γιατί έγινα πειρατής-video

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
atma
Επικοινωνία:

Re: γιατί έγινα πειρατής-video

Δημοσίευσηαπό atma » 22 Απρ 2012, 11:04

Καλησπέρα,

Πιστεύεται όλα αυτά που αναφέρονται στο βίντεο; Δεν βλέπεται - πέρα από εξωφρενικές έως γελοίες ανακρίβιες - καμία διαφορά με την ιδεολογία του αντίστοιχου κόμματος από το οποίο - υποτίθεται - ότι εμπνεύστηκε το Ελληνικό PP?

Χωρίς να θέλω να προσβάλω το δημιουργό του, το βίντεο ταιριάζει περισσότερο σε strategy game promotion, παρά σε δυνητικό πολιτικό κόμμα.
The wise man said: "Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience."

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 22 Απρ 2012, 11:45

Ενόχλησε το βίντεο. Άρα, πάμε καλά. :)

armado

Δημοσίευσηαπό armado » 22 Απρ 2012, 11:48

krogias έγραψε:Ενόχλησε το βίντεο. Άρα, πάμε καλά. :)

Ναι και ΟΧΙ μόνο το βίντεο..... ;)

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 22 Απρ 2012, 12:20

atma έγραψε:Καλησπέρα,

Πιστεύεται όλα αυτά που αναφέρονται στο βίντεο; Δεν βλέπεται - πέρα από εξωφρενικές έως γελοίες ανακρίβιες - καμία διαφορά με την ιδεολογία του αντίστοιχου κόμματος από το οποίο - υποτίθεται - ότι εμπνεύστηκε το Ελληνικό PP?

Χωρίς να θέλω να προσβάλω το δημιουργό του, το βίντεο ταιριάζει περισσότερο σε strategy game promotion, παρά σε δυνητικό πολιτικό κόμμα.

Ευχαριστούμε που είδες το βίντεο, και γιά τη κριτική σου επίσης, ίσως στο μέλλον να αλλάξουμε και να σου αρέσουμε,
Ευχαριστώ και καλημέρα.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

aNTwNHs
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό aNTwNHs » 22 Απρ 2012, 13:10

Παιδιά νομίζω το βίντεο είναι με διαφορά το χειρότερο που έχει ανέβει στο channel. Ο παραλληλισμός με τους πειρατές προηγούμενων αιώνων δεν νομίζω ότι φέρνει στο μεσο άνθρωπο τα ποιο θετικά συναισθήματα (και ναι ίσως περιέχει πολλές ανακρήβειες). Πολύ μαβρίλα νομίζω σε αντίθεση με όλα τα άλλα που περνάνε ένα θετικό μήνυμα.
Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη και δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω τη δουλειά του δημιουργού.
Πειρατικά,
Αντώνης

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 22 Απρ 2012, 13:28

Προσωπικά μου άρεσε πολύ.

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 22 Απρ 2012, 13:34

Δεν ζούμε στην χώρα της Fantas.
Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και πολλοί πειρατές εκφράζονται μέσω αυτού του βίντεο.
Ή μήπως θα πρεπε να βγάλουμε βίντεο που να δείχνουν ότι όλοι ζούμε στον Παράδεισο....;

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 22 Απρ 2012, 13:39

Ούτε εμένα μου άρεσε....Τα υπόλοιπα όμως σκίζουν!
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 22 Απρ 2012, 13:57

Μην μπαίνετε στο τριπάκι που θέλει να μας βάλει κάποιος που χθες σχολίαζε στο twitter για αυτό το βίντεο... έγινε σήμερα μέλος του forum και έγραψε ακριβώς τα ίδια που έλεγε χθες στο twitter...
To βίντεο περιγράφει (ναι! ίσως έντονα) μια ζοφερή πραγματικότητα που ζουν οι περισσότεροι από εμάς.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχει τα περισσότερα likes και τα views σε λιγότερο χρόνο, συγκριτικά με τα υπόλοιπα.
Ή μήπως δεν είμαστε ως κόμμα υπέρ της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας του ατόμου;
Θα γούσταραν κάποιοι να παραμείνουμε ως κόμμα μόνο στις βασικές 4-5 αρχές όταν πρωτοξεκίνησαν τα Πειρατικά Κόμματα, αλλά δυστυχώς για αυτούς, όλα τα Πειρατικά κόμματα έχουν αποφασίσει να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και άλλα ζητήματα. Και το ίδιο αποφασίστηκε αν δεν κάνω λάθος και στο PPI.
Άλλωστε από μόνες τους οι βασικές αρχές, είναι η λύση ΚΑΙ για πολλά άλλα ζητήματα.
Αυτά και το κλείνω εδώ το θέμα.
Για τα υπόλοιπα υπάρχουν και τα Συνέδρια. Όποιος θέλει, ας το θέσει θέμα εκεί για να μάθουμε και ποιος είναι... ;)

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 22 Απρ 2012, 14:10

atma έγραψε:Καλησπέρα,

Νομιζω εισαι υπερβολικα σκληρος στην κριτικη σου για το συγκεκριμενο βιντεο.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες