Το 80% των Ελλήνων δεν γνωρίζει την ύπαρξη των πειρατών.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Thermaikos

Re: Το 80% των Ελλήνων δεν γνωρίζει την ύπαρξη των πειρατών.

Δημοσίευσηαπό Thermaikos » 20 Απρ 2012, 19:47

manos_ έγραψε:Υπάρχει καπέλωμα;

Aφου δε σου εσβησε κανεις μηνυμα σου, δεν υπαρχει.
Το οραμα του κομματος το συζηταμε καθε μερα κ πολλα απο αυτα ουτε μπορεις να τα φανταστεις. Τα καλυτερα ερχονται κ ετοιμαζομαστε ηδη για αυτα. Υπαρχουν αρκετα ατομα που παραγουν ιδεες κ τις ανταλλαζουν αναμεσα μας.
Μην γραφουμε μονο για εντυπωσεις κ για να εξηγουμε τα αυτονοητα.
Οπως οτι δεν ειμαστε ουτε δεξιοι ουτε αριστεροι και ουτε ελεφαντες που λεει ο anestis.

Darkoverlord, δε βλεπω να εχεις καποια συγκροτημενη σκεψη.
Μιλας για ενα αυθαιρετο 80%(προφανως δημιουργημα του μυαλο σου), μιλας για videos sto youtube που μπαινουν διοτι καποιοι θυσιαζουν το χρονο τους για το κομμα, μιλας για φαιδρα τυπου hot πειρατίνες, και απαντας με το κοινοτυπο Internet slang το lol.
Εδω δεν ειναι παιδικο παρτυ. Ειναι κομμα που εχει ελαχιστους μηνες ζωης.
Εχει καταφερει πολλα παραπανω απ'οτι θα μπορουσε. Διοτι υπαρχει ελλειψη πολιτικης εμπειριας απ'ολους.
Δημιουργουμε μονοι μας και εθελοντικα. Αντιμετωπιζουμε τα προβληματα κ τις παραλειψεις με διαλογο.
Καθε μερα ειμαστε 20+ ατομα Online και συζηταμε για πολλα θεματα, διχως να απογορευεται σε κανεναν η συμμετοχη.
Σε ποιο αλλο κομμα γινεται αυτο;
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----

manos_

Δημοσίευσηαπό manos_ » 21 Απρ 2012, 03:19

Εννοούσα καπέλωμα το να ακολουθείται μια κεντρική γραμμή από το Κόμμα Πειρατών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αυτό από τη στιγμή που δεν εκφράζεται ακόμα όραμα, παρά μόνο θέσεις.

Χαίρομαι που κάτι για το όραμα είναι στα σκαριά και θα ήθελα να βοηθήσω.
Προς το παρόν ελπίζω να προβλημάτισα με όσα δημοσίευσα περί αυτού.

Θα ήθελα, εκτός από online, να μετείχα σε live συνάντηση, έστω από Αθήνα, που μένω.
Υπάρχουν τέτοιες δραστηριότητες;
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 21 Απρ 2012, 06:52

Για συναντήσεις δες εδώ: viewforum.php?f=9

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 21 Απρ 2012, 14:09

manos_ έγραψε:Εννοούσα καπέλωμα το να ακολουθείται μια κεντρική γραμμή από το Κόμμα Πειρατών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αυτό από τη στιγμή που δεν εκφράζεται ακόμα όραμα, παρά μόνο θέσεις.

Χαίρομαι που κάτι για το όραμα είναι στα σκαριά και θα ήθελα να βοηθήσω.
Προς το παρόν ελπίζω να προβλημάτισα με όσα δημοσίευσα περί αυτού.

Θα ήθελα, εκτός από online, να μετείχα σε live συνάντηση, έστω από Αθήνα, που μένω.
Υπάρχουν τέτοιες δραστηριότητες;

Μάνος πάρε τηλ´εφωνο στο 210 3317900 ή στο δικό μου κινητό 6945193804 γιά να μάθεις τις ώρες που βρισκ´ομαστε στο γραφείο
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Darkoverlord

Δημοσίευσηαπό Darkoverlord » 21 Απρ 2012, 15:01

Thermaikos έγραψε:
manos_ έγραψε:Υπάρχει καπέλωμα;

Aφου δε σου εσβησε κανεις μηνυμα σου, δεν υπαρχει.
Το οραμα του κομματος το συζηταμε καθε μερα κ πολλα απο αυτα ουτε μπορεις να τα φανταστεις. Τα καλυτερα ερχονται κ ετοιμαζομαστε ηδη για αυτα. Υπαρχουν αρκετα ατομα που παραγουν ιδεες κ τις ανταλλαζουν αναμεσα μας.
Μην γραφουμε μονο για εντυπωσεις κ για να εξηγουμε τα αυτονοητα.
Οπως οτι δεν ειμαστε ουτε δεξιοι ουτε αριστεροι και ουτε ελεφαντες που λεει ο anestis.

Darkoverlord, δε βλεπω να εχεις καποια συγκροτημενη σκεψη.
Μιλας για ενα αυθαιρετο 80%(προφανως δημιουργημα του μυαλο σου), μιλας για videos sto youtube που μπαινουν διοτι καποιοι θυσιαζουν το χρονο τους για το κομμα, μιλας για φαιδρα τυπου hot πειρατίνες, και απαντας με το κοινοτυπο Internet slang το lol. Αυθαίρετο 80%; Με συγχωρείτε αλλά έβαλα και παραπάνω γιατί το ποσοστό είναι 86.52 με βάση την δημοσκόπηση από http://tro-ma-ktiko.blogspot.de/2012/03 ... ktiko.html όπου βλέπουμε και παρακάτω τα θετικά σχόλια των υποστηρικτών του κόμματος, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να βάλω νεότερη δημοσκόπηση γιατί απλά δεν υπάρχουμε μέσα.
Όσο για το slang Lol με συγχωρείς αλλά ζούμε στο 2012 και πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να κριθώ για κάτι τέτοιο και ειδικά στο forum των πειρατών , ποσο μάλλον όταν και αλλά μέλη χρησιμοποίησαν αυτό το slang και δεν κριθηκαν αλλά για καποιο λόγο και όπως φαινετε προνομιακό μόνο εγώ είχα καλύτερη μεταχείριση οσω για τις πειρατινες απο οτι φαίνεται δεν υπάρχει αίσθηση του εμφανές humor και σταματάω εδώ για αυτό το μεμονωμένο θέμα με τις πειρατινες εδώ γιατι δεν θέλω να με παρεξηγήσουν ακόμα περισσότερο.

Εδω δεν ειναι παιδικο παρτυ. Ειναι κομμα που εχει ελαχιστους μηνες ζωης.
Εχει καταφερει πολλα παραπανω απ'οτι θα μπορουσε. Διοτι υπαρχει ελλειψη πολιτικης εμπειριας απ'ολους.
Δημιουργουμε μονοι μας και εθελοντικα. Αντιμετωπιζουμε τα προβληματα κ τις παραλειψεις με διαλογο.
Καθε μερα ειμαστε 20+ ατομα Online και συζηταμε για πολλα θεματα, διχως να απογορευεται σε κανεναν η συμμετοχη. Δεν άφησα ποτέ να εννοηθεί οτι ειναι παιδικό παρτυ και δεν καταλαβαίνω ποιο σκοπο εχει αυτη η παρανοϊκή επίθεση, επίσης δεν θυμάμαι ποτε να ειμουν ποτε τοσο αχάριστος και αγενης ωστε να αφησω να εννοηθεί οτι δεν αποδίδει η δουλειά που εχει πραγματοποίηση ο καθένας σε αυτό το κομμα , εαν ηταν ετσι τοτε ούτε εγω θα γνωριζα περι τίνος πρόκειται το κόμμα πειρατών Ελλάδος.
Σε ποιο αλλο κομμα γινεται αυτο;Σε κανένα άλλο γιαυτό και είμαι μέλος.
Με συγχωρείτε και δεν αναφέρομαι μονό στον χρήστη Thermaikos αλλα ειχα την εντύπωση οτι κάνουμε διάλογο σε αυτο το Forum αλλά εδω επιθέσεις βλέπω και τραμπουκισμούς , υποτίθεται οτι ουτε δεξιά είμαστε ούτε αριστερά δεν υπαρχει εξαίρεση των κανόνων εκτος και εαν κάποιοι πιστεύουν οτι είναι ποιο προνοιακοί οποτε πάω πάσο και τους αγνοώ γιατι μάλλον ειναι σε λάθος κόμμα.

Συνημμένα
Thelolz.jpg
Lolz
Thelolz.jpg (71.25 KiB) 4263 προβολές

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 21 Απρ 2012, 15:44

.......γνωρίζετε οτι σχεδόν το 80% της χώρας δεν γωριζει την ύπαρξη του κόμματος.......

Και λίγο πιο κάτω

.....Αυθαίρετο 80%; Με συγχωρείτε αλλά έβαλα και παραπάνω γιατί το ποσοστό είναι 86.52 με βάση την δημοσκόπηση από http://tro-ma-ktiko.blogspot.de/2012/03 ... ktiko.html

Μάλλον υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.....
Κάνεις την πρώτη αναφορά (που παραθέτω) και στην συνέχεια για να την στηρίξεις επικαλείσαι την δεύτερη (που επίσης παραθέτω), όπου μάλλον "επιβραβεύονται" οι προσπάθειές μας, και αναιρεί όσα υποστηρίζεις.
Δεν μπορεί ένα κόμμα με 3,18% (4 κάτι%, πριν) να είναι άγνωστο στο 80% του κόσμου!!!.
Άλλο, δεν επέλεξαν εμάς, και άλλο το ότι τους είμαστε άγνωστοι (όπως υποστηρίζεις).
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 21 Απρ 2012, 15:55

....επίσης δεν θυμάμαι ποτε να ειμουν ποτε τοσο αχάριστος και αγενης......

Θα σου πω πως και εγώ δεν θυμάμαι, διότι μόλις τώρα αποφάσισες να ασχοληθείς, άρα, εγώ προσωπικά, δεν έχω ακούσει/διαβάσει άλλες απόψεις σου!
Πίστεψέ με, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Darkoverlord

Δημοσίευσηαπό Darkoverlord » 21 Απρ 2012, 22:06

laskaris_vasilis έγραψε:
.......γνωρίζετε οτι σχεδόν το 80% της χώρας δεν γωριζει την ύπαρξη του κόμματος.......

Και λίγο πιο κάτω

.....Αυθαίρετο 80%; Με συγχωρείτε αλλά έβαλα και παραπάνω γιατί το ποσοστό είναι 86.52 με βάση την δημοσκόπηση από http://tro-ma-ktiko.blogspot.de/2012/03 ... ktiko.html

Μάλλον υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.....
Κάνεις την πρώτη αναφορά (που παραθέτω) και στην συνέχεια για να την στηρίξεις επικαλείσαι την δεύτερη (που επίσης παραθέτω), όπου μάλλον "επιβραβεύονται" οι προσπάθειές μας, και αναιρεί όσα υποστηρίζεις.
Δεν μπορεί ένα κόμμα με 3,18% (4 κάτι%, πριν) να είναι άγνωστο στο 80% του κόσμου!!!. Με συγχωρείτε αλλά το 86.52% ειναι τα ποσοστά που εχουν ολα τα υπόλοιπα κόμματα μαζί ..... εμείς είμαστε όντως 3.18% μισό να το καθαρογραφώ γιατί μάλλον δεν έγινα κατανοητός και η αλήθεια ειναι ότι για άλλη μια φορά μας έκλεψα......γιατι δεν ήθελα να φανεί ακόμα πιο χαμηλό το ποσοστό είναι 93.63% χωρίς τα δυο τελευταία........... :roll:
1. 29.60% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 14,627 ψήφοι --- (29.99%)
2. 19.93% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 9,846 ψήφοι --- (15.69%)
3. 8,20% ΣΥΡΙΖΑ: 4,052 ψήφοι --- (7.21%)
4. 5,99% ΕΠΑΜ: 2,961 ψήφοι --- (-)
5. 5.86% ΚΚΕ: 2,896 ψήφοι --- (6.59%)
6. 4.41% ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 2,178 ψήφοι --- (5.33%)
7. 3.93% ΠΑΣΟΚ 1,941 ψήφοι --- (3.43%)
8. 3.43% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 1,695 ψήφοι --- (6.71%)
9. 3.18% ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: 1,573 ψήφοι --- (4.35%)
10. 2.03% ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: 1,003 ψήφοι --- (4.92%)
11. 1.89% ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 934 ψήφοι --- ( 2.22%)
12. 1.30% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 644 ψήφοι --- (1.69%)
12. 1.28% ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: 631 ψήφοι --- (1.81%)
13. 1.01% ΛΑΟΣ: 497 ψήφοι --- (1.06%)
14. 0.96% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 476 ψήφοι --- (1.19%)
15. 0.63% ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 311 ψήφοι --- (-)

2.33% ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 1,151 ψήφοι --- (7.83%)
4.04% ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: 1,998 ψήφοι --- (-)

Άλλο, δεν επέλεξαν εμάς, και άλλο το ότι τους είμαστε άγνωστοι (όπως υποστηρίζεις) Είμαι αντίθετος με αυτήν την άποψη σε πληροφορώ οτι πολλά ατομα αφου τους μίλησα για το κόμμα πειρατών Ελλάδος αποφάσισαν που ειναι το ιδανικό κόμμα για να λάβει την ψήφο τους και δεν υπερβάλω σε αυτό απλα δεν το γνώριζαν η όσοι το γνώριζαν..... πίστευαν οτι έχουμε να κάνουμε με πειρατικό λογισμικό ....η ότι είμαστε pastafarians και μας αρέσει να ντυνόμαστε πειρατές....... :evil: .... έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό....... όσο για το εάν επιβραβεύονται η προσπάθειες των πειρατών αυτό μονό το αποτέλεσμα θα το δείξει χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω κανέναν από εδώ για όσα μέχρι στιγμής έχει κάνει για το κόμμα..

Darkoverlord

Δημοσίευσηαπό Darkoverlord » 21 Απρ 2012, 22:15

laskaris_vasilis έγραψε:
....επίσης δεν θυμάμαι ποτε να ειμουν ποτε τοσο αχάριστος και αγενης......

Θα σου πω πως και εγώ δεν θυμάμαι, διότι μόλις τώρα αποφάσισες να ασχοληθείς, άρα, εγώ προσωπικά, δεν έχω ακούσει/διαβάσει άλλες απόψεις σου!
Πίστεψέ με, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

Έχεις δίκιο γιατί ειναι η πρώτη μου :D και καλά θα κάνετε να τις συνηθίσετε γιατί σε αυτό το forum πάνω απο όλα πρέπει να υπάρχει υγιής διάλογος και οχι μονόλογος, να ενθαρρύνουμε τους νέους χρηστές να εκφράζουν τις απόψεις τους και οχι να τους αποθαρρύνουμε με απειλητικά υπονοούμενα επειδής μερικοί πιστεύουν οτι με καμιά 200αρια απαντήσεις στο ιστορικό τους έχουν το επάνω χερι στο forum .

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες