Rainmaker έγραψε:James έγραψε:Να τονίσω ότι η άμεση δημοκρατία δεν ειναι στις αρχές μας, επιτέλους με τη πιπίλα περί
Άμεσης δημοκρατίας πρέπει να τελειώνουμε.
Συγνώμη και το 2.2.1 τί είναι? ...για κάνε μας μια μικρή ανάλυση γιατί όντως πρέπει να τελειώνουμε μ αυτό το θέμα...
2.2.1 Τη μεγαλύτερη συμμετοχή όλων στην λήψη αποφάσεων μέσω διαδικασιών Άμεσης Δημοκρατίας με φυσική παρουσία ή με ψηφιακά μέσα κατά περίπτωση, σε τοπικό, εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.
James έγραψε:....συμμετοχή γιά λήψη αποφάσεων μέσω διαδικασιών άμεσης δημοκρατίας.......λέει , δεν αναφέρερεται πουθενά για Αμεση δημοκρατία σαν πολιτικό στάτους.
kailor έγραψε:Μην κάνετε απλώς κριτική, πείτε κιόλας τι θα θέλατε να έχει ή πως να είναι.
Σε όποιους δεν αρέσει, ας πάρουν να φτιάξουν μόνοι τους αφίσα, άμα είναι μόνο να κριτικάρετε και να μην λέτε τι θέλετε να αλλάξει!
Υ.Γ. Μην ξεχνάτε πως μόνο με την γκρίνια και την κριτική αναγκάσατε να διαλύσετε την ομάδα του οπτικοακουστικού υλικού.
laskaris_vasilis έγραψε:Βρε Χρήστο, απορώ:
Τα πυροτεχνήματα γύρω από το "1", τι συμβολίζουν;
...... Δεν θέλω να πω τις σκέψεις μου....... Για πολλούς λόγους......
.....Όμως, τα "πυροτεχνήματα" που εμπνεύστηκες με οδηγούν σε συνειρμούς!!!!
(ελπίζω να μην "ανακατευθύνει" την σκέψη μου, κάποιος mod, επειδή έτσι την "ανθίστηκε"!!!!!)
laskaris_vasilis έγραψε:Βρε Χρήστο, απορώ:
Τα πυροτεχνήματα γύρω από το "1", τι συμβολίζουν;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες