Tab Θέσεων του κόμματος

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Tab Θέσεων του κόμματος

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Μάιος 2012, 21:25

Δεν έχουμε συγκεκριμένες θέσεις σαν το παντογνώστη Τζήμερο. Τις θέσεις θα τις φτιάξεις εσύ μαζί με όλα τα μέλη. Αυτό να πεις του φίλου σου.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Drakonianos

Δημοσίευσηαπό Drakonianos » 02 Μάιος 2012, 21:45

Μην είστε τόσο επιθετικοί ρε παιδιά.

Εγώ για καλό το λέω, δεν λέω ότι δε τους εξηγώ τις θέσεις μας, αλλά δεν μπορώ να τις ξεκαθαρίσω συγκεκριμενα σε πάνω
απο 4000 άτομα που έχω στείλει ενημέρωση για μάς.

Σας λέω τι μου λένε οι περισσότεροι, ότι δηλαδή δεν τους καλυψε το site.

ηλικίες απο 28-84 όλοι

οι νέοι απέχουν για κάποιο λόγο δυστυχώς

sirfun2

Δημοσίευσηαπό sirfun2 » 02 Μάιος 2012, 22:14

Drakonianos έγραψε:Ρε παιδιά τις θέσεις του κόμματός μας τις ξέρω πολύ καλα όπως έχω δει και όλλες τις συνεντεύξεις.
Ήμουν στους υποψήφιοιυς πριν βγώ λόγο ποσόστωσης.
Μη μου απαντάτε συνέχεια διάβασε καλύτερα.
Αυτή τη σελίδα φίλος μου μου την έδειξε γιατί όπως αυτός, έτσι και πολοί άλλοι, θεώρησαν ότι λέμε γενικότητες.
Ο κόσμος απ'ότι είδα θέλει πιο συγκεκριμένες θέσεις για να μπορεί να τις αξιολογήσει καλύτερα εκ των προτέρων.
Δηλαδή αν έχουμε κάτι συγκεκριμένο είναι πολιτική μπαρούφα;
Δε μπορούμε δηλαδή μετεκλογικά να κρατήσουμε και να πολεμήσουμε για τις απόψεις μας;
Τι λες δηλαδή ότι άν είχαμε πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ήμασταν ψεύτες;
ίσα ίσα, μία κυβέρνηση βγαίνει γιατί λέει οτι θα κάνει καποια πράγματα, αν δεν μπορέσει να τα κάνει κανονικά πρέπει να παραιτηθεί και να ξανακάνει εκλογές
Θεωρείς ποιο λογικό το ας βγούμε και μετά βλέπουμε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε;

έχεις απόλυτο δίκιο
καλό θα ήταν να είμαστε παραπάνω ήρεμοι και αντικειμενικοί
υπάρχει πολύ γενικότητα
κι εγώ έχω έρθει σε δύσκολή θέση σε συζητήσεις με ανθρώπους που παρακολουθούν με ενδιαφέρων τους πειρατές
όμως η κίνηση να κατέβει το κόμμα στις εκλογές βεβιασμένα μόνο με 3 μήνες ζωής χωρίς φράγκο, χωρίς σπόνσορες και με 20-30 άτομα να τρέχουν μόνο...δεν είναι λογικό να αφήσει κενά?
δεν υπάρχει αρχηγός με επιτελείο εδώ ούτε βουλευτές με 2-3 επιχειρηματίες από πίσω και 1-2 ιματζ μεικερς...
είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες και έχουμε ανάγκη κι άλλους ενεργούς πολίτες
αυτό είναι ένα + σε μια συζήτηση
προσωπικά, αν και θέλω πολύ να δω τι ρεύμα έχουμε,δεν καίγομαι για τις εκλογές,καίγομαι για το μετά!
το μετά θα είναι πιο δύσκολο καθώς ούτε η κυβέρνηση που θα βγει θα έχει τόση ανοχή από τον κόσμο,(πολύ μικρή διάρκεια ζωής κατά την γνώμη μου)ούτε ο ψηφοφόρος είναι πλέον είναι τόσο "αφελής"
ο έλληνας μόλις κατέβηκε από τα σύννεφα και κατάλαβε ότι η ψήφος του έχει βάρος
άρα πρέπει μετά την Κυριακή να τρέξουμε περισσότερο, να οργανωθούμε ώστε να καλυφθούν τα κενά,να έχουμε ισχυρό λόγο πλέον!
δεν φτάνει μόνο η προβολή των Ευρωπαίων πειρατών
έχουμε δρόμο μέχρι να πατήσουμε στα πόδια μας ισορροπημένα σαν κόμμα ακόμα είμαστε στην αρχή της αρχής!

ckastam
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ckastam » 03 Μάιος 2012, 00:27

baskin έγραψε:Δεν έχουμε συγκεκριμένες θέσεις σαν το παντογνώστη Τζήμερο. Τις θέσεις θα τις φτιάξεις εσύ μαζί με όλα τα μέλη. Αυτό να πεις του φίλου σου.

σωστός οι θέσεις μας βρίσκονται ακριβώς εδώ στο φόρουμ
δε χρειαζόμαστε "ξερόλες"

ckastam
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ckastam » 03 Μάιος 2012, 00:31

Drakonianos έγραψε:Μην είστε τόσο επιθετικοί ρε παιδιά.

Εγώ για καλό το λέω, δεν λέω ότι δε τους εξηγώ τις θέσεις μας, αλλά δεν μπορώ να τις ξεκαθαρίσω συγκεκριμενα σε πάνω
απο 4000 άτομα που έχω στείλει ενημέρωση για μάς.

Σας λέω τι μου λένε οι περισσότεροι, ότι δηλαδή δεν τους καλυψε το site.

ηλικίες απο 28-84 όλοι

οι νέοι απέχουν για κάποιο λόγο δυστυχώς

τις θέσεις τις διαμορφώνουν τα μέλη μέσα απο τις ψηφοφορίες και τα συνέδρια και είναι η συνισταμένη όλων των προτάσεων
βρισκόμαστε σε διαφορετική "διάσταση" σε σχέση με τα παράπονα που σου γίνονται
δεν υπάρχει άσπρο μάυρο - πρασινο - κοκκινο - καφέ -> ΣΥΝυπάρχουν όλαυτα μαζί στο ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ των ΠΕΙΡΑΤΩΝ

SpecialK

Δημοσίευσηαπό SpecialK » 03 Μάιος 2012, 01:10

Νομίζω ότι δεν χρειάζονται εντάσεις...δεν την "λέει" κάποιος στους άλλους όταν λέει την γνώμη του και την ιδέα του. Ας μην παρεξηγιόμαστε, από καμία πλευρά.
Λόγω των εκλογών και όλης της ΥΠΕΡπροσπάθειας υπάρχει μια ένταση και αυτή βγαίνει. Πειρατές είμαστε εξάλλου, αυτό έλλειπε να μην βγαίνει :mrgreen:

Τώρα σχετικά με τις θέσεις, σίγουρα δεν έχουμε και δεν μπορούμε να έχουμε θέση για όλα.
Σίγουρα η κοινωνία πρέπει να αποφασίσει σε κάποια θέματα, σε κάποια άλλα πρέπει να γίνει συζήτηση και ψήφισμα από τα μέλη για να βγεί μια πρόταση.
Όλα αυτά θα γινόντουσαν αν δεν μας έπαιρνε μπάλα με την προκύρηξη των εκλογών.

Να πούμε ψέματα ότι έχουμε παγιωμένες θέσεις αποδεκτές από όλους και παράλληλα εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές? ΟΧΙ, αυτό το κάνουν οι άλλοι τόσα χρόνια...
Ψήφους από τέτοια λογική δεν θέλουμε. Μπαρούφες εμείς δεν λέμε!

Το πρόβλημα θα είναι αν σε 1 χρόνο από τώρα δεν έχουμε διαμορφώσει θέσεις για πολλά θέματα. Τότε το ξανασυζητάμε.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες