόρουμ από την Ομάδα ΙΤ; προφανώς θα υπάρχει κάποια αντίστοιχη κατηγορία.
https://twitter.com/e_kastrinakis
mankasp έγραψε:
Όποιος θέλει να κάνει οποιοδήποτε παράπονο ή κριτική ας ανοίγει απλά μία καινούρια συζήτηση ή ας στείλει ένα email στο Κόμμα.
Προς το παρών μπορούμε να περιμένουμε τον επανασχεδιασμό του φόρουμ από την Ομάδα ΙΤ; προφανώς θα υπάρχει κάποια αντίστοιχη κατηγορία.
Οκ! ...αναμένουμε!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 12 και 0 επισκέπτες