συχνες ερωτησεις

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
agelos

συχνες ερωτησεις

Δημοσίευσηαπό agelos » 30 Απρ 2012, 12:52

θελω να φτιαξω ενα κειμενακι του τυπου συχνες ερωτησεις.

ερωτησεις που ρωτανε ολοι σχετικα και θα ειναιενας συντομος οδηγος που θελει να μαθει καποια βασικα πραγματα.

οποτε τι ρωτανε οι πολιτες που απλα θελουν να δουν τι θα ψηφισουν? τι ρωτανε εσας?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Gobis

Re: συχνες ερωτησεις

Δημοσίευσηαπό Gobis » 30 Απρ 2012, 15:00

1) τί είναι το κόμμα πειρατών - γενική λιτή περιγραφή
2) βασικές αρχές
3) θέσεις σε βασικά ελληνικά προβλήματα (α)παιδεία, (β) πρόβλημα εσωτερικής πολιτικής + Ευρώπης - συνθήκη Δουβλίνου οικονομικοί μετανάστες ) , (γ)Οικονομία-ανάπτηξη (τουρισμός ,αγροτική, βιοτεχνική, βιομηχανική, υψηλής τεχνολογίας, εθνικοί πόροι - πρώτες ύλες), (δ) μικρότερο κράτος , (ε) ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ + πολιτικοί για δίκη λόγο "αρπαγής" και κατασπατάλισης του εθνικού πλούτου, (ζ) Αναθεώρηση - αλλαγή συντάγματος , (η) εθνική κυριαρχία και σχέσεις γειτονίας .
4) πρόγραμμα του κόμματος
5) (προερετικά Σχέδια για το μέλον - όραμα)
Απαντήσεις όσο το δυνατόν περιεκτικές και μικρές , επίσης δεν είναι απαραίτητο να γίνει απάντηση-τοποθέτηση σε θέσεις που δέν γνωρίζουμε η δεν υπάρχει βασική - προς το παρόν θέση του κόμματος , εξάλου για αυτό το σκοπό υπάρχουν οι ψηφοφορίες των πειρατών για να υπάρχη καθε φορα μια "φρέσκια" αποψη για το κάθε πρόβλημα και όχι "ξύλινος" λόγος .

Yay

Δημοσίευσηαπό Yay » 30 Απρ 2012, 18:19

Αυτό που ακούω περισσότερο είναι "ναι καλά, να ψηφίσω αυτούς που ζητάνε να κατεβάσουν ελεύθερα στο ιντερνετ? Μα καλά αυτό είναι το πρόβλημά μας?" ή παρόμοιο: "ναι γιατί το πρόβλημά μου εμένα είναι τα πνευματικά μου δικαιώματα"

Νομίζω δλδ ότι θα πρεπε να υπάρχει ξεχωριστά σαν ερώτηση ίσως αυτό. Ξέρω γω, αυτό ακούω κι αυτό με έκανε και μένα να μη συνεχίσω να διαβάζω το πρόγραμμα την πρώτη φορά που το είδα.

Yay

Δημοσίευσηαπό Yay » 30 Απρ 2012, 19:33

ΠΧ μόλις διάβασα σχόλια κάτω από ένα κείμενο για τους πειρατές:

- polllaaaa like :D

- kalh fash, aytoi einai oi piratebay e?

- gi ayton ton logo 3ekinise to kwma stin souidia .

κι άλλα τέτοια ωραία :D

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 13 και 0 επισκέπτες